Eşim ve Instagram

Rahatlığa gel ya.. kalp attıysam ne olmuş diyor. Sanki konuştum mu nedir, cevap yazsa konusacaksın işte. Ne yapılır nasıl baş edilir bilemiyorum. Konu son raddeye geldiğinde ya boşanacaksın ya da görmezden gelip devam edeceksin sanırım bu tarz işlerin son noktası böyle oluyor.

Bi arkadaşım varrrrrr, uyuyo numaras yapıomuş adam yanında tel ile ilgilenirken rahat olsun diye rahat olsun ki her bişi göreyim diye ben ? Yanımda kadınla konuşsa duymam valla uyurken
Valla bi adam için bu kadar efor sarfetmek çok gereksiz geliyor bana. Kendi isteği ile sadık kalmayacaksa neden kendimi yorayım ki? Çok tembelim ben valla.

Sosyal medyanın ne suçu var ? Kullanmayı bilmeyen için amaç sosyal medyada olmasa yine ulaşır böyle şeylere . Ama örnek ne ben ne eşim sosyal medya kullanmıyoruz hayatimizin ritüelinde değil ama kullanmayanda olsa o haltlari.her şekilde yer

Ne kadar acı değil mi? Gerçekten çok sanal, sentetik bir hayat yaşıyoruz.

Geçenler karı koca estetikli fenoslar var ya düşünsene düşün ya düşün bunlara fan sayfası açılmış .... yorumlar
Kurban oliyim abblaammm
Yaaa su oğlanın tatlılığı
Allah'ım sizi korusun
Ablam kiskananlar catlasinnnnnn

Bruh Noluyor ne ne???? Aklınız nerede ????? Yazık bu kuşağa, biz böyle olmamaliydik.

Okan Bayülgen'e

Bu kadar güvensiz olduğunuz adamla niye evlisiniz dicem linçlenecem şimdi. Ne bileyim ben kendimi bu kadar yormam sanırım bir adam beni aldatmasın engel olayım diye.
Aldatmasina engel olamam ki yani bağlasamda yapicak adam her türlü yapar benim ki psikolojik bir sorun galiba takıntı gibi o yüzden devamlı bakıyorum evlilik konusuna gelince hepimiz eşit şartlarda yaşamıyoruz maalesef bu hayatta hayat şartları aile çevre baskısı vs.

Abla nolur mesajımı beğen ya da yorum yap" var bir de :)
M*l çok onlar sayesinde işte

Hani laf varya para senin değil sen paranın sahibi ol... Bu da öyle sanal dünya nereye bunlar oraya. Fark edilmiyor ama b.k çukuru is coming....

Abla nolur mesajımı beğen ya da yorum yap" var bir de :)
M*l çok onlar sayesinde işte
Ablaaaaa gecenki videonda mutfakta bir havlu vardı nereden aldinnnnnnnnn...

Allah yavrulara akıl versin çoğu öğrencim yaşında için kanıyor... Daha yazamayacağım.

Hani laf varya para senin değil sen paranın sahibi ol... Bu da öyle sanal dünya nereye bunlar oraya. Fark edilmiyor ama b.k çukuru is coming....
Sevmiyorum inanın senelerdir 8 sene evvel filan her yeri kapattım eşimde keza güvensizlik vs asla değil konu hayat mesgalemizde yok abuk subuk şeyler , arkadaşlarım niye acmiyorsun aç birtane foto paylaş vs diyor ,ben kendi Whatsappimda foto paylaşmiyorum gerek görürsem en yakın çevreme özel telimde Whatsappimda paylaşırım, eşimin birgün olsun telefonunu elime dahil almamış şifresini bile bilmiyorum umrumda da değil eğer bir halt yerse zaten çıkar o da onun kepazeligi olur ve bilir ki bosanirim direkt . Ama işte bok çukuru kervanı orası bazıları için kim kimi düşürmenin derdinde ,yahut bakın ben böyle hayat yaşıyorum ... Bana gereksiz geliyor

Bizim kocalar şanslı aldatsa bebeği olsa büyütse ben anlamam
Anlarsın anlarsın, erkekler salak. Mutlaka bir yerden açık verirler. O yüzden o kadar kasıp aldatır mı endişesine girmeye gerek yok bence. O endişe etsin karım beni aldatır mı diye

Maşallah size, bizdede var ama arada bakınıyorum bazı şeyler için. Ama nefsine hakim olamayan yetişkinler ve ergenler için tehlikeli bu çok bariz.

Wa da foto paylaşanlara kafam basmıyor zaten hayır neden wa? Mesela Arap sevmez bu ülke genelde ama resmen onların hayatını yaşıyoruz ver Allahım bu kulun luxu, şaşayi sever Allah'ım... Akıl kullanmayalim,yiyelim, tüketelim....

Kendini komik duruma düşüren o kadar çok insan var ki dedikodu yapmak istemem ama resmen ulusa sesleniş yapan kişiler var Whatsappda . Gerek yok cidden örnek benim gibi hiçbir mecrada uygulaması olmayan hadi kırk yılda bir sadece görmek istediklerine bişey paylaşsın atsın bir mutluluğu vs ama ne bileyim garip insanımız . Şuanda yolları açıyor açtıkça bu sosyal mecralar ama kendini bilene ne zararı var ki ,bilmeyen işte normalde yapamadığını ordan yapmaya çalışıyor filan keklemeye çalışıyor .

O kadar bir halt sandılar ki kendilerini, bende çok istiyorum valla.
Bunun adı para kazanmak , ekmek kapısı falan değil bildiğiniz düzmece.
Benim bir önceki instagram kapatılsın fenomenler aç kalsın yorumumu iki kişi beğenmemiş. Aramızda fenomenler var sanırım, dikkatli konuşalım

Çünkü telefonuna devamlı bakıyorum arama kayıtlarından tutda girdiği internet sitelerine kadar kurcaliyorum ama bu çok da iyi bişey değil çünkü bu tarz konularda insan yıkılıyor
Eşinize güvenmiyorsunuz. Böyle nasıl bir evlilik sürdürüyorsunuz zor olmuyor mu?

ay nasıl başarıyorsunuz bunu? eşinizin telefonunda şifre varken hemde. ben evlenmeyi bırakın birkaç aydır görüştüğüm adamların telefonlarını karıştırma içgüdüsü duyuyorum. önceleri çok da yapmışlığım vardır. son zamanlarda biraz kendimi frenlemeye başladım.
hiç merak etmiyormusunuz? ya da kendinizi nasıl frenliyorsunuz?
çünkü o sosyal medyadan bir beğenisini bir kadını takip etmesini vs görünce açıçası tüm büyü bozuluyor. adama düşman olmaya başlıyorsun. bakmak mı bakmamak mı ? hangisi mantıklı gerçekten emin değilim.
hiç yapmayan erkek varmıdır bilmiyorum ama sonunda gidip bitkisel hayattaki adamla evlenicem o olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…