Yok eşimin kadına karşı bir hoşlantısı olduğunu düşünmüyorum fakat anlattıklarını dinlememesi gerekirdi sınır koyması gerekirdi arkadaşlıpında bir sınırı var . Kadın için aynı şeyi düşünmüyorum . Kocama karşı hisleri olabilir çok aşikar hatta
Canın sıkılır diye söylemedim diyorsa zaten biliyor yanlış olduğunu demekki...sen dinle bakalım bir erkeğin dertlerini ne diyecek eşin..kesin kızar ama kendisi yapınca sen abartıyor olursun...
Merhaba . Arkadaşlar çalışan evli bir kadının evli bir erkeğe sürekli kocasıyla olan sıkıntılarını boşanacağını anlatması doğru bir şey mi yoksa ben mi abartıyorum ? Üstelik kadın benimle de çokça girip çıkmak istiyor . Gözümün içine baka baka eşime iş yerinde allahtan beni anlayacak bi eş dost istedim bana seni gönderdi vs diyormuş böyle bir saçmalık olabilir mi
Haklısınız.Eşinizle durumu konuşmuşssunuz.Artık sınır onda.Ama sürekli bu konu hakkında konuşarak eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin.Eşinize belli etmeden takipte olun.
Merhaba . Arkadaşlar çalışan evli bir kadının evli bir erkeğe sürekli kocasıyla olan sıkıntılarını boşanacağını anlatması doğru bir şey mi yoksa ben mi abartıyorum ? Üstelik kadın benimle de çokça girip çıkmak istiyor . Gözümün içine baka baka eşime iş yerinde allahtan beni anlayacak bi eş dost istedim bana seni gönderdi vs diyormuş böyle bir saçmalık olabilir mi
Dün cafeye gittiğimizde bi kadının eşime baktığını gördüm defalarca ve kıskançlıktan kudurdum eşimin kollarının altına girdim yani bi bakışın beni bu şekilde kıskançlık krizine soktuğu için bu soruya cevabın oha olacak
Eşiniz psikolog mu sizin ? Ne münasebet ya ? Siz de hala esim hoslanmiyo soyle boyle. Muhabbeti kesin sınır koyun demissiniz sizi dinleyen yok saygi duyan yok. Ben esinizin bu durumdan gayet memnun oldugunu dusunuyorum keza kadinin da oyle.Size gecmis olsun inşallah yakinda cikmaz kokusu bunun