- Konu Sahibi ceylanck18
-
Amin inşAllah(( zaten huzurumuzda kalmadı sayılır hep tartışıyoruz artık ben herşeyden bişey şüpheleniyorum herşeyden artık paranoyak oldum tabi buda sorunlar açıyo tartışmaya sebep oluyo ozamandan beri hep bişeler çıkıyo huzursuzluk bitmiyo
bu olay ne türde yaşandıysa yaşansın dediğiniz gibi kesinlikle kardeşim suçlu kesinlikle hemde öyle olmasa dokunmasına tacize müsade etmez hiç bir bayan.. ben buna inanıyporumm... hoşunamı gittiki müsade etti diye düşünmüyorum değilkim müsade eder Allah aşkına uyanıyo gibidemi yapamadın yalan olduğu okadar açıkki aslında onunda suçunun olduğu.. evet kardeşimide çıkarmalıyım hayatımdan belki ama nasıl yapıcam bunu bilmiyorum ozaman annemide göremem ( annemm benim ne hiçbirşeyden suçu var nede hatası annemle görüşürsem kardeşimle mecbur görüşmek zorunda kalcam yoksa bende yüzünü görmek istemiyorumm... konuşmak bile içimi kötü ediyo onunla. ama kardeşimle küstüğümü görürse annem mahvolur eşimle ayrılcağımıd uysada öyle daha söylemedimm mahvolcak ama olmuyoişte
merhaba hepinize. O kadar kötü bir olay yaşıyorum ki içinden çıkılmaz bir hal aldı. Ben 2buçuk yıllık evliyim ve de eşimle 7yıllık da bi birlikteliğimiz oldu. şu an 1 yaşında kızım var. Sorun şu ki kız kardeşim gurbette olduğum için arada gelir kalır ve üniyi kazandı aynı şehirden sürekli bizde kalmaya başladı hem bana yoldaş olacaktı. Ama öyle bi olay yaşadık ki yerle bir oldu herşey cuma günü sabah uyandığımda kardeşim eşimin sabaha karşı gelip üstündeki yorganı açıp popomu okşadı diyor 3dk falan kardeşim o sıra arkasını dönükmuş dönüp bakmamış o sırada niye bakmadın diyorum sen duyup üzülme diye diyor sonra az geçince döndüğünde eşim kızımın beşiğinın başındaymış aynı odada uyuyolar çünkü kardeşim ve kızım salonda. Gerçekten anlam veremiyorum kardeşim eminim o yaptı diyor yeminler ediyor eşimde kızımızın ölüsünu göreyim diyor kurana el basıyor yapmadım diye ben yapmadım birşey diyor üstelik eşimde kardeşimede çok guveniyorum ama bu olay nedir ne yapacağımı şaşırdım. Bu olay olunca kardeşim gitti ama ben gitmedim kardeşim ne kadar eminse de ben eşimin yaptığına inanmıyorum. Ama içim yanıyo dusunmekten bu olayın nasıl olduğunu lütfen akıl verin çok kötüyüm
merhaba hepinize. O kadar kötü bir olay yaşıyorum ki içinden çıkılmaz bir hal aldı. Ben 2buçuk yıllık evliyim ve de eşimle 7yıllık da bi birlikteliğimiz oldu. Şu an 1 yaşında kızım var. Sorun şu ki kız kardeşim gurbette olduğum için arada gelir kalır ve üniyi kazandı aynı şehirden sürekli bizde kalmaya başladı hem bana yoldaş olacaktı. Ama öyle bi olay yaşadık ki yerle bir oldu herşey cuma günü sabah uyandığımda kardeşim eşimin sabaha karşı gelip üstündeki yorganı açıp popomu okşadı diyor 3dk falan kardeşim o sıra arkasını dönükmuş dönüp bakmamış o sırada niye bakmadın diyorum sen duyup üzülme diye diyor sonra az geçince döndüğünde eşim kızımın beşiğinın başındaymış aynı odada uyuyolar çünkü kardeşim ve kızım salonda. Gerçekten anlam veremiyorum kardeşim eminim o yaptı diyor yeminler ediyor eşimde kızımızın ölüsünu göreyim diyor kurana el basıyor yapmadım diye ben yapmadım birşey diyor üstelik eşimde kardeşimede çok guveniyorum ama bu olay nedir ne yapacağımı şaşırdım. Bu olay olunca kardeşim gitti ama ben gitmedim kardeşim ne kadar eminse de ben eşimin yaptığına inanmıyorum. Ama içim yanıyo dusunmekten bu olayın nasıl olduğunu lütfen akıl verin çok kötüyüm
canım bak, burda yorum okudukça da kafan bulanır.
