Hislerime tercüman oldunuzİş için de gitseler farketmiyor. Oraya giden erkeklerin çoğu eşlerini aldatıyor hem de iş arkadaşlarının yanında hiç utanmadan. Çünkü Rusya ve Ukrayna’da bu işi yapmak hem çok kolay hem de ucuz.
O karakterdeki kişiler burda da aldatıyor mudur bilemem ama bir de orda nasıl olsa eşimin asla haberi olamaz düşüncesi de olabilir.
Merhaba arkadaşlar, eşim 1 ay önce yurt dışında bir firma ile anlaşma yapacağını ve 3 gün iş seyahatinde bulunacağını söyledi. Buraya kadar tamam. Gidiş tarihi ve gideceği yer bugün belli oldu bende film koptu. Nedeni de ukrayna ya lviv şehrine gidecekmiş. Şimdiye kadar defalarca sordum nereye gideceğini ağzının ucuyla geveledi hiç düzgün cevap vermedi. Birde zaten kendisi her Türk erkeği gibi Rus ve Ukrayna kızlarına büyük bir beğeni içinde ki bir kaç sefer tartıştık bu konuda,.., (tatil yerlerinde)
Gideceği yeri öğrenince tepki verdim gidemezsin dedim, iş için olduğuna inanmıyorum iç güdülerim o yönde..
Şimdi ben ne yapayım bırakayım gitsin hiç sesimi çıkarmayayum mı yoksa... Ne yapayım şaştım kaldım ya☹
Biz kullanmıyoruz gerek var mı ki normal saat yetiyor bizeAkıllı saat kulanmayan var mı kı artık?
Ben esinizi yazdiklariniza göre süpheli buldum ama aklima söyle bir sey geldi. Bence esiniz oraya is icin gitmiyor gezmek istedigi icin gidiyor ama siz kizarsiniz diye is icin mecburum süsü vermye calisiyor. Ben de geliym dediniz mi? Bir de esiniz nasil biridir? Araniz nasil? size deger verir mi, bugüne kadar bir yanlisi oldu mu? Bir de esiniz kimle gidiyor oraya?Eşimle konuştum içimdekileri dışa vurdum iş için gittiğini böyle bir şeyi nasıl düşünürsün dedi. Yapmak istesem Burda da yaparım dedi evet yapar ruhum duymaz ama bir arkadaşın dediği gibi oraya gitmesi ayrı bir şey.. Neyse aslında polonya ya gidiceklemiş polonyoya direk gitmek hem çok pahalı hemde vize istiyorlarmış diye bunlarda Rusya ordan trenle polonya yapıcaklarmış. Gideceğiniz firmayı söyle diyorum kaçak kaçak cvp veriyor net bir şey söylemiyor biraz üstüne gidince tartışma çıkartıyor....
Önce polonyaya gitcektik pahali oldugu icin olmadi demis. Is icin olsa sirket ödemez mi masraflari? Ayrica is belirli bir yerde olur galiba önce polonya sonra ukrayna demesi sacma olmus.ukraynaya is icin de gidilir, neden gidilmesin.
Ama is icin gidilen yer nasil sonradan belli olur,
is icin giden insan vizeyi sunu bunu neden dert eder ki, zaten firmanin sorumlulugunda bunlar,
ve de en onemlisi, nasil haftasonuna ayarlanabilir ki? ne isiymis bu.
tabi ki,Önce polonyaya gitcektik pahali oldugu icin olmadi demis. Is icin olsa sirket ödemez mi masraflari? Ayrica is belirli bir yerde olur galiba önce polonya sonra ukrayna demesi sacma olmus.
