Eşim ve iş arkadaşı

Kusura bakma konu sahibi, eşinizinki dert dinlemenin ötesine geçmiş, anla lütfen.

Eşiniz sizin derdinizi bu kadar dinliyormudur aceba? Mesafesini koruyaman insanlardan gına geldi artik.

Canın sıkılır diye söylemedim diyorsa zaten biliyor yanlış olduğunu demekki...sen dinle bakalım bir erkeğin dertlerini ne diyecek eşin..kesin kızar ama kendisi yapınca sen abartıyor olursun...

Haklısınız.Eşinizle durumu konuşmuşssunuz.Artık sınır onda.Ama sürekli bu konu hakkında konuşarak eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin.Eşinize belli etmeden takipte olun.

Bi gelişme var mı? O kadının haddini bildirdim diyin lütfen sinir oldum…

Dün cafeye gittiğimizde bi kadının eşime baktığını gördüm defalarca ve kıskançlıktan kudurdum eşimin kollarının altına girdim yani bi bakışın beni bu şekilde kıskançlık krizine soktuğu için bu soruya cevabın oha olacak

Eşiniz psikolog mu sizin ? Ne münasebet ya ? Siz de hala esim hoslanmiyo soyle boyle. Muhabbeti kesin sınır koyun demissiniz sizi dinleyen yok saygi duyan yok. Ben esinizin bu durumdan gayet memnun oldugunu dusunuyorum keza kadinin da oyle.Size gecmis olsun inşallah yakinda cikmaz kokusu bunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…