Eşim ve iş arkadaşı

Kocanızın gelip size kadınla ilgili şeyleri anlatması aralarında bir şey olmadığınızı göstermez. Metresini evinin içine kadar sokan "adamlar" var. Ayni şeyi sizin yapsanız kabul etmeyecek eşiniz kadınla gayet isteyerek yakınlık kurmuş. Öyle ki iş yerindekiler bile sizi uyarma ihtiyacı duymuş. Kadında da sizin rahatsız olmanızı bilmenize rağmen güya üzülmüyormuş bu duruma. İki arsız birbirini bulmuş gibi duruyor.
Hiçbir iş arkadaşı benim yanımda eşime Allah seni dost olarak gönderdi falan da diyemez. Orada kadını ve kocanızı ciddi olarak terslemeniz gerekirdi. Yüzsüz insanlar başka türlüsünden anlamaz.

Yani birincisi ben söylenen bir kadın değilim fakat söylenen bir kadın olsam dinler . Çünkü erkek kadın farketmez herkesin her derdine mükabilizdir . Havadan sudan ya da boş konuştuğum zamanda dinler . Uyurkende dinler ayıkkende yemek yaparkende dinler . Her türlü dinliyordu sağolsun . Başkasını da dinliyormuş ama

Evet rezillikten anlıyorlar .

Eşiniz mi saf sizi mi saf yerine koymaya çalışıyorlar

Size bir örnek vermek istiyorum. Eski iş yerimde boşanmış bir kadın ile evli bir adam vardı. Aynı sizin anlattığınız gibi boşanmış kadın ,geçmişteki yaşadığı sıkıntıları adama sürekli anlatıp paylaşıyordu. Zamanla samimiyetleri artmış. Sonra iş yerinde cinsel ilişkiye girdikleri duyuldu. (1 kadın da anlaşılmasın diye gözetmen olmuş) Tüm fabrika çalkalandı. İkisinin işine de son verildi.
Bu saçmalığın ötesinde bir şey. İş yerinde iş dışında hiçbir şey konuşulmamalı. Her zaman mesafe olmalı. Hele ki özel hayat kesinlikle anlatılmamalı. Her gün sabahtan akşama kadar aynı insanlarla yüz yüze bakılıyor. Artık bir yerden sonra yakınlık oluyor. O yüzden mesafe her zaman olmalı.
Dipnot: İş hayatı bitti mi oradaki tüm arkadaşlıklar biter. Kimse kimseyi hatırlamaz. İş yerindeki insanlarla fazla samimiyet aptallıktır.

Ne üzücü ne rezil bi olay ya bu bu insanların zerre ladar aklı varsa ne olayım

Bir de böyle tipler yemekhaneye falan birlikte giderler. Ayak üstü muhabbet olsa millet sallamaz. Demek ki fazla göze batma var ki kulağına kadar gelmiş.

Aynı fikirdeyim . Kendi dertleriyle uğraşsın. Malum evde çok dertsiz olunca sanıyorum başka dertler dinlemeye başladı .
Kadına laf sokun. İş yerinde flört ediyormuşsun dedikoduları var, eşine yetiştirir biri tazminat ödemek zorunda kalırsın, herkese rezil olursun deyin ciddi ciddi. Eş için de evde Fırtına lazım, duya duya boşanmaya mı özenmiş acaba diye.

Bir de böyle tipler yemekhaneye falan birlikte giderler. Ayak üstü muhabbet olsa millet sallamaz. Demek ki fazla göze batma var ki kulağına kadar gelmiş.

Ben bi adami aldatirken yakalasam bile gidip karisina acik acik gordum aldatiyor demem, bir cok kişi demez en fazla ima edilir cunku boyle konularda kadinlar affedip soyleyeni suclamaya çok meyilli oluyor. O yuzden ortada bisey yokken kulagina gelecegini sanmiyorum eksik soylemislerdir fazlasi vardir diyorum o yüzden.

Silkelendi kendisi zaten fakat kadın hala kendisiyle konuşmaya çalışıyor eşimle konuşmasından rahatsız olduğumu bilmesine rağmen çok üzgünüm çok kırıldım vs diyormuş
Valla bu kadinlarda hep bı kırılgan naif ama aile sorunlari boşanma bilmem ne..kirilirsan Kiril anlatacak dertlesek başka birini bulamadiysan git yapay zekayla dertles. Hele o kocalar hele o kocalar .. o kadinlari dinlediklerinin çeyreğini karısını dinleyip uzulme hallederiz, dertlenmis yine benim karicim diyolar mi? Ama elin karısına üzülme sende böyle yap, şöyle de diye dedikoducu heriflerden olup cikiyorlar. Valla aşkım kapismagin dediği gibi mic ağzına ikisininde. (Yatırım tavsiyesi değildir bugün çok gerginim sen bana uyma)

Valla kadının kocası tam bir alagavat . Fakat kadının kendisi rezil olmaktan çok korkuyor öyle korkuyor ki başkalarını suçlamaya başlamış . Hahahah dediklerinizin hepsini yaptım daha doğrusu kadınla münasebete geçmedim . Benim hesabını kesmem kişi evlendiğim adam . Keza zaten kadını rezil etmek istersemde her halükarda ederim . Ben şimdi başka bir hesabın peşindeyim açıkçası . Eşimin bu yaptığını kabullenemiyorum . Beni aldatmadı bunu biliyorum fakat bu işin sonu oraya gidiyordu . Aptal yerine konuldum . Biraz da kandırıldım . Bunları yediremiyorum . Daha çok gencim . Şeytan diyor ki ikisinide kes ama böyle birşeyi de kendime yakıştırmıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…