Eşiniz gibi davranırdım bende.
Bizim bi yenge var,annemin alt katında oturuyor bazen selam verir,bazen verirsin almaz. Bende hiç muhattap olmamayı deniyorum mesela.
Eşiniz haklı,kardeşinizle konuşmalısınız.
Eşiniz haklı ama madem kardeşin hatasını farketti büyüklük eşiniz de kalsın uzatmasın. Belli ki eşiniz kinci bir insan ama sonuçta baldızı el değil konuşun eşinizle uzatmadan tatlıya bağlayın.
Çok haklısınız, işe yaramıyor malesef...36 yaşına gelmiş birini pek değiştiremezsiniz malesef..
Konuşun anlatın ama işe yarayacağını sanmıyorum.
ben de eşiniz igbi davranırdım bir sorun yokken saçma sapan tavır alan birine sonra ısınamam kolay kolay. arayı düzeltmeye çalışmayın daha da bozabilirsiniz
karışmayın
Uzulecek bi konu degil kimse kimseyle konusmak zorunda degil yani...
Size hak veriyorum. Dediğim gibi eşime de hak veriyorum. Problem kardeşimin davranışları ile başladı zaten. Ama dediğim gibi kardeşimle konuştum, artık öyle davranmıyor ama bu sefer de eşim öyle davranıyor. Ben konunun fazla uzadığını düşünüyorum. Tatlıya bağlanabilir diye düşünüyorum ama belki de eşim haklıdır...
Aynı şekilde eltiniz veya görümceniz size davransaydı siz unutur muydunuz?Ben de sizin gibi düşünüyorum. Evet eşim fazlaca kinci davranıyor. Büyüklük sende kalsın uzatma diyorum ama değişmiyor malesef.
Size karismadigi surece esinizi ailenizle iyi gecinmek icin zorlayamazsiniz bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?