Kardeşimle aramızda 1 yaş var ben çok büyük bi yıkım yaşadım.Affetmeyin zaten, sizin kardesiniz onunda kardesi sayilir kii esiniz bunu anlamamis izlemek ne demek yaa. Terbiyesiz.
Allah icinize ferahlik versin kabullenmesi imkansiz biseyKardeşimle aramızda 1 yaş var ben çok büyük bi yıkım yaşadım.
Merhaba bunu yazmak çok zor. kız kardeşim bir süre bizde kalıyordu. odasında giyiniyordu. Ben salonda toz alıyordum kovayı değiştirmek için içeri geçtim. Eşimin, kız kardeşimi gizlice seyrettiğini gördüm. Elim ayağım buz tuttu. Başımdan kaynar su indi. Hesabını sorduğumda, bana yanlış görmüşsün dedi. Bunu unutmaya çalışırken aradan zaman geçti. Yine birgün bu sefer banyodayken onu gizlice izlediğini gördüm. Siz olsanız ne yapardınız? Savunma olarak kardeşin çok oynak bi kız dedi.bana seviştiği erkekleri bile anlatıyor. O beni bu psikolojiye itti dedi. Ne olursa olsun o benim kardeşim isterse o... da olsa sen bunu yapmamalıydın dedim. Bu aldatmak değil ki ama dedi. Hata ettim dedi. Ben affedemedim. Affedemiyorum.Siz olsanız ne yapardınız
bacım aklı başında mı yazıyorsun bunu. kocan kardeşini değil başkalarını da aynı gözetliyor. bırak dışarıyı ailenin içine kadar göz dikmeye başlamış. hala evinde mi tutuyorsun bu adamıMerhaba bunu yazmak çok zor. kız kardeşim bir süre bizde kalıyordu. odasında giyiniyordu. Ben salonda toz alıyordum kovayı değiştirmek için içeri geçtim. Eşimin, kız kardeşimi gizlice seyrettiğini gördüm. Elim ayağım buz tuttu. Başımdan kaynar su indi. Hesabını sorduğumda, bana yanlış görmüşsün dedi. Bunu unutmaya çalışırken aradan zaman geçti. Yine birgün bu sefer banyodayken onu gizlice izlediğini gördüm. Siz olsanız ne yapardınız? Savunma olarak kardeşin çok oynak bi kız dedi.bana seviştiği erkekleri bile anlatıyor. O beni bu psikolojiye itti dedi. Ne olursa olsun o benim kardeşim isterse o... da olsa sen bunu yapmamalıydın dedim. Bu aldatmak değil ki ama dedi. Hata ettim dedi. Ben affedemedim. Affedemiyorum.Siz olsanız ne yapardınız?
Merhaba bunu yazmak çok zor. kız kardeşim bir süre bizde kalıyordu. odasında giyiniyordu. Ben salonda toz alıyordum kovayı değiştirmek için içeri geçtim. Eşimin, kız kardeşimi gizlice seyrettiğini gördüm. Elim ayağım buz tuttu. Başımdan kaynar su indi. Hesabını sorduğumda, bana yanlış görmüşsün dedi. Bunu unutmaya çalışırken aradan zaman geçti. Yine birgün bu sefer banyodayken onu gizlice izlediğini gördüm. Siz olsanız ne yapardınız? Savunma olarak kardeşin çok oynak bi kız dedi.bana seviştiği erkekleri bile anlatıyor. O beni bu psikolojiye itti dedi. Ne olursa olsun o benim kardeşim isterse o... da olsa sen bunu yapmamalıydın dedim. Bu aldatmak değil ki ama dedi. Hata ettim dedi. Ben affedemedim. Affedemiyorum.Siz olsanız ne yapardınız?
Bu durumda ne yapılabilir tabiki boşanırım. Adam gözü sizin kardeşinize kaymış bir de hata olarak görmüyor geniş mideli. Siz göz yumdukça sadece kardeşinizle kalmaz dışarıda da sizi aldatır sonra da hata yaptım affet derMerhaba bunu yazmak çok zor. kız kardeşim bir süre bizde kalıyordu. odasında giyiniyordu. Ben salonda toz alıyordum kovayı değiştirmek için içeri geçtim. Eşimin, kız kardeşimi gizlice seyrettiğini gördüm. Elim ayağım buz tuttu. Başımdan kaynar su indi. Hesabını sorduğumda, bana yanlış görmüşsün dedi. Bunu unutmaya çalışırken aradan zaman geçti. Yine birgün bu sefer banyodayken onu gizlice izlediğini gördüm. Siz olsanız ne yapardınız? Savunma olarak kardeşin çok oynak bi kız dedi.bana seviştiği erkekleri bile anlatıyor. O beni bu psikolojiye itti dedi. Ne olursa olsun o benim kardeşim isterse o... da olsa sen bunu yapmamalıydın dedim. Bu aldatmak değil ki ama dedi. Hata ettim dedi. Ben affedemedim. Affedemiyorum.Siz olsanız ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?