- 8 Ekim 2021
- 1.381
- 2.754
- 53
- Konu Sahibi sekerzadem
Sor bakalım aynı şekilde sen başka bir erkeğe kalp göndersen nasıl hissedermişMerhaba arkadaşlar eşimle iyi giden bir evliliğimiz var 5 yıldır evliyiz yani bugüne kadar büyük tartışmalar vs.yasamadik işten eve evden işe gider gelip gittiği saatler bellidir dışarı çıkıcaksa ailecek çıkarız bazen çocukları annemlere bırakıp baş başa gezeriz vs. Buraya kadar herşey çok iyi ama dün akşam eşimin Instagraminda bir bayanın hikayesine emoji (kalp) gönderdiğini gördüm karşı taraf cevap vermemiş zaten takipçi sayısı çok yüksek biri ve devamlı bikinili resimler paylaşıyor eşime bu ne dediğimde öylesine göndermişimdir bunda buyutucek birşey yok sanki konuştum mu gibi bahaneler sıraladı gönlümü almaya çalıştı ama ben çok kırıldım üzüldüm aynı şeyi hamileyken de yapmıştı yine ortada bir konuşma filan yoktu ama neden gönderiyor herşey yolundayken neden yapıyor biz kadınlar her türlü fedakarlığı yapıyoruz kendileri ve aileleri için çoğu şeyi görmezden duymazdan geliyoruz çok zoruma gidiyor sizce nasıl davranmalıyım