38 bedenim bende canımÇok şükür biraz düzeldim canım seni sormalı kaç bedensin şimdi Evet diyetteyim bakalım
Ayy ne güzel kaç kilosun nasıl verdin ben 67 kiloyum38 bedenim bende canım
52 kiloyum canım istersen zor değil aslında biraz egzersiz biraz diyet özellikle abur cuburdan kaçmak ama en çok oğluşumla ev işinin peşinde koşmak zayıflattı beni bebiş ayaklansın sende hızlanırsın kilo vermede ama işte off yoruldum şekerim düştü diyip mutfağa dalmamak gerekAyy ne güzel kaç kilosun nasıl verdin ben 67 kiloyum
Zaten gün boyu ayaktayım hep iş bebek abur cubur bi de gece yemeleri beni bu hale getirdi diyet yaptın mı52 kiloyum canım istersen zor değil aslında biraz egzersiz biraz diyet özellikle abur cuburdan kaçmak ama en çok oğluşumla ev işinin peşinde koşmak zayıflattı beni bebiş ayaklansın sende hızlanırsın kilo vermede ama işte off yoruldum şekerim düştü diyip mutfağa dalmamak gerek
Tatlı şeyler çok yedim kek çikolata dört gündür diyetteyim abur cubur kestim gece de yemiyorum52 kiloyum canım istersen zor değil aslında biraz egzersiz biraz diyet özellikle abur cuburdan kaçmak ama en çok oğluşumla ev işinin peşinde koşmak zayıflattı beni bebiş ayaklansın sende hızlanırsın kilo vermede ama işte off yoruldum şekerim düştü diyip mutfağa dalmamak gerek
öyle aman aman diyet yapmadım ama gece yemek falan hiç olmadı bende o beni daha kötü yapıyo zaten bazen gaflete düşüp yiyorum sabaha kadar uyuyamıyorum daral geliyo resmen abur cubur yerine meyve ye kuru yemiş ye tok tutacak şeyler ye en basit salatalık bana acayip tokluk hissi veriyo yoğurt mesela karın yağlarını eritiyo ben böyle şeyler yaptım bide kendini şartlandırma da önemli ben hep zayıf kadınlara baktım mesela bende tekrar böyle olucam diye şartlandırdım kendimi bende 63 kiloydumZaten gün boyu ayaktayım hep iş bebek abur cubur bi de gece yemeleri beni bu hale getirdi diyet yaptın mı
irade çok önemli tatlım böyle devam et bol su içTatlı şeyler çok yedim kek çikolata dört gündür diyetteyim abur cubur kestim gece de yemiyorum
Ayy üç ay sonra belki ben de 52 olurum keşke :)irade çok önemli tatlım böyle devam et bol su iç
olursun kilon öyle göz korkutacak kadar yok normal doğummuş senin kiişin daha kolay olur ben bi dönem egzersiz yapamadım dikişlerim acıdı hep sen yaparsın daAyy üç ay sonra belki ben de 52 olurum keşke :)
dimi özellikle ayaları yere basınca koş allah koş onu kıracak bunu aman düşecek kafasını çarpacak bi dönem yalama olmuştum resmen ayaklarımın zonkladığını bilirimÇocuk çok mu usluNaz571
Diyetsiz bile veriliyo bıcır bıcır bebeklerin peşinde aslında
Gazı, sancısı, uykusuzluğu beni pert etmişti
Şimdi biraz büyüdü ama bu seferde dans edeceksin, hoplatacaksın, top oynacaksın gibi istekleri var
Gelde kilo verme
Geçen hafta izinliydim kıyafet giydirmesi bile ayrı bi spordimi özellikle ayaları yere basınca koş allah koş onu kıracak bunu aman düşecek kafasını çarpacak bi dönem yalama olmuştum resmen ayaklarımın zonkladığını bilirim
Canım çok yaramaz hep uykusuzum gündüz hep iş benim sorunum çok yemek yiyorum ekmek çok tüketiyorum abur cubur kola kek çikolata gece uyanıp yemek yemekÇocuk çok mu usluNaz571
Şimdi biraz büyüdü ama bu seferde dans edeceksin, hoplatacaksın, top oynacaksın gibi istekleri var
Gelde kilo verme
Ne güzel ya peşinde koşturmak çok güzel :)Geçen hafta izinliydim kıyafet giydirmesi bile ayrı bi sporbenim için
Şimdi işe geldim, tatilde gibiyim. Çay ve kk modunda
İşler birikmiş gerçi, fazla öttüm yine diğer konularda Müne beni banlayınca da birikmiş işlerime bakarım diyorum
Aslında temel sorunum canım sıkıldıkça atıştırdımÇocuk çok mu usluNaz571
Gelde kilo verme
Geçen hafta izinliydim kıyafet giydirmesi bile ayrı bi sporbenim için
Şimdi işe geldim, tatilde gibiyim. Çay ve kk modunda
İşler birikmiş gerçi, fazla öttüm yine diğer konularda Müne beni banlayınca da birikmiş işlerime bakarım diyorum
Inşallah canım zayıflamayı çok istiyorum ya acayip çok yiyordum canım sıkıldıkça hep yemekolursun kilon öyle göz korkutacak kadar yok normal doğummuş senin kiişin daha kolay olur ben bi dönem egzersiz yapamadım dikişlerim acıdı hep sen yaparsın da
ona bi dur demelisin işte ha diyemiyosan da başka alternatif gıdalara yönelInşallah canım zayıflamayı çok istiyorum ya acayip çok yiyordum canım sıkıldıkça hep yemekartık öyle olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?