- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.585
- 358
Kardeşiniz kapısını kapatmıyor mu farketmiyor mu asla affetmezdim çok iğrenç bi durum Allah yardım etsin size.Merhaba
Bunu yazmak çok zor.
Kız kardeşim bir süre bizde kalıyor.
Odasında giyinirken, ben salonda toz alıyordum kovayı değiştirmek için içeri geçtim, eşimin kız kardeşimi gizlice seyrettiğini gördüm. Elim ayağım buz tuttu. Başımdan kaynar su indi. Hesabını sorduğumda, bana yanlış görmüşsün dedi. Bunu unutmaya çalışırken aradan zaman geçti.
Yine bir gün bu sefer banyodayken onu gizlice izlediğini gördüm. Siz olsanız ne yapardınız?
Savunma olarak kardeşin çok oynak bir kız, bana seviştiği erkekleri bile anlatıyor, beni bu psikolojiye o itti dedi. Ne olursa olsun o benim kardeşim isterse o... da olsa sen bunu yapmamalıydın dedim. Bu aldatmak değil ki ama dedi. Hata ettim dedi.
Ben affedemedim. Affedemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
Benim anladigim eski konuyu yeni oldu gibi acmis. Ablasini simdi kardesi yapmis. Butun yorumlari okumadim, son sayfalardan anladigim bu. Fake oldugunu dusunmemistim ama su an emin degilim...Konu fake mi çıktı yoksa konu sahibi eski konuyu unutamayıp şimdi mi açmış?
Kons mastürbasyonu değişmiş hali mi? Gerçek olan ablaya yapılan masaj mı? Kons tamamen hayal ürünü ise üzülürüm.
Eskı konudan esınleyıp yenı bır flım cekmiş (kırgın cıcekler) KEMALİM YAPMAZKonu fake mi çıktı yoksa konu sahibi eski konuyu unutamayıp şimdi mi açmış?
Çıkmadım. Uyudum yıllardır. Sebep şu.ben şu an başka birini seviyorum. Eşim bana küfür ediyor. ben de ona bu olayı hatırlatıyorum. Beyniniz yandı biliyorum.Hepsi gerçek. Napıcam ben?du bakalim tahmin edelim. olay gercekse o ablan olacak kadınla iliskini derhal kestin ve erine yuvanin diregine sahip ciktin, ee o zaman bu konuda insanlardan bekledigin yorum nedir? ablani hayatinizdan cikar esine saril diyenleri okuyup icini rahatlatmak mi istedin?
Hasülinalzyonu mu varmış? Baldız, enişte mi çıkmış? Enişteyse, üzerine ekstra düşünmek gerekecek.
Buyur burdan yak.Çıkmadım. Uyudum yıllardır. Sebep şu.ben şu an başka birini seviyorum. Eşim bana küfür ediyor. ben de ona bu olayı hatırlatıyorum. Beyniniz yandı biliyorum.Hepsi gerçek. Napıcam ben?
Çıkmadım. Uyudum yıllardır. Sebep şu.ben şu an başka birini seviyorum. Eşim bana küfür ediyor. ben de ona bu olayı hatırlatıyorum. Beyniniz yandı biliyorum.Hepsi gerçek. Napıcam ben?
Boşanmak nasıl bir fikir sizce?Çıkmadım. Uyudum yıllardır. Sebep şu.ben şu an başka birini seviyorum. Eşim bana küfür ediyor. ben de ona bu olayı hatırlatıyorum. Beyniniz yandı biliyorum.Hepsi gerçek. Napıcam ben?
Konu gerçek gibi duruyor ama detaylar yanıltıcı. Yasadiklarindan psikolojisi bozulmuş bi insan olduğu besbelli.Benim anladigim eski konuyu yeni oldu gibi acmis. Ablasini simdi kardesi yapmis. Butun yorumlari okumadim, son sayfalardan anladigim bu. Fake oldugunu dusunmemistim ama su an emin degilim...
Ben evliyken başka birini sevdim şimdi ben suçlu oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?