Eşim ve iş arkadaşı

hoderi

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2024
490
348
23
32
Merhaba . Arkadaşlar çalışan evli bir kadının evli bir erkeğe sürekli kocasıyla olan sıkıntılarını boşanacağını anlatması doğru bir şey mi yoksa ben mi abartıyorum ? Üstelik kadın benimle de çokça girip çıkmak istiyor . Gözümün içine baka baka eşime iş yerinde allahtan beni anlayacak bi eş dost istedim bana seni gönderdi vs diyormuş böyle bir saçmalık olabilir mi

Bu forumda en kıskanç olmayanlarda ilk 10'da olan biri olarak buna tilt oldum şu an
Hayır ne münasebet? Eşiniz yüz vermese kadın oturupta bütün özelini anlatamaz. Karşılıklı bu işler
Daha anlattıklarının bir kısmı bu . Eşimi iş yerinde yakın arkadaş bellemiş güya . Bana da ayrı methiyeler diziyor eşime de arkada ayrı methiyeler diziyor . Suç kabahat eşimde ama

Evet bende aynı şekilde uyardım . Eşime okadar öfkeliyim ki . Ne diye her anlattığını dinliyor böyle bir saçmalık olamaz ya
Her şey karşılıklı. Eşiniz işine baksın. Niye elin eşleriyle evlilik konuları konuşuyor ki? Sen fahri psikolog musun diye sor eşine.

Daha anlattıklarının bir kısmı bu . Eşimi iş yerinde yakın arkadaş bellemiş güya . Bana da ayrı methiyeler diziyor eşime de arkada ayrı methiyeler diziyor . Suç kabahat eşimde ama
Ne zamandır tanışıyorlar da bu kadar samimiyet gelişti? Çok saçma, tutuldum konuya resmen.
Eşinize konuyu açtığınız zaman ne diyor?

Ne zamandır tanışıyorlar da bu kadar samimiyet gelişti? Çok saçma, tutuldum konuya resmen.
Eşinize konuyu açtığınız zaman ne diyor?
Öyle pek bir danışıklık yok fakat kaç yıl da olsa bu konular konuşulmaz fikrimce artık başka şeylerde duyunca eşimi eve gelir gelmez bi haşladım haklısın benim kötü bir niyetim yoktu dinlerken başka arkadaşı yok diye bana anlatıyor vs dedi sakince hiç birşey demeden dinledi birdaha konuşmayacağım bukadar rahatsız olduysan vs dedi fakat asla içim rahat değil içim soğumuyor .

Aşırı haklısınız, ben amiyane tabirle geniş sayılan insanlardanım ama bu konu beni çok rahatsız etti.
Ne demek başka arkadaşı yok ya? Koskoca kadın bu yaşa gelene kadar hiç mi eş dost edinememişte iş yerindeki üç günlük adama bütün özelini anlatıyor? Eşinin rahatsız olduğunu bile bile de ay şöyle üzüldüm böyle üzüldüm, e gel omuzumda ağla bari tövbeler olsun.
Burada sınırları çizmesi gereken kişi eşiniz, zaten erkekler sıkılır böyle duygusal, evlilik, dert konularını dinlerken oturup ne diye uzun uzun dinliyor.

Gözümün içine baka baka eşime iş yerinde allahtan beni anlayacak bi eş dost istedim bana seni gönderdi vs diyormuş böyle bir saçmalık olabilir mi
Bunu kadın mı eşinize söylüyormuş? Eğer öyleyse eşinizi yoldan çıkarmaya calışıyor olabilir.
Yalnız burada İş eşinizde bitiyor, kadının kabahati, suçu kendine. Çünkü karakteri sağlam olan, yoldan çıkmak istemeyen çikmaz.

Yok benim ki olay dert mert böyle şeyleri duydu mu kulakları dikiliyor . Fakat kendisini bu huyundan ötürü uyarmıştım bak başkası yanlış anlar diye . Ki öyle de oldu bence . Aralarındaki bu harika dostluk iş yerinde de göze batmaya başlayınca benim kulağıma kar suyu kaçıran bazı kişiler oldu . E durum böyle olunca hani iyi niyetliydiniz madem başkaları da samimiyetinizi fark etmiş gelip neden bana söylemedin dedim eşime . Kavga çıkartırsın olay çıkar diye korktum canın sıkılmasın diye söylemedim dedi . Kendimi açıkça aldatılmış gibi hissediyorum . Çok öfkeliyim . Aklımdan binbir türlü şey geçiyor . Tek tesellim eşim kötü bir niyeti olsa kadının her dediğini gelip evde bana demezdi diye düşünmek . Fakat bu bile artık bir teselli olmaktan çıktı benim için

Aynısını söyledim . Başka şekilde başka türden kadınlarla da çalışacak iş hayatında . Her olta atana takılacaksak

İş yerinde artık milletin dikkatini çekecek kadar iletişim halindeler demek ki, bu normal miymiş?
Zaten sen kavga çıkartırsın, canın sıkılır diye korktum derken gayette biliyor bunun anormal ve rahatsız edici olduğunu? Öfkeli olmakta sonuna kadar haklısınız, ben sizi tutuyorum.
Evde kendi eşleri üç kelime dert anlatsa yok bütün gün çalıştım yoruldum geldim, dırdır ediyorsun bilmem ne kafasına girerler ama dışarıda elin kadını ne anlatsa pür dikkat dinlemeler ne oluyor?
Kadının her söylediğini eve gelip size anlatıyorsa da siz öğrendikten sonra yapmaya başlamış, öncesinde değil.
Erkekler öyle dert tasa dinlemez uzun uzun, hiç hoş bir durum değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…