Eşim ve kız kardeşim...

Eşim ve kız kardeşim...

• Affederdim

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    578
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi peki şuan ne durumdasınız eşiniz nerde kardeşiniz nerde? Ayrıldınız mi
Madem konunun seyri değişti onları da söyleyin.

Kardeşiniz kapısını kapatmıyor mu farketmiyor mu asla affetmezdim çok iğrenç bi durum Allah yardım etsin size.

Konu fake mi çıktı yoksa konu sahibi eski konuyu unutamayıp şimdi mi açmış?
Benim anladigim eski konuyu yeni oldu gibi acmis. Ablasini simdi kardesi yapmis. Butun yorumlari okumadim, son sayfalardan anladigim bu. Fake oldugunu dusunmemistim ama su an emin degilim...

Çıkmadım. Uyudum yıllardır. Sebep şu.ben şu an başka birini seviyorum. Eşim bana küfür ediyor. ben de ona bu olayı hatırlatıyorum. Beyniniz yandı biliyorum.Hepsi gerçek. Napıcam ben?

Çıkmadım. Uyudum yıllardır. Sebep şu.ben şu an başka birini seviyorum. Eşim bana küfür ediyor. ben de ona bu olayı hatırlatıyorum. Beyniniz yandı biliyorum.Hepsi gerçek. Napıcam ben?
Boşanmak nasıl bir fikir sizce?

Benim anladigim eski konuyu yeni oldu gibi acmis. Ablasini simdi kardesi yapmis. Butun yorumlari okumadim, son sayfalardan anladigim bu. Fake oldugunu dusunmemistim ama su an emin degilim...
Konu gerçek gibi duruyor ama detaylar yanıltıcı. Yasadiklarindan psikolojisi bozulmuş bi insan olduğu besbelli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…