Eşim ve kız kardeşim...

Eşim ve kız kardeşim...

• Affederdim

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    578
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben ablamda bir ay kaldıım üstelik aynı yerde çalışıyorduk eşiyle birlikte gidip geldik ablam bizden erken çıkar geç gelirdi. Bizim hep bir mesafemiz abi kardeş durumumuz oldu. Ablamda asla böyle bişeyden şüphelenmedi yada ben yanlış bi hareket görmedim. Bence böyle düşünmeniz yanlış.

Ne demek siz olsaniz naparsiniz ya sen napcagini bilmiyomusun yav ben gozumle gordukden sonra adama soru bile sorsam yuzune okkali bi tukurukle aninda bosarim rabbim esirgesin bu dunyanjn civisi cikti vallahi

Birisi eğilince açılan bölgesine bakmıyor her adam. Konu sahibinin eşi ahlaksız....
Bende her adam bakar demedim zaten. Adamın ahlaksız olduğu verdiği cevaplardan belli. Ama enişteye seviştiği adamları anlatıyorsa baldızda da sıkıntı var.

Ben birşey düşünmüyorum maalesef toplum olarak bastırılmış cinsellik insanları böyle yanlış yönlere itebiliyor. Önlem almak iyidir demek istiyorum. Altında başka bir anlam yok dediğimin.

Emir edersin Paşam Kesin Fake kızlar yorum yapmaya değmez bence...
Biliyor musun şu an en az senin kadar dertsiz tasasız olmayı isterdim... Kızmıyorum sana inan. Ben hayatın ve hayatımı verdiğim insanların çok çirkin yüzünü gördüm. Kimse inanmak zorunda değil. Konuyu açma nedenim,bu affedilecek bişey mi.. Affedemiyorum.Bir insan kulu affet diyecek mi.. Diye merak ettim. Çünkü inatla bana bu bi aldatma değil bu içgüdülerime yenildim diyor.

Ilk olayda bagirarak ne yapiyorsun sen deyip rencide ederdim hatta tlf yanimda ise videoya bile alirdim
Gec kalmissin ama sindirilecek birsey deil hemen ayrilirdim ben olsam

Bende her adam bakar demedim zaten. Adamın ahlaksız olduğu verdiği cevaplardan belli. Ama enişteye seviştiği adamları anlatıyorsa baldızda da sıkıntı var.
Bana yalan gibi geldi o kısım. Yani baldızına iftira atıyor bence adam. Lut_ran en iyi siz tanırsınız kardeşinizi. Eğer bu doğruysa yani seviştiği kişileri anlatıyorsa kardeşinizlede ciddi bir konuşma yapmanız lazım.

Ben birşey düşünmüyorum maalesef toplum olarak bastırılmış cinsellik insanları böyle yanlış yönlere itebiliyor. Önlem almak iyidir demek istiyorum. Altında başka bir anlam yok dediğimin.
Böyle bişeyden şüphelenme durumu olunca önlem almak daha mantıklı ben ablama bana gelme diyemem yada ablam bana. Yorumda biraz keskin konuştunuz farklı anlam çıkıyor ondan dedim.

ne alaka ya benim kardeşim gibi sevdiğim arkadaşım gelir kalır bize. şort atlet oturur akşamları. bir kere bile eşimin tuhaf bakışını görmedim.

Pislik nasıl bir zihniyet ya kardeşiniz de görüştüğü kişileri anlatması eşinizin tabirini kullanmak istemiyorum çok yanlış kardeşinizi aileniz varsa yanına yollayın eşinizi ne yapacağınız sizi ilgilendirir ama büyük konuşmuyorum ben koca gözüyle artık bakamam

Ben o zihniyette değilim. Israrla odada sen varsın sandım sana bakınıyordum dedi. Senin aklını sorgulamaz mıydın o esnada?suçlayıp yargılamadan önce. Doğru mu diyor acaba diye. Şu an yaptığınız konuyu saptırıp beni yargılamak. Olumsuz hiç bir mesaja cevap vermeyeceğim. Teşekkür ederim. Yoruldunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…