Evet bende aynı şekilde uyardım . Eşime okadar öfkeliyim ki . Ne diye her anlattığını dinliyor böyle bir saçmalık olamaz yaeşiniz sınır çizsin. sorun eşinizde. ne işi var konuşmasın. niye kimse bana derdini anlatmıyor? çünkü dinlemiyorum.
Daha anlattıklarının bir kısmı bu . Eşimi iş yerinde yakın arkadaş bellemiş güya . Bana da ayrı methiyeler diziyor eşime de arkada ayrı methiyeler diziyor . Suç kabahat eşimde amaBu forumda en kıskanç olmayanlarda ilk 10'da olan biri olarak buna tilt oldum şu an
Hayır ne münasebet? Eşiniz yüz vermese kadın oturupta bütün özelini anlatamaz. Karşılıklı bu işler
Her şey karşılıklı. Eşiniz işine baksın. Niye elin eşleriyle evlilik konuları konuşuyor ki? Sen fahri psikolog musun diye sor eşine.Evet bende aynı şekilde uyardım . Eşime okadar öfkeliyim ki . Ne diye her anlattığını dinliyor böyle bir saçmalık olamaz ya
Ne zamandır tanışıyorlar da bu kadar samimiyet gelişti? Çok saçma, tutuldum konuya resmen.Daha anlattıklarının bir kısmı bu . Eşimi iş yerinde yakın arkadaş bellemiş güya . Bana da ayrı methiyeler diziyor eşime de arkada ayrı methiyeler diziyor . Suç kabahat eşimde ama
Okadar haklısınız kiHer şey karşılıklı. Eşiniz işine baksın. Niye elin eşleriyle evlilik konuları konuşuyor ki? Sen fahri psikolog musun diye sor eşine.
Silkelendi kendisi zaten fakat kadın hala kendisiyle konuşmaya çalışıyor eşimle konuşmasından rahatsız olduğumu bilmesine rağmen çok üzgünüm çok kırıldım vs diyormuşBen geniş insanım, bana da ters.
Sınır çizemeyen eşi silkeleme vakti.
Öyle pek bir danışıklık yok fakat kaç yıl da olsa bu konular konuşulmaz fikrimce artık başka şeylerde duyunca eşimi eve gelir gelmez bi haşladım haklısın benim kötü bir niyetim yoktu dinlerken başka arkadaşı yok diye bana anlatıyor vs dedi sakince hiç birşey demeden dinledi birdaha konuşmayacağım bukadar rahatsız olduysan vs dedi fakat asla içim rahat değil içim soğumuyor .Ne zamandır tanışıyorlar da bu kadar samimiyet gelişti? Çok saçma, tutuldum konuya resmen.
Eşinize konuyu açtığınız zaman ne diyor?
Aşırı haklısınız, ben amiyane tabirle geniş sayılan insanlardanım ama bu konu beni çok rahatsız etti.Öyle pek bir danışıklık yok fakat kaç yıl da olsa bu konular konuşulmaz fikrimce artık başka şeylerde duyunca eşimi eve gelir gelmez bi haşladım haklısın benim kötü bir niyetim yoktu dinlerken başka arkadaşı yok diye bana anlatıyor vs dedi sakince hiç birşey demeden dinledi birdaha konuşmayacağım bukadar rahatsız olduysan vs dedi fakat asla içim rahat değil içim soğumuyor .
Bunu kadın mı eşinize söylüyormuş? Eğer öyleyse eşinizi yoldan çıkarmaya calışıyor olabilir.Gözümün içine baka baka eşime iş yerinde allahtan beni anlayacak bi eş dost istedim bana seni gönderdi vs diyormuş böyle bir saçmalık olabilir mi
Yok benim ki olay dert mert böyle şeyleri duydu mu kulakları dikiliyor . Fakat kendisini bu huyundan ötürü uyarmıştım bak başkası yanlış anlar diye . Ki öyle de oldu bence . Aralarındaki bu harika dostluk iş yerinde de göze batmaya başlayınca benim kulağıma kar suyu kaçıran bazı kişiler oldu . E durum böyle olunca hani iyi niyetliydiniz madem başkaları da samimiyetinizi fark etmiş gelip neden bana söylemedin dedim eşime . Kavga çıkartırsın olay çıkar diye korktum canın sıkılmasın diye söylemedim dedi . Kendimi açıkça aldatılmış gibi hissediyorum . Çok öfkeliyim . Aklımdan binbir türlü şey geçiyor . Tek tesellim eşim kötü bir niyeti olsa kadının her dediğini gelip evde bana demezdi diye düşünmek . Fakat bu bile artık bir teselli olmaktan çıktı benim içinAşırı haklısınız, ben amiyane tabirle geniş sayılan insanlardanım ama bu konu beni çok rahatsız etti.
Ne demek başka arkadaşı yok ya? Koskoca kadın bu yaşa gelene kadar hiç mi eş dost edinememişte iş yerindeki üç günlük adama bütün özelini anlatıyor? Eşinin rahatsız olduğunu bile bile de ay şöyle üzüldüm böyle üzüldüm, e gel omuzumda ağla bari tövbeler olsun.
Burada sınırları çizmesi gereken kişi eşiniz, zaten erkekler sıkılır böyle duygusal, evlilik, dert konularını dinlerken oturup ne diye uzun uzun dinliyor.
Aynısını söyledim . Başka şekilde başka türden kadınlarla da çalışacak iş hayatında . Her olta atana takılacaksakBunu kadın mı eşinize söylüyormuş? Eğer öyleyse eşinizi yoldan çıkarmaya calışıyor olabilir.
Yalnız burada İş eşinizde bitiyor, kadının kabahati, suçu kendine. Çünkü karakteri sağlam olan, yoldan çıkmak istemeyen çikmaz.
İş yerinde artık milletin dikkatini çekecek kadar iletişim halindeler demek ki, bu normal miymiş?Yok benim ki olay dert mert böyle şeyleri duydu mu kulakları dikiliyor . Fakat kendisini bu huyundan ötürü uyarmıştım bak başkası yanlış anlar diye . Ki öyle de oldu bence . Aralarındaki bu harika dostluk iş yerinde de göze batmaya başlayınca benim kulağıma kar suyu kaçıran bazı kişiler oldu . E durum böyle olunca hani iyi niyetliydiniz madem başkaları da samimiyetinizi fark etmiş gelip neden bana söylemedin dedim eşime . Kavga çıkartırsın olay çıkar diye korktum canın sıkılmasın diye söylemedim dedi . Kendimi açıkça aldatılmış gibi hissediyorum . Çok öfkeliyim . Aklımdan binbir türlü şey geçiyor . Tek tesellim eşim kötü bir niyeti olsa kadının her dediğini gelip evde bana demezdi diye düşünmek . Fakat bu bile artık bir teselli olmaktan çıktı benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?