Eşim ve Instagram

sekerzadem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
319
220
103
Merhaba arkadaşlar eşimle iyi giden bir evliliğimiz var 5 yıldır evliyiz yani bugüne kadar büyük tartışmalar vs.yasamadik işten eve evden işe gider gelip gittiği saatler bellidir dışarı çıkıcaksa ailecek çıkarız bazen çocukları annemlere bırakıp baş başa gezeriz vs. Buraya kadar herşey çok iyi ama dün akşam eşimin Instagraminda bir bayanın hikayesine emoji (kalp) gönderdiğini gördüm karşı taraf cevap vermemiş zaten takipçi sayısı çok yüksek biri ve devamlı bikinili resimler paylaşıyor eşime bu ne dediğimde öylesine göndermişimdir bunda buyutucek birşey yok sanki konuştum mu gibi bahaneler sıraladı gönlümü almaya çalıştı ama ben çok kırıldım üzüldüm aynı şeyi hamileyken de yapmıştı yine ortada bir konuşma filan yoktu ama neden gönderiyor herşey yolundayken neden yapıyor biz kadınlar her türlü fedakarlığı yapıyoruz kendileri ve aileleri için çoğu şeyi görmezden duymazdan geliyoruz çok zoruma gidiyor sizce nasıl davranmalıyım

Merhaba arkadaşlar eşimle iyi giden bir evliliğimiz var 5 yıldır evliyiz yani bugüne kadar büyük tartışmalar vs.yasamadik işten eve evden işe gider gelip gittiği saatler bellidir dışarı çıkıcaksa ailecek çıkarız bazen çocukları annemlere bırakıp baş başa gezeriz vs. Buraya kadar herşey çok iyi ama dün akşam eşimin Instagraminda bir bayanın hikayesine emoji (kalp) gönderdiğini gördüm karşı taraf cevap vermemiş zaten takipçi sayısı çok yüksek biri ve devamlı bikinili resimler paylaşıyor eşime bu ne dediğimde öylesine göndermişimdir bunda buyutucek birşey yok sanki konuştum mu gibi bahaneler sıraladı gönlümü almaya çalıştı ama ben çok kırıldım üzüldüm aynı şeyi hamileyken de yapmıştı yine ortada bir konuşma filan yoktu ama neden gönderiyor herşey yolundayken neden yapıyor biz kadınlar her türlü fedakarlığı yapıyoruz kendileri ve aileleri için çoğu şeyi görmezden duymazdan geliyoruz çok zoruma gidiyor sizce nasıl davranmalıyım
Ne münasebet benim için , eşinizin zaafı var belli iyi gözlemleyin.

Sosyal medya dan 🤮🤮🤮 geldi artık millet fenomen olmak için yapmadığı saçmalık Yok. Ne yapılır bilmiyorum artık

Şu instagramın kapatılmasını o kadar çok istiyorum ki bütün o gerzek fenomenler aç kalsın.
O kadar bir halt sandılar ki kendilerini, bende çok istiyorum valla.
Bunun adı para kazanmak , ekmek kapısı falan değil bildiğiniz düzmece.

Kendini bilmezlere sosyal medyayı kullanma ehliyeti bile verilmeyecek aslında keşke öyle bir kıstas olsa.herkes herkese kolayca ulaşıyor ne var ki baktım ne varkı emoji attım böyle böyle her şey normalleştiriliyor.ama bir kadın yapsa yemediği yafta kalmaz eşiniz iyi bir ayarı hak ediyor bence

Bişi sorcam; eşlerinizin kime kalp attığına falan nasıl bu kadar hakim oluyorsunuz?
Bi arkadaşım varrrrrr, uyuyo numaras yapıomuş :D adam yanında tel ile ilgilenirken rahat olsun diye :D rahat olsun ki her bişi göreyim diye :D ben ? Yanımda kadınla konuşsa duymam valla uyurken :D

Bişi sorcam; eşlerinizin kime kalp attığına falan nasıl bu kadar hakim oluyorsunuz?
Çünkü telefonuna devamlı bakıyorum arama kayıtlarından tutda girdiği internet sitelerine kadar kurcaliyorum ama bu çok da iyi bişey değil çünkü bu tarz konularda insan yıkılıyor

Peynir, zeytin, yağ fiyatına ayağa kalkmayan Z kuşağı hükümeti indiri sırf bu yüzden 😋
Yüzyılın en şanslı kuşağı para ve teknoloji konusunda 😀
Ayda 500 bin kazanmak feci bir şey
Öyle bir dönemdeyiz ki artık fenomenler ünlülerden daha ünlü ve daha çok kazanıyor

Ünlüler yanaşıyor artık fenomenlere :deli:

Çünkü telefonuna devamlı bakıyorum arama kayıtlarından tutda girdiği internet sitelerine kadar kurcaliyorum ama bu çok da iyi bişey değil çünkü bu tarz konularda insan yıkılıyor
Bu kadar güvensiz olduğunuz adamla niye evlisiniz dicem linçlenecem şimdi. Ne bileyim ben kendimi bu kadar yormam sanırım bir adam beni aldatmasın engel olayım diye.

Back
X