- 11 Aralık 2014
- 469
- 248
- 53
- 38
- Konu Sahibi prensesbarbi
artik oyle davrancamDeme o zaman gerekmedik.e günlük ve sıradan şeylerden konuş ,,,Mesafeli ol ,soğuk ol ..O kadar sıkı fıkıya gerek yok![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
artik oyle davrancamDeme o zaman gerekmedik.e günlük ve sıradan şeylerden konuş ,,,Mesafeli ol ,soğuk ol ..O kadar sıkı fıkıya gerek yok![]()
Çektiğiniz acıda ve kırılmakta çok haklısınız. Söylemek istemiyorum ama yazmadan duramayacağım;( psikolojiniz ailesel bozuk; birbirinizi etkiliyor olmayasınız ) sözü de son derece kırıcı. Çünkü muhtemelen kalıtsaldır. sizin irdelemenizden hoşlanmayabilir.canimi cok yakti .ablam brnim vefat etti 3sene once kanserden .sende kanser olcaksin o zaman dedi cok mutsuzum![]()
ewet hep annesini hskli gordu yani dedimki 60yasindski kadin bunu dusunemiyo mu benim en hassas oldugum noktadan vuruyo dedim .parliyodu yani ben mutfagin kapisini kapattim yoksa dahada siddet uygulardiKaynanayla arana mesafe koy onunla arkadaşın gibi konuşma bence başka arkadaş edin onunla gez ve samimi ol , eşinlede ona oturmaya git , yoksa sana mutlaka laf sokar öyle aile konularınada girme erkek kısmı hep annesini haklı görür
ewet olabilir9
Çektiğiniz acıda ve kırılmakta çok haklısınız. Söylemek istemiyorum ama yazmadan duramayacağım;( psikolojiniz ailesel bozuk; birbirinizi etkiliyor olmayasınız ) sözü de son derece kırıcı. Çünkü muhtemelen kalıtsaldır. sizin irdelemenizden hoşlanmayabilir.
hayir haketmedim .psikoloji hastaligiyla kanser hastsligi bir degil ve bu benim en hassas noktam bunu cok iyi biliyo .kotu amacli diildi ama cok kotu oldu onun o lafiKusura bakma ama haketmişsin insan utanir böyle konuşmaya.
Sonunu şimdi okudum şiddet olmamiş tabi ki eşin orada haksiz.
ben onun gelini degil kiziydim .ogullarindsn kocasindan dahada fazla deger verdim .dinledim agladi onunla agladim o lafi cok koydu bana.simdi esim msj atiyo bana pisman oldu yapyigindanhayir haketmedim .psikoloji hastaligiyla kanser hastsligi bir degil ve bu benim en hassas noktam bunu cok iyi biliyo .kotu amacli diildi ama cok kotu oldu onun o lafi
Herkesin hassas olduğu konular vardir sen ona ailecek delisiniz demişsin oda seni en hassas noktandan vurmuş. Etkiye tepki olmuş.hayir haketmedim .psikoloji hastaligiyla kanser hastsligi bir degil ve bu benim en hassas noktam bunu cok iyi biliyo .kotu amacli diildi ama cok kotu oldu onun o lafi
Hiç psikolojik bir hasatlık yaşadınız mı? Bazen yaşarken ölmek olabilir, ölümü çok istemek olabilir. Şahsen ikiside tercihim değil. Eşiniz haksız ama kayınvalidenize böyle söylemenizde pek olmamış. Ama kv durup dururken bunu size söylese haksızdı. Belliki size çok kırılmış. Küsmek yerine arayı düzeltip, bir daha da böyle hassas noktalara dokunmamanız en hayırlısı.hayir haketmedim .psikoloji hastaligiyla kanser hastsligi bir degil ve bu benim en hassas noktam bunu cok iyi biliyo .kotu amacli diildi ama cok kotu oldu onun o lafi
zaten psikolojim bozuk diye diye hepimizi mahfetti .Bnce terbiyesizligi sen yapmissin
psikolojiniz bozuk ne demek
kimin psikolojisi dogru durust soyler misin ?
bence seninde biraz bozukmus ki o uslupla o konusmayi yapmissin .
esinde oyle siddet falan ayri bi bozuk
tesekkur ederimHiç bir zaman en hassas noktanı kimseye belli etmeyeceksin en ufak bir olumsuzlukta seni gerçekten kızı gibi görmiyorsa acıtacağı yeri iyi bilir başına kakar bundan sonra sende söylediklerine dikkat et mesafeli ol herşeyi konuşma olaki bu durumdanda kaynanan rahatsız olur eşine bişey derse sende annen alıngan biri ben onu üzmek istemiyorum bu 6üzden mesafeli davranıyorum dersin.eşinde çok ayıp etmiş aklınca anasının yanında erkeklik taslamış kendini ezdirme tavrını koy
Tamamda canim brnim psikolojisi bozuk olsa dahi bi insana o sekilde yaklasilmazzaten psikolojim bozuk diye diye hepimizi mahfetti .
dikkate alincamHiç psikolojik bir hasatlık yaşadınız mı? Bazen yaşarken ölmek olabilir, ölümü çok istemek olabilir. Şahsen ikiside tercihim değil. Eşiniz haksız ama kayınvalidenize böyle söylemenizde pek olmamış. Ama kv durup dururken bunu size söylese haksızdı. Belliki size çok kırılmış. Küsmek yerine arayı düzeltip, bir daha da böyle hassas noktalara dokunmamanız en hayırlısı.
canim durduk yerr demedimki konu konuyu acti yani onun iyiligi icin acaba birbirinizden mi etkileniyosunuz gibisindn dedim demez olsaydimTamamda canim brnim psikolojisi bozuk olsa dahi bi insana o sekilde yaklasilmaz
kaldiki esinin annesi ve buyugun senin
bide sadecr bana çemkiriyo yani laflar hrp bana baskasi agzinin payini bi guzel veriyoCanim dedigin gibi psikolojisi bozukmus, bozuk olmasaydi sana öyle sey söylemezdi. Ok senin kv öyle bisey söylemen hos olmamis ama insan bazen bos bulunabiliyor iste. Takma kafana, esinede herseyi anlatma
ne ozur dilemesi saydiriyo msj da bana su anIkınızde bel altı vurmuşumuz.odestınız
Kocanda ozur dılemiş o sana kalmış ıstr affet ıster surundur