• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve kayınvalidem

Hayret bunca yükü sen tasiya

Ben bi seri katıl görmüştüm amerikada adam 3 kadınla evlendi 3de öldürdü hepsinede aynı şeyleri yaşattı yok burnun çirkin göğsün çirkin çekiciliğin gitti vs hâlbuki kadınlar birbirinden güzeldi adam ruh hastası baktı kadınlar dinlemiyor baskı yapıyor en sonundada öldürüyordu bu gerçekten yaşanmış olay adam kendi çirkindi aslında olan o kadınlara oldu
Konu sahibinin üstelik de hamile olan bir kadının tam olarak göğsüne şu an su serptiniz.. Tebrikler..

Konu sahibinin üstelik de hamile olan bir kadının tam olarak göğsüne şu an su serptiniz.. Tebrikler..
Haklısın canım ama ne bileyim aklıma geldi işte konu sahibi anlatınca Allah korusun konu sahibinide tüm kadınları da amin

Aynen kardeşim cok tehlikeli bi adam tipi aslinda o adamin kendine guveni yok
Aynen kardeş bilirim bu tipleri bitane de benim basimda var gerçi yılanın başını küçükten ezdim ben,şimdi yapamıyor.kompleskli bir adamla evliyim,bende açıkçası eli yüzü düzgün sosyal bir insanım.adamin zoruna gidiyodum.Allahtan özgüveni olan biriyim beni aşağı cekmeye çalışmasına fırsat vermedim.simdi kuzu oldu.bunlara fırsat vermemek lazim

Ya kaldiki hamile kadın şişsin balon gibi ne fark eder ? seni seviyorum demeli hayatını paylaştığın eşin olacak kişi

Aynen kardeş bilirim bu tipleri bitane de benim basimda var gerçi yılanın başını küçükten ezdim ben,şimdi yapamıyor.kompleskli bir adamla evliyim,bende açıkçası eli yüzü düzgün sosyal bir insanım.adamin zoruna gidiyodum.Allahtan özgüveni olan biriyim beni aşağı cekmeye çalışmasına fırsat vermedim.simdi kuzu oldu.bunlara fırsat vermemek lazim
Ben gercekten cirkinlestim hamilelikte. Kilo aldim yuzum sisti ayaklarim kocaman oldu. Ama bunlari duymak istemez hicbir hamile.

Yani sen çözmüşsün işin sırrını kutlarim özelikle söylenmesi zaten çok manidar degilmi sen hamilesin artık güzelde değilsin oh be dermiş gibi

Ben gercekten cirkinlestim hamilelikte. Kilo aldim yuzum sisti ayaklarim kocaman oldu. Ama bunlari duymak istemez hicbir hamile.
Ya hu güzel kardeşim hamilelikte bazı insanlar kilo alır yüzü burnu şişer.ama hamile kadına sen cirkinlestin demek katmerli insafsizliktir.ben 30 kilo aldım yarım ada gibiydim boyumda uzun devasa bişey oldum.dogumdan 10 gün sonra çoğu gitti.ha gitmese ne yazar canımdan can çıkmış haddini bilecek herkes

Madem güzel bir kadını taşıyamayacağını biliyorsun ne diye evlencem onunla illaki diye ikna etmek için bin türlü takla atıp evlenince sanki birden o değer verdig6kadin gidiyor yerine bambaşka bir kadın geliyor yok estetik yaptır bilmem vsler

Ya hu güzel kardeşim hamilelikte bazı insanlar kilo alır yüzü burnu şişer.ama hamile kadına sen cirkinlestin demek katmerli insafsizliktir.ben 30 kilo aldım yarım ada gibiydim boyumda uzun devasa bişey oldum.dogumdan 10 gün sonra çoğu gitti.ha gitmese ne yazar canımdan can çıkmış haddini bilecek herkes
Utanma duygusu yok demekki bunu söyleyen yaf bu kadın sana baba diyecek evlat dünya ya getiriyor ötesi varmı gelde doğur böyle adama

Konu sahibi seni üzmek istemiyorum hakkını helal et lütfen saçma sapan Yazmış olabilirim ama çok sınır oldum özellikle eşine vede kv seni hak etmemiş etseydi bunların hiçbirini yaşatmazdılar diyorum

Allah yardımcın olsun işin çok zor bende de var o tiplerden ama ben aynı evde değilim. Boşan diyemem doğumdan sonra iyice ölç tart artılarıyla eksileriyle ve boşandıktan sonra seni nelerin beklediğini de düşün ona göre karar ver. Bildiğim bi şey var böyle kv ile kocayla ömür geçmez. Allah sabır versin avantajlısın çalışıyorsun. Ayrıca niye kvnin yaşadığı evde annen temizlik yapıyor ki ben anneme kıyamazdım. En kötü temizlikçi tutulur yapılır. Sende annende ne yaparsanız yapın yaranamazsınız.

Muhtemelen çocuğun olunca seni çocukla tehdit edecekler ama sen onlara papuc bırakma güçlü ayakları yere sağlam basan bir anne ol. Emin ol evladında bunu ister güçsüz mutsuz bir anne istemez. Aman evlafım babasız kalmasın diye de hayatı zindan etme psikolojisi bozuk mutsuz bir anne kendi gibi evlatlar yetiştirir. Sen o şekil o çocuğa ne kadar yetebilirsin ki çocuğunu da doldurur o kadın. Hakkınızda hayırlısı

Ben arkasindan konustugunu soylemedim aileme ancak sorun yasadigimi soyledim ki zaten ne zaman bana gelseler onlar da diken ustunde oturuyorlar. Ailem esinle konus eger kabul etmezse gel çocuğunu ve seni dusunmeyen biriyle olmaz dediler. Ben cocugu düşünüyorum gozunu dunyaya acacak ve babasiz olacak.
Canim gerçekten cok ezdirmissin kendini... böyle giderse zaten cocuguna kayinvalde bakacagi icin sahiplenip elinden alir çocuğu... bence dogum yapmadan git annenlere.. bu adam ve annesi guzel bi dersi hakediyor... lutfen ezdirme kendini hakkini savun... he buarada bidahada anneni temizlik,yemek,cocuk bakmak vs.. isler için cagirma lutfen... nankor insana ne yaparsan yap nankördür.. geldigi zamn bacak bacak ustune oturup kahvesini yudumlasin.. kaynanan daha sinir olur..

Konu sahibinin burda yorum yazarken bile uslubu cok yumusak. Hala bahane buluyorsunuz. Yok ben cirkinlestim, yok annem durmadi yapti temizlik vs vs. Bosuna kilif uydurup kendinizi kandirmayin. Cocugunu daha anne karninda sokaga atmis bir adamdan bahsediyoruz degil mi?????
Otesi var mi bilemedim....
Ilk ve en onemli adim cocugunuzu annenizin yaninda dogurmaniz...
Hayirla kucaginiza alirsiniz insallah...

Back
X