Eşim ve iş gezisi

Evi değil oteli terketmekten bahsettim, evimi niye terkedeyim, onu koyarım kapıya. Aynen ben iletişimi bilmiyorum siz biliyorsunuz. O yüzden sorunlu olan evlilik benimki zaten, sizinki değil.

iyi de orası kocanın da evi değil mi?
kim kimi nasıl koyuyor kapının önüne orasını anlamadım

Ben kadınlar, iş gezisi, kıskançlık gibi konuların hepsini geçiyorum. Ama eşiniz size nasıl bilgi vermez? Bir de “oldu bittiye getirip gidebilir” demişsiniz. Gerçekten hayal edemedim, sizi nasıl soru işaretleriyle bırakıp gidebileceğini. Çok mu sakin bir insansınız? Benim kafama takılan bir şey varsa eşim aydınlatmak zorunda. Cevabını ertesi güne bile erteleyemez.

iyi de orası kocanın da evi değil mi?
kim kimi nasıl koyuyor kapının önüne orasını anlamadım

Yok benim evim. Şu an ikimizin evi, ancak herhangi bir anlaşmazlıkta terkedecek olan ben değilim.

Ben sizin gibi kıskanç bir kadın değilim. Eşimin kadın arkadaşları vardır, buluşur görüşür. Sık sık yurt dışı ve yurt içi gezileri olan bir mesleği var. Hobileri var. Müzikle uğraşıyor mesela gece geç saatlere kadar provada ya da sahnede olabiliyor zaman zaman. Bunların hiç biri onu kıskanmama ve kısıtlamama sebep olmaz. Ama bilir ki affetmeyeceğim birkaç şeyden biridir aldatmak ve aldatırsa beni kaybeder. Aldatılmaktan korkmuyorum ben sizin kadar. Onun aldatma potansiyeli kadar benim de var ve eşim bunun farkında. Aldatmak erkeklere özgü bir kavram değil. Mühim olan birlikte adım atılan hayata devam edebilme becerisi göstermek. Bunu beceremeyen insanla da ömür geçiremem.

Belkide sizin esiniz konu sahibinin ki gibi islerini gizli sakli yapmiyordur ve telefondaki arkadasiyla kadin muhabbeti yapmayacak seviyeye sahiptir.

Belkide sizin esiniz konu sahibinin ki gibi islerini gizli sakli yapmiyordur ve telefondaki arkadasiyla kadin muhabbeti yapmayacak seviyeye sahiptir.

Evet öyle, işte problem orda. Diyorum ya kadınların böyle adamları hayatlarında tutmalarına anlam veremiyorum ben. Yuvaymış, aşkmış bunlar sadece kadının korumak zorunda olduğu kavramlar değil ki. Bir kadın karşısındaki adamın kadını bu konuma düşürmesine izin vermemesi gerekiyor bana göre.

O da biraz tam tanimadan evlenmekten kaynaklaniyor, evlendikten sonrada aman evlendim bosanamam diye böyle adamlari cekiyor iste kadinlar. Belki konu sahibinin yerinde baska kadin olsa kendini bu konuma düsürmezdi ama herkes bir degil iste. Bilemiyorum.

Gerçekten Burda yazmakla yaşamak arasında dağlar kadar fark var siz siz olun kimseye kınamayın.. Kınadığınız şeyi yaşamadan ölmezsiniz.. Keşke her evlilik 4 4 lük olsa dürüst olsa. Ama böyle olması kadınların suçu değil. Eşinin yalanını yakalayan kadın ya korkusundan susuyordur ya kavga ediyordur bir çözüm bulunamıyordur.. Nasıl bir çözüm önerirsiniz peki bu evliliklerde merak ettim

Benimki de ukraynaya gidecek yakında iş için ama ben sizin gibi düşünmüyorum. Yapacaksa er geç yapar niyeti bozduysa adam siz ne kadar engel olmaya çalışsanızda boş. Ki aldatacak olan kişi bana bunu yaşatmak istemediğinden yapmasın bana yakalanmaktan korktuğundan değil diye düşünüyorum.

Yani konuda yazan çoğu kişi haklı inanın yapmak isteyen bakışlarıyla da yapar yapıyorsa orda da yapıyor tmm ama bazen ortam çevre de etkili oluyor hatta çoğu zaman ama siz bunu bu şekilde engelleyemezsiniz ki gittiği her yere gidemezsiniz bırakın allaha havale edin yapar sa da allah belasını versin deyip geçin ne yapabilirsiniz ki kendinizi yiyip bitirmeyin altı üstü bir erkek yahu bu kadar önemsemeyin

Peki aldatilirsa ve bunu bilmeden devam ederse evliligine? ortaya cikar demeyin cikmaz. Kac bin km ötede yaptigi bir halt ortaya cikmaz.

Burdan ukraynaya kadar da gitseniz bile niyetliyse eğer aldatmaya , toplantı der çıkar gider akşama kadar da gelmez. Beraber gitmeyi yine teklif edin. Ama onun bi tarafı kalkar kıskandınız diye. Bir de aldattığı taktirde eğer ayrılmayacaksanız kurcalayıp kendinizi üzmeyin

Peki aldatilirsa ve bunu bilmeden devam ederse evliligine? ortaya cikar demeyin cikmaz. Kac bin km ötede yaptigi bir halt ortaya cikmaz.
Ama bir ömür de koca peşinde koşulmaz ki beni aldattı mi aldatmadı mi diye eğer güven yoksa bitirecek bu iş gezisine giderse konu sahibi eşi ile eşi başka bir iş gezisinde aldatacak hepsine de gidemez ya yada hanımefendi gitse bile adam yine bir arada derede yapar eğer niyeti varsa

daha önce de yapıyor muydu böyle iş gezileri? bi de ne kadar heyecanlı bu iş gezisi (???) hakkında?

Peşinden gittiniz siz de diyelim. Ee sonra ne olacak? Bu adamın içinde aldatma potansiyeli varsa ülke şehir farkeder mi? Bu şüpheyle ömür boyu yaşanır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…