sanırım en doğrusu ve en güzeli kimseden beklenti içinde olmamak.
valla erkeklerde yapar dedikodu çekiştirmesine üzülmen çok normal...
çok çirkin bi davranış....
kaynanaya gelince fazla beklenti içine girme bencede....
keyfine kalmış sonuçta kimse bakmaz kolay kolay kimsenin çocuğuna....
arada birde olsa istemiyosa istemiyodur nezaketi olmaz bunun
Her yorum pozitif olacak diye bir kural var da ben mi kacırdım?
Herkes aynı pencereden bakacak olsa hayat cekilmez olurdu... Hakaretleriniz ve yeri geldiğinde kullandığınız güzel sözlerinizle size mutluluklar dilerim
Size gelen negatif ama doğru yorumları ters anlamanıza hiç gerek yok...
İşin gerçeği kendi adıma; çocuk sahibi olup sonrada tamamen çocuğu anneye/kayınvalideye kitleyip, onlara bel bağlayan insanları anlayamıyorum...
Ayrıca eşinize karşı çok kayınvalidenizi yeriyormuş gibi izlenim uyandırdı anlattıklarınız.
Diğer yandan;bir erkeğin kendi annesini arayıp "sen bunu mu dedin" diye sorması, çok saygısızca birşey.
Buna sizin vesile/müsade etmeniz, ayrı bir ayıp birşey...
Ben çocuklarımla gidiyorum ama kocam bahane edip benimle gelmiycekya aslında biraz burdan kopuyo olayybelliki üzülmüşsünüz..ama kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil.tamam bakarım deyipte bakmamış olsaydı o zaman dahada kırıcı olurdu.kadıncağız açık açık söylemiş bakamam diye.başbaşa gezmektense gezmeye çocuklarınızla gitmeniz daha doğru.. uslubunuza gelince hoş uslubunuz yok,yanlış ve rahatsız edici, bahsettiğiniz kişi eşiniz ve eşinizin annesi kullandığınız kelimelere dikkat ederseniz kendinizi daha iyi hissedersiniz..
Beklenti değil hiç söylemiyorum da hafta sonuda evden bile çıkmam yani çıkarsamda çocuğumu alır giderimm ben sadece torunu olduğu için en azından ağız ucuyla dahi olsa bakarım demesiydi
Burdaki bayanlar destek değil maşallah köstekk neden anlamaya çalışmıyosak birbirimizziii
.. Ve herkes sizin pencerenizden bakıp yorumlayacaksa, burada konu açmanızın nedeni ne ? Eğer konu açıyorsa kişi, ve yorum istemiyorsa sadece dertleşmek istiyorum diyorsa ; bunu büyük harflerle belirtmeli ki, farklı kulvarlarda yorumlayıp msj. yazacaklar en azından bir köşeye sıvışır. Sizde üzülmemiş olursunuz, karşınızdakininde yorumu heybe/den)ye atılmaz-sayılmaz.
...
Niyetim sizi kırmak değil ama eşiniz en güzel şekilde çözmeye çalışmış hatta sabretmiş görünüyor anlattıklarınız kadarıyla.Bence hiç karışmamalı.
İkincisi kayınvalideniz neden yapamayacağı birşey için sırf sizin-annenizin gönlü olsun diye ''yaparım'' desin ki ?
Helal olsun, açık ve net duygularını söylemiş kırmadan..
Kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil; anneniz bakıyormuş Allah razı olsun.Kayınvalideniz bakmıyormuş canı sağolsun.
Ben olsam böyle bakardım konuya.
Kayınvalide çocuğa bakmak istese bir dert, bakmasa bir dert.
Cok dogru söylüyorsun biz olsak kac kez sadece kayınvalide' nin gönlü olsun diye birseyler yapıyoruz ki?
Veya esimiz istese kac kere bu istegini yerine getiririz, onun istemesi normal bulmayız o' da ayrı bir konu..
Kimisi, her zaman yemege cagırıyor der, sık sık rahatsız ediyor der kimi' de tam tersi bunları yapmamasından sikayet eder ama en cok dikkat etigim insanlar zor durumda kaldıgı zaman böyle oluyor kayınvalide aramıyor, sormuyor vs. İyi gün' de kimse böyle beklentiler icine girmiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?