Eşim ve iş arkadaşı

Bunu kabul edebilecek gibi değilim kendimle savaşıyorum fskat sonu çok belli dediklerinizde haklısınız ayrıca . Anlatan kadar dinleyen de suçlu .

Tek tesellim eşim kötü bir niyeti olsa kadının her dediğini gelip evde bana demezdi diye düşünmek . Fakat bu bile artık bir teselli olmaktan çıktı benim için
Metresiyle karisini kanka yapan adamlar bile var. İş yerinden insanlar bile farkedip size tasiyorsa gayet bosey vardir insanlar her seyi acik acik soyleyemiyor boyle durumlarda kabak bana patlamasin diye. Ben de sadece siz sorun ediyorsunuz sanmistim ama baskalarindan bile laf geldiyse dertlesmekten fazlasi vardir. Kendinizi teselli ediyorsunuz boyle

Bunu kabul edebilecek gibi değilim kendimle savaşıyorum fskat sonu çok belli dediklerinizde haklısınız ayrıca . Anlatan kadar dinleyen de suçlu .
Anlatan kendinden sorumlu, demek ki umurunda değil evliymiş, karısı rahatsız olmuş, milletin dikkatini çekmiş falan ama eşiniz doğrudan suçlu. Size sadakat sözü veren, size karşı sorumluluğu olan kişi eşiniz. Hiçbir şey olmasa bile şüphede bırakmaya hakkı yok, aynı şeyin tersi olsa size neler söylenir tahmin ediyorsunuz. Kendi kaldıramayacağı şeyleri size de yaşatmayacak.
Siz nasıl ilerlemek istiyorsunuz?

Boşanacağım

Sizi gaza getirmek istemiyorum ama bu olayın sizin kulağınıza millet tarafından getirilmesi çok büyük bir olay. İnsanlar resmen fark edip uyarmak istemiş bu öyle iki günaydın bir sohbetle olmaz. Aralarındaki samimiyet ortada

Yok zaten ben milletin ağzıyla iş yapacak biri değilim fakat öncesinde kendim rahatsız olduğum durum . Hal böyle olunca milletin konuşması da umurumda değil fakat düşürüldüğüm durum umrumda . Bunları hakeden bir kadın asla değilim . Herkes yaptığı şeyin cezasını çekmeli .

Mesele milletin konuşması değil ki sizin bu durumu başkalarından duyuyor olmanız. Gerçekten hem kırıcı bir durum hem de insan sinirden delirir yani, kesinlikle herkes yaptığı şeyin bedelini ödemeli. Aynı şeyi siz yapmış olsaydınız olacakları ve duyacaklarınızı hayal bile edemiyorum

Bir de "Allah'tan beni anlayacak bir eş,dost istedim bana seni gönderdi" diyor eşinize.
He yavrum he. Her şeyi kıskanan, kıskanç birisi değilimdir. Ama çok işkillendirici bir durum var bence. Gitsin iş yerindeki kadın arkadaşlarına anlatsın, iş dışında olan arkadaşlarına içini döksün. Başka anlatacak kimse kalmadı mı? Ayrıca eşiniz kesinlikle sınır koymalı.

Tabiki aynı şeyi ben yapsam ki yapmam ama diyelim ki yaptım belki öldürülebile bilirim ? Garantisi yok . Ben yine medeniyetli davranıp boşanıyorum . Yoksa ohoo

E iyi ben de elin adamlarına aramızda geçenleri "dert" diye anlatayım madem diyemediniz mi eşinize?
Buna ok diyebilecekse sorun yok.

Eşim o kadın arkadaşın deyimiyle çok iyi biyetli kalbi tertemiz . Sınır koyacak kafa yok herhalde farketmiş hanım ablamız oyüzden kocama dökmüş içini tamamen iyi niyetli . Tabi yerseniz :)

Eee o zaman?
Benim yapamadığımı sen hiç yapamazsın diyeceksiniz. Yok hala ben yapacağım diyorsa da gerisini siz düşünün artık.
Valla kendisi bilir ben diyeceğimi dedim de iş işten geçti artık . Laf dinleyecekti en başta .

Eşim o kadın arkadaşın deyimiyle çok iyi biyetli kalbi tertemiz . Sınır koyacak kafa yok herhalde farketmiş hanım ablamız oyüzden kocama dökmüş içini tamamen iyi niyetli . Tabi yerseniz :)
Hiç de iyi niyetli değil. Eşiniz de suçlu. Hatta en büyük suç kendisinde. Dinlemek zorunda değil, iletişimi azaltabilir ya da kesebilirdi. Eve gelince siz bir şey anlatınca da böyle dikkatlice dinliyor mu sizi merak ettim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…