eşin bunu kardeşine yapsaydı ki Allah görüyor bunu, başka kadınlara da çok rahat tacizdir, aldatmadır, ya da yan gözle bakmadır yapar.
ya ben hatırlıyorum bekarken odamda tek kalıyorum. üzerimde çok kez el hissetmişimdir. uyanır bakarım biri var seslenirim. yoksa da insan uyku sersemi her şeyi yaşar.
kusura bakma kardeşin kaç yaşında?
çocuk mu?
madem poposuna dokundu hangi kadın ya napiyosun diye kafasına bişey indirmez?
böyle şey olabilir mi?
bak canım kardeşinin bu lafıyla koca bırakılmaz. için rahat olsun. Allah'a inanan insanlarız. anladığım kadarıyla çok dua etmişsin. eğer bişey varsa rabbim sana bildirir canım. ben bir çok aldatılan kadının Allah tarafından rüyadır, telefondur, nottur, ne biliyim bi şekilde denk getirildiğine şahit oldum.
canını sıkma, kardeşinin de çok affedersin ama cahilliğiyle kafanı bulandırma. bütün aklındakileri al bir not kağıdına yaz. sonra yak ve küllerini akan bi suyla gönder gitsin. kafandan da sil at.
yazık bebeğinize canım ya.
şu bir gerçek ki çeytanın vesvesine uymak da günah. Allah'a şeytan ve kadının şerrrinden korunmak için de bol dua et. bu da senin imtihanın. ama sen bunda galip gel canım. aileni koru şeytan şerrinden vesvesesinden!
Ben konuyu en basindan beri takip ediyorum hep ilk baslarda esinin suclu oldugunu dusunuyodum, cunku benim de ablam var ben esiyle ayni seyler olsa nasil davranirdim diye kendimi onun yerine koymaya calistim seni uzmek istememesi adina ilk bas soylemeyip sonra soylemesinden falan, acikcasi ben de ilk bir afallar soylemeyip daha sonra kurtul o adamdan diye soylerdim, hep kardesin acisindan olaya baktim yani.Ama kardesinin sonraki halleri bir tuhaf geldi bana, ben ayni seyleri yasasam enistemle o kadae rahat davranamazdim ama yine de kardesin icin kotu dusunmek istemiyorum, o uyku sersemligiyle esinin onun ustunu ortmesini haddindan fazla uzun algilayip taciz olarak dusundu, sonra o da emin olamadi dediklerinden ama bir kere de donemiyo dediklerinden ve o yuzden bu kadar yakin davranmaya calisiyo tekrar iliskilerinizin duzelmesi adina, kisacasi bence artik iciniz rahat olsun esinizle mutlulugunuzu bozmayin :)
Bu durumda bosansan kocan sonuna kadar hakli kardesin sizinle hala gorusmeye calisiyorsa karakteri acayip bozuk biri demekki uzak dur o kardesten uzak.
kız kardeşimle ilgili şu ayrıntıları anlatmak istiyorum.. yoğun bir vesvese içinde olduğum için hep eşimle ilgili ayrıntılar kafamdaydı.. ama şimdi biraz daha iyiyim ve kardeşimi düşünmeye başladım.. kardeşim afedersiniz ama ben çamaşır yıkamıştım tabi kış olduğu için çamaşırı içeri serizyoruz ya hani iç çamaşırını salona peteğin üstüne derdi bende böyle iyi olmadığını falan söylemiştimki bende babamın evine gitsem dahi sermem oraya.. neyse kurumuştur al artık falan diye ima etmeye çalıştım kırılmasın diye yine kurumamış falan diye tersleyerek konuştu biraz,oysa kurumuştu bana inat almadı onu oradan..
