Eşim ve iğrenç göbeğim:(

Ben de dogum sonrasi bacak ve gobek bolgemden sikayetciydim sonra tesadufen bir urunu arastirdim buldum kullaniyorum krem bu arada urun takviye edici gida hap kapsul degil inanmiyorum o tarz seylere ve korseyle de destekliyorum gobegim bayagi indi sarkmalar gitti sertlesmeye basladi bacagimda da incelmeler devam ediyor sporla fln da ugrasmaya zamanim da gucum de kalmiyordu acikcasi.

Hiç birimiz çağla Şikel gibi değiliz. Kadın 6 kg ile doğuma gitti.

Bense bir hastalıktan ötürü ve de hamilelik yuzunden 30 kg alıp nirvanaya ulaştım. Bir de boyum olunca, izmandut gibi oldum.

Depresyonlara soktu bu kilolar. Ben uzuldukce eşim teselli etti. Hep yanımda oldu.

Tam 2 sene de verdim. Kendini heba etme. Allah'ın izniyle ve senin azminle gidecek bu kilolar. Üzme kendini.

2 sene olmuş konuyu açalı o da vermiştir belki

Aslında emzirme dönemi kilo vermek için kolaylık çünkü 500 kalori civarında harcıyor vücut süt üretirken. Eğer sütüm olsun diye fazlaca tatlı yemişseniz bunu yapmayın en fazla sütü su yapar. Bol su için ve bol bol emzirin. Katı diyetler asla önermiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…