Gidemem 2 oğlum var ve biri okula gidiyor. Gerçi seyahati hafta sonuna ayarlamış ama. Dur Bi teklif edeyim. Saolasın
sormus iste net bir yanit verememis isi.İş gezisi genelde hafta içi olur hafta sonu ise sadece bilemedim? Detay sorun hangi firma ile görüşeceksiniz Vs vs diye
Severek evlendik sevgimiz halen devam eder. Bna karşı Bi saygısızlığı olmadı anlaşamadığımız beğenmediğimiz noktalarını oldu ama Allaha şükür tatlıya bağlandı. Gittiğimiz bir tatilde aşırı derece de Rus kızlar vardı hepsi birbirinden güzel Di maşallah. Orda bir kıskançlık yaşadım.bir tartışma çıktı ve o gün bugün dür benim için sinir bozucu bir durum oldu bu yaşadığım. Şimdide kalkıp onların memlekete gitmesi illaki bir şey yapacağı anlamına gelmiyor ama açıkçası istemiyorum... Rahatsız etti beni. Ben böyle yazdıkça bazı arkadaşlarda beni suçluyor işte güven bittiyse evlilik de biter ben güven mediğim biriyle olmam bıdı bıdı.. Evlilik çeşitli sınıflardan duygulardan geçmedikçe sınanmadıkça evlilik olmuyor mu ne oluyor anlayamadım..Ben esinizi yazdiklariniza göre süpheli buldum ama aklima söyle bir sey geldi. Bence esiniz oraya is icin gitmiyor gezmek istedigi icin gidiyor ama siz kizarsiniz diye is icin mecburum süsü vermye calisiyor. Ben de geliym dediniz mi? Bir de esiniz nasil biridir? Araniz nasil? size deger verir mi, bugüne kadar bir yanlisi oldu mu? Bir de esiniz kimle gidiyor oraya?
Ben sizi cok iyi anliyorum, ben de yasadim bu duygulari gayet insancil ve dogal bence. Ben evlilikte genel olarak essiz tatile gitme fikrine karsiyim haa mecbur bir durum olur o ayri. Güvenle alakasi yok sadece ben öyle bir iliski istemiyorum. Güvenmiyorum hemen ayrilayim diye de olmuyor her sey o kadar kolay degil iste. Peki size neden acik acik su firmayla gidiyorum su otelde kalcam falan demiyor? ben oraya takildim. Anladigim kadariyla siz gidemiyorsunuz. Oturup o gelene kadar kendinizi yiceksiniz o zaman. Böyle ömür boyu yasayamazsiniz bir seyleri degistirmeniz gerekiyor.Severek evlendik sevgimiz halen devam eder. Bna karşı Bi saygısızlığı olmadı anlaşamadığımız beğenmediğimiz noktalarını oldu ama Allaha şükür tatlıya bağlandı. Gittiğimiz bir tatilde aşırı derece de Rus kızlar vardı hepsi birbirinden güzel Di maşallah. Orda bir kıskançlık yaşadım.bir tartışma çıktı ve o gün bugün dür benim için sinir bozucu bir durum oldu bu yaşadığım. Şimdide kalkıp onların memlekete gitmesi illaki bir şey yapacağı anlamına gelmiyor ama açıkçası istemiyorum... Rahatsız etti beni. Ben böyle yazdıkça bazı arkadaşlarda beni suçluyor işte güven bittiyse evlilik de biter ben güven mediğim biriyle olmam bıdı bıdı.. Evlilik çeşitli sınıflardan duygulardan geçmedikçe sınanmadıkça evlilik olmuyor mu ne oluyor anlayamadım..