birde kardeşim 18 yaşında ve bir siteden cinsellikle alakalı şeyler okuduğunu biliyorum.. okumasına birşey demiyorum ama bu durum onun mutlaka isteği olduğunu ve bu isteğin birşekilde rüya vs. yansıması mümkündü ve rüya görmüş olabilir o gün bu tarz.. ama bunun eniştesi yani eşim tarafından olmuş olduğunu söylemek istedi belkide....çünkü o sabah uyandığımızda hani bana söylememek için dönmemiş ya o an ama o sabah inanın benim ona birşeymi oldu diye sormam için elinden geleni yaptı ve bende tabi sordum durdum.. ben olsam boyle bir olay karşısında bir müddet kendimce düşünmeye çekilirdim ne yapmalıyım nasıl olmalı yaşadığım gerçekmiydi neydi diye.. kızım var benim yuvam var aşık olduğum sevdiğim bir adam bu kadar kolay olmamalıydı neyse..
birde buna tam olarak suçlamıyorum ama ayrıntıları paylaşmak sadece niyetim.. şöyle mesela ben bulaşık yemek vs. mutfağa gittiğimde kızım uyuyor olsa babası bakıyor olsa bile kardeşim yanıma gelip yardım falan etmiyodu hadi 10,15 günlüğüne gelmiş olsa neyse ama hep kalcaktı yanımızda insanda çocukla uğraş temizlik falan yoruluyo bazen bekliyo yardım..neyse işte ben gittiğimde yemeği hazırlarım sonuna kadar falan bikerede kalkıp gelmez ben onun evine gitsem utanırım öyle otursam...
birde kardeşim akşam üstleri eşim gelir mesela e tabi bende hayliyle eşimle ilgilenmek isterim insan özlüyo sonuçta akşama kadar eşim giyinmeye gidiyo ve bende yanına gider nasıl geçti şöylemi böylemi konuşurduk daha beş dk geçmeden kardeşim ablaa ablaaa diye sesleniyo hemen çocukta ağlamıyo hani çocuk ağlıyo olsa dicemki ondan çağırıyo neyse giderim içeri ne oldu deyince işte öyle çağırdım diyor sebep yok yani.....
birde biz eşimle yatak odamızda oturmuş öyle konuşuyoduk bi gün kardeşim kapı falan çalmadan pat diye girdi içeri şok oldum hatta eşim bile şaşırdı bakışından anladım.. belki normal gelebilir ama bana normal gelmiyor açıkcası ben asla kapı çalmadan seslenmeden girmem odaya yatak odasına hele belki birşey yapıyor yada uygunsuz bir durumda olabiliriz karı kocayız biz mümkün yani bu.... o günde şaşmıştım öyle girmesine
bunlar aklıma gelenler diğer aklıma gelenleride yazarım...
ben olayın olduğu gün bile kardeşime karşı aşırı soğudum anlattığında bile ilk sorduğum şuydu kendine nasıl durdun öyle dedimm.. niye izin verdin dedim. ozaman acayip içimden de olsa sinirlenmiştim aslında şimdide aramıyorum onu pek aramakta istemiyorum ama arada annem var mecburumm zaten annemede diyormuş ablam artık beni hiç aramıyo sevmiyo falan diye. şimdi haftaya gidicem annemin yanına mecbur o daolucak sırf o yüzden gitmek bile istemiyodum ama artık burdada çok bunaldım hemde olaylar üstüne gezmek iyi gelecek diye düşündümm
Tatlım sakın kocana tavır alıpta masum eşinle yuvanı yıkmabak senin kardeşinin ne olduğu amacı belli ...birde yahu görüşme şu kızla ..görüşmek zorunda değilsin ..muhatap olma yani ,sananeki sevgilisinden bilmemnesinden yav
Bırak anlasın biraz ,yahu sen onun affedersin cinsel fantezilerinden ,ergen sapıtıklığından dolayıyuvanı yıkıyordun ...annemle o olmasanda goruşebilirsin ... Eşinle ilişkini düzelt ,onunla daha çok zaman geçirin ,yazık adama ya .ayrıca onuda sakın evine alma ,en azından pişman olupta özür dileyene kadar
Yuh ya ne yüzsün kızya v bana yapılmış gibi içerledim annemle görüş onunla görüşme sakın ..bak yine bir elledi B'ni vs olayı çıkartır ,ozaman hiç toparlanamassınız ,eşin iyiymiş benimki olsa ,o kız adımını bile atamaz öyle bir iftiradan sonra ,hakkaniyeti ol eşinin haklarınızda gözetmem cnm ...kusura bakma harbiden çok sinirlendim kıza ,şundaki. Cesarete bak yav ,adam onca zamanı fırsatı tepip ,en çok yakalanma riski olan durumda kardeşini ellemiş ,oda hiiiçç sesini çıkarmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?