- 26 Nisan 2015
- 3.859
- 3.058
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşler arasında senin benim varsa zaten olmaz o iş.. Ha kadının ha erkeğin evi bana göre.. Kirada oturduklarını var saydım ben daha çok aslında..
Bunlar seni ellerinde oyuncak gibi oynatırlar o potansiyel var görülen bu gerçekten senin adına çok üzüldüm senin işin kolay değilse de zor da değil konuş anlat annenle bakalimZaten ikisinde de merhamet duygusu yok. Benim ailemin yaptigi herseye laf ediyorlar ama kendilerinin yaptigi hicbisey hata bile olsa susulmali. Nefret ediyorum annesinden. Gormek istemiyorum.
Haklısınız ama tepki koymak da gerek bazen..Bakın konu sahibi çalışıyormuş ev eşinin üstüneymiş ama sanırım krediyi birlikte ödüyorlar.. Eğer adam karakterli bir tip olsa zaten bu iş bu raddeye gelmezdi haklısınız..Eşim, annem söylenıyor, karışıyor diye evden kovsa durup bön bön seyretmem. Aklıbaşında kimse seyretmez. İşte o zaman gayette senın benım olur
Çözüm evden kovmak değil ayrı ev hatta ayrı şehir. Biz şehir değiştirdik mesela. Bu kadının da eşi arkasında olcak olsaydı bunu yaparlardı ve ayrı bıyere cıkarlardı zaten, evden kvyi kovunca o koca "timim karicim" diyecek değil.
Ya arkadaşım adam 5 aylık hamile halinle seni sokağa atmış sokağa.? Sen ne babalığından bahsediyorsun... Ailen yanında, işin var gücün var.. Değer mi sürahi kılıklı kadını çekip kocan olacak adamın azarlarını işitmeye.?Ben arkasindan konustugunu soylemedim aileme ancak sorun yasadigimi soyledim ki zaten ne zaman bana gelseler onlar da diken ustunde oturuyorlar. Ailem esinle konus eger kabul etmezse gel çocuğunu ve seni dusunmeyen biriyle olmaz dediler. Ben cocugu düşünüyorum gozunu dunyaya acacak ve babasiz olacak.
Degmez. Butun gucumu toplayip bosanmam lazim. Baska turlu olmaz.Ya arkadaşım adam 5 aylık hamile halinle seni sokağa atmış sokağa.? Sen ne babalığından bahsediyorsun... Ailen yanında, işin var gücün var.. Değer mi sürahi kılıklı kadını çekip kocan olacak adamın azarlarını işitmeye.?
Ne zaman yumuşar gibi hissedersen senin 5 aylık hamile halinle kapının önüne koyduğu günü hatırla.. Karnındaki çocul gökten zembille inmediğine göre hem eşini jem de doğmamış yavrusunu sokağa atan bir adama senin çektiklerin bir lütuf ve fazla..Degmez. Butun gucumu toplayip bosanmam lazim. Baska turlu olmaz.
Onun annesi kraliçe değil eşinde prens değil bunu bı anlamaları lazım canımBizim gibi akilsizlar yüzünden iste hepsi arkadasim.