• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve kayınvalidem

Keşke annen karşı çıksaydı ya ayrı evlerde yaşarsanız olur bu evlilikten vs die

Madem kayınvaliden evin sahibi gibi davranıyor, ne akla hizmet annene o evi temizletirsin ki?
Ayrıca olaylara yeterli tepki verip, tavrınızı korumadığınız sürece asla öyle bir aile ortamında insan yerine konmayı beklemeyin.

Zaten ikisinde de merhamet duygusu yok. Benim ailemin yaptigi herseye laf ediyorlar ama kendilerinin yaptigi hicbisey hata bile olsa susulmali. Nefret ediyorum annesinden. Gormek istemiyorum.

Bence geç kalmış değilsiniz güzelce kendi annenle konuş anlat derdini bir yol hali bulun onları arkana al ve kararınızı açıklayın bu böyle olmaz devam ederseniz mutlaka ardından mutsuzluk huzursuzluklara yol açar ömrünün sonuna kadar hizmetçileri olmak için evlenmedin

Esimle dogumdan birkac ay sonra konusmayi düşünüyorum. Ya annesi ayri eve cikar ya da çocuğuyla benden vazgecer. Ama tercihini de biliyorum annesinden vazgecmez bizden vazgecer. Iste bu noktada ben ne yapmaliyim? Artik dik durmak istiyorum.

Eşler arasında senin benim varsa zaten olmaz o iş.. Ha kadının ha erkeğin evi bana göre.. Kirada oturduklarını var saydım ben daha çok aslında..

Eşim, annem söylenıyor, karışıyor diye evden kovsa durup bön bön seyretmem. Aklıbaşında kimse seyretmez. İşte o zaman gayette senın benım olur
Çözüm evden kovmak değil ayrı ev hatta ayrı şehir. Biz şehir değiştirdik mesela evim bulundugum yerde degıl malesef. Bu kadının da eşi arkasında olcak olsaydı bunu yaparlardı ve ayrı bıyere cıkarlardı zaten, evden kvyi kovunca o koca "timim karicim" diyecek değil.

Ben sizden başka kimsede hata göremedim. Evden kovulup geri dönmek, annenize kv evini temizletmek (sizin eviniz değil o, ayrilmayana kadar da sizin olamayacak), ailenize laf soyletmek vs.....napicam diyeceğinize gidin annenize doğumu orda yapın. .
Çocuğuna merhamet etmeyen size hiç etmez....

Zaten ikisinde de merhamet duygusu yok. Benim ailemin yaptigi herseye laf ediyorlar ama kendilerinin yaptigi hicbisey hata bile olsa susulmali. Nefret ediyorum annesinden. Gormek istemiyorum.
Bunlar seni ellerinde oyuncak gibi oynatırlar o potansiyel var görülen bu gerçekten senin adına çok üzüldüm senin işin kolay değilse de zor da değil konuş anlat annenle bakalim

Eşim, annem söylenıyor, karışıyor diye evden kovsa durup bön bön seyretmem. Aklıbaşında kimse seyretmez. İşte o zaman gayette senın benım olur
Çözüm evden kovmak değil ayrı ev hatta ayrı şehir. Biz şehir değiştirdik mesela. Bu kadının da eşi arkasında olcak olsaydı bunu yaparlardı ve ayrı bıyere cıkarlardı zaten, evden kvyi kovunca o koca "timim karicim" diyecek değil.
Haklısınız ama tepki koymak da gerek bazen..Bakın konu sahibi çalışıyormuş ev eşinin üstüneymiş ama sanırım krediyi birlikte ödüyorlar.. Eğer adam karakterli bir tip olsa zaten bu iş bu raddeye gelmezdi haklısınız..

Ben arkasindan konustugunu soylemedim aileme ancak sorun yasadigimi soyledim ki zaten ne zaman bana gelseler onlar da diken ustunde oturuyorlar. Ailem esinle konus eger kabul etmezse gel çocuğunu ve seni dusunmeyen biriyle olmaz dediler. Ben cocugu düşünüyorum gozunu dunyaya acacak ve babasiz olacak.

Yanlış tercihler yapıyorsunuz ve bu yanlışa kendi ailelerinizi de kurban ediyorsunuz.yanlis tercihi,yanlis davranışlarla daha zorlastiriyorsunuz.şu kadar soyliyim,ben eşimin annesine saygı duyuyorsam ve buna karşılık benim anama dil uzatiyorlarsa yakarım tüm gemileri yemişim kocayı

Ben arkasindan konustugunu soylemedim aileme ancak sorun yasadigimi soyledim ki zaten ne zaman bana gelseler onlar da diken ustunde oturuyorlar. Ailem esinle konus eger kabul etmezse gel çocuğunu ve seni dusunmeyen biriyle olmaz dediler. Ben cocugu düşünüyorum gozunu dunyaya acacak ve babasiz olacak.
Ya arkadaşım adam 5 aylık hamile halinle seni sokağa atmış sokağa.? Sen ne babalığından bahsediyorsun... Ailen yanında, işin var gücün var.. Değer mi sürahi kılıklı kadını çekip kocan olacak adamın azarlarını işitmeye.?

Ya arkadaşım adam 5 aylık hamile halinle seni sokağa atmış sokağa.? Sen ne babalığından bahsediyorsun... Ailen yanında, işin var gücün var.. Değer mi sürahi kılıklı kadını çekip kocan olacak adamın azarlarını işitmeye.?
Degmez. Butun gucumu toplayip bosanmam lazim. Baska turlu olmaz.

Degmez. Butun gucumu toplayip bosanmam lazim. Baska turlu olmaz.
Ne zaman yumuşar gibi hissedersen senin 5 aylık hamile halinle kapının önüne koyduğu günü hatırla.. Karnındaki çocul gökten zembille inmediğine göre hem eşini jem de doğmamış yavrusunu sokağa atan bir adama senin çektiklerin bir lütuf ve fazla..

Hamielikte kilo aldim diye cirkinlestin diyip duruyor bana sürekli esim. Hamilelik bu mecbur kilo alıyorsun insanin elinde degil.

Kaynananın evını annen niye temizliyor ?
Artı o kadar laf saydıklarında sen ne dedin ?
Bide bu ortamda niye hamile kaldın ?

Back
X