Ayni seyi konu sahibinin yaptigini düsünün esi ne tepki verir? Konu sahibi o sekilde gidemez zaten bir yere. Ben de olsam bir rest gecerdim ya bana acikca söylüyorsun, ya da gitmiyorsun, gidiyorsan da sonuclarina katlanirsin. Bazen bir seyleri degistirmek icin bir patirti gerekiyor illaki.Sizi hakli buluyorum. Ben de boyle bir tartisma yasasam bende istemem. Esiniz sizde gelemeyin diye yollari kapamis polonyaya uzanmış guzergah. Malesef soyledikleri dogru degil gibi geldi bana. Kavganin en alasi cikacaksa cikacak ya gidemeyecek yada sizde gidin. Enayimi bu kadinlar
Teşekkür ederim anladığınız için. Daha önce çok iş seyahati oldu aylarca gelmediği de oldu hiç böyle rahatsız olmamıştım. Herhalde yaşadığım bana hissettirdiği o duygu yüzünden. Daha zamanı var zaman yaklaştıkça detayları öğrenmeye çalışacağım ki kendisi hiç bir detay vermeden oldu bittiyse getirip gidebilir çünkü ağzı çok laf yapar çok çene yapar.. Yani umarım anlata bilmişmdir.Ben sizi cok iyi anliyorum, ben de yasadim bu duygulari gayet insancil ve dogal bence. Ben evlilikte genel olarak essiz tatile gitme fikrine karsiyim haa mecbur bir durum olur o ayri. Güvenle alakasi yok sadece ben öyle bir iliski istemiyorum. Güvenmiyorum hemen ayrilayim diye de olmuyor her sey o kadar kolay degil iste. Peki size neden acik acik su firmayla gidiyorum su otelde kalcam falan demiyor? ben oraya takildim. Anladigim kadariyla siz gidemiyorsunuz. Oturup o gelene kadar kendinizi yiceksiniz o zaman. Böyle ömür boyu yasayamazsiniz bir seyleri degistirmeniz gerekiyor.
Peki bu ruslar yüzünden kavganizin sebebi sizce sizin asiri kiskancliginizdan miydi yoksa o mu abartti bakmayi ya da baska bir seyi? neydi yani kavganizin sebebi? yanlis anlamayin sadece anlamaya calisiyorum esinizi ve sizi.Teşekkür ederim anladığınız için. Daha önce çok iş seyahati oldu aylarca gelmediği de oldu hiç böyle rahatsız olmamıştım. Herhalde yaşadığım bana hissettirdiği o duygu yüzünden. Daha zamanı var zaman yaklaştıkça detayları öğrenmeye çalışacağım ki kendisi hiç bir detay vermeden oldu bittiyse getirip gidebilir çünkü ağzı çok laf yapar çok çene yapar.. Yani umarım anlata bilmişmdir.
O çok abarttı. Cidden otelin çoğunu rustu ve hepsi bebek gibiydi. Oda bende şaşırdık zaten. Sanki güzellik yarışması oteline gelmiş gibiydik. O abarttı sürekli dile getirdi şöyle güzel böyle güzel. Arkadaşları arayınca yengenizlr bozuştuk çünkü otel böyle böyle makara yaptı. Ben de sonunda dayanamayıp tartıştım. Oda haklısın diyip özür diledi ama hissettiğim duygular bana kaldıPeki bu ruslar yüzünden kavganizin sebebi sizce sizin asiri kiskancliginizdan miydi yoksa o mu abartti bakmayi ya da baska bir seyi? neydi yani kavganizin sebebi? yanlis anlamayin sadece anlamaya calisiyorum esinizi ve sizi.
Insanin özgüvenini düsüren bir olay. Kiskansanizda göstermemeye calisin, kendinizi gelistirin imkaniniz varsa spor yapin calisin, kendinize bakin, giyinin kusanin, ilginizi cekin biraz onun üstünden. Yani durumu tersine cevirmeye calisin. Taktik degil. Sizin ruhunuza iyi gelcek ve böyle seyleri daha az takmaya baslicaksiniz. Umarim basarirsiniz.O çok abarttı. Cidden otelin çoğunu rustu ve hepsi bebek gibiydi. Oda bende şaşırdık zaten. Sanki güzellik yarışması oteline gelmiş gibiydik. O abarttı sürekli dile getirdi şöyle güzel böyle güzel. Arkadaşları arayınca yengenizlr bozuştuk çünkü otel böyle böyle makara yaptı. Ben de sonunda dayanamayıp tartıştım. Oda haklısın diyip özür diledi ama hissettiğim duygular bana kaldı
Haftasonu iş gezisi mi olurGidemem 2 oğlum var ve biri okula gidiyor. Gerçi seyahati hafta sonuna ayarlamış ama. Dur Bi teklif edeyim. Saolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?