• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve Instagram

yav bana bu kıskanılacak bir durumdan ziyade acınası bir durum gibi geldi :KK70: elin bilmem kaç bin takipçili fenomenini kalp atarak tavlayabileceğini mi sanmış kocan ne mana yani :KK70:

bu arada insta kapansın fenomenler aç kalsın diyen biri vardı ona da katılmıyorum. faydalı paylaşım yapan iki üç kişiyi ben de takip ediyorum. onlar da bir emek harcıyorlar istemeyen takip etmesin. zorla kalp atsınlar diye silah dayamıyorlar ya millete :KK70:
Kimse ac kalmasın tabi de.
Nasıl bi emek mesela?Reelsler biraz emek istiyor herhlde😅
Bana göre insanları tüketime yönlendiriyor
Bicok fenomen aylık alısverisim diyor
Eylül ayı alısverisimi yaptım,bakın bu kazagın 3 rengini daha aldım falan.
75 tane elbisesi var insanların sasırıyorm
Her cıkanı almak zorundayız algısı yaratıyorlar bence
Gecen benonun blogu siparisim geldi diye bi bileklik paylastı.20 bin tl bileklik🤣
Bana düğünümde okadr takı takılmadı😂

Kimse ac kalmasın tabi de.
Nasıl bi emek mesela?Reelsler biraz emek istiyor herhlde😅
Bana göre insanları tüketime yönlendiriyor
Bicok fenomen aylık alısverisim diyor
Eylül ayı alısverisimi yaptım,bakın bu kazagın 3 rengini daha aldım falan.
75 tane elbisesi var insanların sasırıyorm
Her cıkanı almak zorundayız algısı yaratıyorlar bence
Gecen benonun blogu siparisim geldi diye bi bileklik paylastı.20 bin tl bileklik🤣
Bana düğünümde okadr takı takılmadı😂
reelsten filan anlamam ben daha çok sağlıklı beslenme, yabancı dil ve seyahatle ilgili hesapları takip ediyorum. saydığınız türde fenomenlerden hoşlanmıyorum, onları takip etmemek benim tercihim. benim fenomen anlayışım farklı galiba :D gerçekten sosyal medyada içerik üretmek için emek harcayan, zaman ayıran , kaliteli içerik üretmek için kafa patlatan hesaplar da var. onlar kazansın =) hee memiş gösterip ya da sadece lüks hayatını paylaşıp takipçi arttıran tiplerden de bolca var ama takip etmemek elimizde. hepsi yok olsun deyip üstlerine kireç dökemeyeceğimize göre :D

reelsten filan anlamam ben daha çok sağlıklı beslenme, yabancı dil ve seyahatle ilgili hesapları takip ediyorum. saydığınız türde fenomenlerden hoşlanmıyorum, onları takip etmemek benim tercihim. benim fenomen anlayışım farklı galiba :KK70: gerçekten sosyal medyada içerik üretmek için emek harcayan, zaman ayıran , kaliteli içerik üretmek için kafa patlatan hesaplar da var. onlar kazansın =) hee memiş gösterip ya da sadece lüks hayatını paylaşıp takipçi arttıran tiplerden de bolca var ama takip etmemek elimizde. hepsi yok olsun deyip üstlerine kireç dökemeyeceğimize göre :KK70:
Tabiki kimse ölsün bitsinler demiyor.
Takip etmemek tabiki elimizde,ben cok of bu da sıktı dediğim kisileri cıkıyorm takipten.Ama daha maskeyi bile takmayı beceremeyen bir toplumda takip etme sen de kardesim demek,isin kolayına kacmak.

Çünkü telefonuna devamlı bakıyorum arama kayıtlarından tutda girdiği internet sitelerine kadar kurcaliyorum ama bu çok da iyi bişey değil çünkü bu tarz konularda insan yıkılıyor
Bu eşinize güvenmediğinizi gösterir demek ki içinize sinmeyen bir şeyler var

Sanırım senelerin verdiği rahatlık var . Eşim kaç kere bak tel şifrem bu demiştir ama hiçbir zaman aklımda tutmadım şifreyi yahut ver tele bakayım demedim adamın kendi özeli arkadaşları vs yani bende şahsen istemem arkadaşımla yaptığım bir muhabbeti görmesini anlayabiliyorum bu yüzden ve sonuçta bu bir güven eksikliği ,eskiden de flört yaptığımız zamanlarda da telini istemezdim bakmazdım yahut birlikte bakardık en başlarda filan ama yılların verdiği rahatlık mi yoksa bir halt yediğini hissettiğim anda sonucun ne olduğunu kendisinin bildiğinden ötürü benim rahatlığım mi garip bişey bu ama bu güven zaman geçtikçe oturuyor velev ki aksi oldu hayatta affetmeyecegim tek konunun bu olduğunu çok iyi biliyor o yüzden ben rahatım yani yapan kendisine yapar
%100 katılıyorum hiç bir şifresini bilmem sosyal medya telefon bir kere bile açıp bakmadım telefonu çalar ona uzatırken bile bakmam kim aramış oda aynı şekilde bir evlilikte veya ilişkide güven olmadiktan sonra ne anlamı var her şeyi kurcalayip didikleyip sonradan ben güveniyorum eşime diyenler kendini kandırıyor inanın yapcak olsa her türlü yapar zaten o yüzden ben kasmiyorum en önce kendime güveniyorum şayet yaparsa öyle bir şey kendi kaybeder nasıl önleyebilirim ki

Tabiki kimse ölsün bitsinler demiyor.
Takip etmemek tabiki elimizde,ben cok of bu da sıktı dediğim kisileri cıkıyorm takipten.Ama daha maskeyi bile takmayı beceremeyen bir toplumda takip etme sen de kardesim demek,isin kolayına kacmak.
asıl yasak koymak kolaycılık. özgür irade denen şeyin farkına varmak, öğrenmek ve öğretmek gerek. bu konu için de konu sahibi insta yı eşine yasaklasa ne olacak mesela çözüm o mu? adam heyecan arıyorsa her şekilde arar bulur. okey indirir tavla indirir gene başka mecralardan yapar yapacağını. veya gerçek hayatta yapar. birine iltifat eder kalp göndermek yerine.

Back
X