onun da hayatı paylaşacak birine ihtiyacı var ve tv de rahatsızlığı olan adaylara göre adaylar geliyor bulmaları kolaylaşıyor yani engel olmayın yoluna baksın hayat kısa güzel şeyler yaşamak onunda hakkı belki güzel günler bekliyodur kaynınızı bunu denemeden bilemez allah yardımcısı olsun
sevmek sevilmek onunda hakkı eşinize bunu tatlı dille anlatın kardeşi ömür boyu yalnız kalmasınhaklısın bende bunu anlatmak istiyorum ama eşim bunu anlamak istemiyor sanırım.
Bence bir yaştan sonra herkes kendi kararını kendisi verir
Kaynınızda bunu yapmış.. Eşinizden icazet alması gerekmediğinden almamış..
Siz de niye izahta bulunyorsunuz ki, benimde senin kadar bilgim var kardeşine sorabilirsin deseydiniz..
Taraf gibi algılamış sizi ya da lafı size geçiyor bi..
bense bu programların asıl böyle kardeşlerimiz için olduğunu düşünüyorum.engelli olmayan birisi günlük hayatta birini rahatça bulabilir.ama engellilerin ya da cücelerin normal hayatta evlenecek birilerini bulmaları zor.çünkü kendileri gibi birini istiyorlar.e kaç tane kas hastası tanıyabilir ki hayatı boyunca.bence katılsın mutlaka en azından hayatına bir renk bir heyecan gelir.ne kaybeder ki?ayrıca sosyal olmasına da çok sevindim.
bir de şöyle bir şey paylaşayım sizinle belki haberiniz yoktur.benim dayım doktor ve çocuğu da kas hastası malesef.şu an güç yürüme aşamasında.Amerika'da bu hastalığın ilacını geliştiriyorlar.inşallah işe yararsa kurtuluş olacak.Allahım dualarım tüm şifa bekleyenlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?