Ah arkadaşlar nereden başlayacağımı bilmiyorum canım çok sıkkın. Yere göğe sığdıramadığım mükemmel sandığım kocam hayal kırıklığına uğrattı. Kaynanam canıma tak ettirdi. Şimdiye kadar kocama sevgimden kocamın ailesine Zerre saygısızlığım sivri dilim dik başlılığım olmadı çok laf yuttum ama hiç laf etmedim. 3 yıllık Evliyim.. Evlendiğimden beri kaynanamgilin dedikodu huyundan nefret ederim gereksiz bi mevzuyu Günlerce konuşup dedikodusunu yapıp cılkını çıkarana kadar insanları kötülerler kendilerini de bir o kadar yüceltirler. Neyse mevzuya geleyim. Kaynanam görünürde beni çok sever insanların yanı da aşırı sevgi gösterisinde bulunur özellikle de eşimin yanında yerlere göklere sığdıramaz. Geçenlerde Abim evlendi babam evlerine gidip kınaya Düğüne davet etti Davetiyelerini verdi geldi. Kınaya gelmediler aramadılar sormadılar bana da neden gelmediklerinin açıklamasını yapmadılar. Düğüne geldiler para altın hiç bişey takmadılar oturdular yemeklerini yediler kalktılar gittiler. Kınada herkes kaynanamı sordu yalan söyledim hastaları var dedim. Beni ailemin yanında mahcup ettiler ailem tavırlarına şok oldu ne diyeceğimi bilemedim. Oysa ben eşşek gibi kaynanamın bütün gereksiz günlerine düğünlerine koşturdum görümcemin düğününde karnım burnumda her işe koştum karşılığı bu olmamalıydı. Eşim düğün için izin almıştı ben annemlerde o kaynanamlarda kalıyodu kaynanam doldurmuş belli ki hiç bit işin ucundan tutmadı. Sadece KINA günü gelini kuaföre bırakmak için evden almaya gittik eşimle onun bile minnetini yaptı onca insan vardı neden ben gittim diye. Normalde asla böyle biri değildir bir hafta kaynanamda kaldı huyu Değişti. Düğün için başka bir iş vardı eşim babama ben yapıcam Demişti babam da tamam Demişti düğünden önce aradı mırın kırın etti babama söyledim o yapmadı. Koca düğün geçti hiç yardım etmediler eşim de ailesi de. Çok soğudum bunları hak etmedim. Bi köpek olmadığım kalmıştı kaynanamlara ama artık eski salak ben olmayacam. Eşimle bir haftadır konuşmuyoruz her şeyi yüzüne vurdum çıtını çıkarmadı. Affedemiyorum özellikle eşimi. Bir evde iki yabancı olmak da çok zor bi akıl verin lütfen