• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve Instagram

Valla bi adam için bu kadar efor sarfetmek çok gereksiz geliyor bana. Kendi isteği ile sadık kalmayacaksa neden kendimi yorayım ki? Çok tembelim ben valla.
işte budur👏👏
bunu anlatmaya çalışıyoruz.
kavga dövüş tehditle kimsenin sadık olmasını sağlayamazsın

Eşim bana yüklemişti annemle,ailemle konusmalarimi dinlemiş birkaç sene oldu .. nerden yükledin diyorum söylemiyor ..
Söylese ne olacak? Gidip özel hayatın gizliliğini ihlalden dava açın diyecem ama yapmayacaksınız. Ne önemi var o zaman nerden ve nasıl yüklediğinin?

Söylese ne olacak? Gidip özel hayatın gizliliğini ihlalden dava açın diyecem ama yapmayacaksınız. Ne önemi var o zaman nerden ve nasıl yüklediğinin?
Tanıdığım dağılan bir aile var adama bu programı yükledi karısı ama adam o kadar büyük bir casanova kiiiiiio telefonu şirkette bırakıp diğer telefonla metresine gidip gezip tozup dönüyordu. Tabiii kadin bir gün şirkete gidiyor ve ne görsün patron yok ama gösterge şirkette gösteriyor.

birşey soracam evli arkadaşlar.
çıplaklığa bakmıyorum ama gördüğüm zaman oyuncu futbolculara bakarım beğenirim , like falan attığım oluyor. bu aldatmaya girer mi? ona göre evleneyim :D

Sartlar o anki durumlar vs vs .. ne malum acmayacagim .. karşıdan ben öyle yapardım olayları başına gelince öyle olmuyor malesef .. ne desem boş .. umarım siz yaşamazsınız ..

Anlarsın anlarsın, erkekler salak. Mutlaka bir yerden açık verirler. O yüzden o kadar kasıp aldatır mı endişesine girmeye gerek yok bence. O endişe etsin karım beni aldatır mı diye 😂😂😂
Ben Konya ovası gibiyim Kudracığım:D birlikte insta kadınlarına bakıyoruz hemiide bazıları cıbış 😂😂😂

Konu açsana :D eşimin sosyal medyası yok sizce napıodur diye :D ne senaryolar çıkar

Hesabi olmayanlar daha tehlikeli, daha gizli iş ceviriyorlardir, hesabi baska isimle baska cihazdan kullaniyordur. 😁

Bir ara benim de hesabim yoktu valla bir sey cevirmiyordum. Son yillarda aktif kullaniyorum işte. 😁 Eşim kullansaydi da dayılar gibi kalp atmazdi ona buna bence yav. Kiskanmaktan ziyade gozume daha bir degisik gorunurdu. 🙄

Hesabi olmayanlar daha tehlikeli, daha gizli iş ceviriyorlardir, hesabi baska isimle baska cihazdan kullaniyordur. 😁

Bir ara benim de hesabim yoktu valla bir sey cevirmiyordum. Son yillarda aktif kullaniyorum işte. 😁 Eşim kullansaydi da dayılar gibi kalp atmazdi ona buna bence yav. Kiskanmaktan ziyade gozume daha bir degisik gorunurdu. 🙄
Ben eşimin telefon kilidini bile bilmem. Vermediğinden değil söyler ama ben hep unuturum 😂 çok ilgisiz bi kadınım sanırım.

yav bana bu kıskanılacak bir durumdan ziyade acınası bir durum gibi geldi :D elin bilmem kaç bin takipçili fenomenini kalp atarak tavlayabileceğini mi sanmış kocan ne mana yani :D

bu arada insta kapansın fenomenler aç kalsın diyen biri vardı ona da katılmıyorum. faydalı paylaşım yapan iki üç kişiyi ben de takip ediyorum. onlar da bir emek harcıyorlar istemeyen takip etmesin. zorla kalp atsınlar diye silah dayamıyorlar ya millete :D

Back
X