• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim ve kv...

Gelinler yalnız ve kimsesiz kalması kv için bi sevinç meselesi. Sebebini anlamak mümkün değil. Kv ile hic sorunumuz olmamasi rağmen, eşimin işi sebebiyle anneme yakın taşınmamıza kıyameti koparmıştı. O yüzden asssssla hiç bir derdimi üzüntümü kv söylemem çünkü bilirim ki içinden oh diyecek. Es kaza öğrendikleri birşey olursa, sanki uzulmemisim gibi davranırım. Fırsat verecek değilim. Ama eşim yaparsa ağzını yirtarim! Çok net..

Gelinler yalnız ve kimsesiz kalması kv için bi sevinç meselesi. Sebebini anlamak mümkün değil. Kv ile hic sorunumuz olmamasi rağmen, eşimin işi sebebiyle anneme yakın taşınmamıza kıyameti koparmıştı. O yüzden asssssla hiç bir derdimi üzüntümü kv söylemem çünkü bilirim ki içinden oh diyecek. Es kaza öğrendikleri birşey olursa, sanki uzulmemisim gibi davranırım. Fırsat verecek değilim. Ama eşim yaparsa ağzını yirtarim! Çok net..
Hahaha:)) agzini yirtarim...valla hic gulecegim yoktu canimya

Gerçekten kadınlarımızı anlamak mümkün değil. ..sinir hastası olcam bu aile yüzünden diyip hem aynı yerde hem de akşam yemeğini bile beraber yiyecek kadar iç içe oturuyorsunuz. Çekin restinizi. ..böyle devam edemeyeceginizi ordaki evinizi satıp tasinmazsaniz ayrilacaginizi söyleyin. Bana dünyayı dar eden insanlara ben de dünyayı dar ederim kimse kusura bakmasın. Ben sinir hastası olacağıma onlar olsun...satın evinizi başka yerden daire alın bu kadar basit...

Gerçekten kadınlarımızı anlamak mümkün değil. ..sinir hastası olcam bu aile yüzünden diyip hem aynı yerde hem de akşam yemeğini bile beraber yiyecek kadar iç içe oturuyorsunuz. Çekin restinizi. ..böyle devam edemeyeceginizi ordaki evinizi satıp tasinmazsaniz ayrilacaginizi söyleyin. Bana dünyayı dar eden insanlara ben de dünyayı dar ederim kimse kusura bakmasın. Ben sinir hastası olacağıma onlar olsun...satın evinizi başka yerden daire alın bu kadar basit...
Adamin beni kaybetme korkusu yokki.ikimizinde tek korkusu evlatlarimizdan ayri kalmak.

Bende kv dem mukemmel gibi seyler okumadim hic.herkezmi muzdarip arkadas bunlardan.ne kiymetli ogluniz varmis alin basiniza calin diyesi geliyor insanin

Aynen bacim sanki ogullari hic evlenmicek evlendirmicekseniz dogurmayin hep dibinizdemi oturcak bu ana kuzulari..

Tam kişiliksiz anacı bir adam galiba işiniz gerçekten zor ama restinizi çekin sizde gerekirse kavga bile edin
Hemde nasil zor.kavga etmeye korkuyorum acikcasi.pireyi deve yapar esim bana zarar vermez ama avazi ciktigi kadar bagirir.coluk cocuk sesimden korkarmi yok.ya gozumu karartip alcam gitcem cocuklarimi ki buda cok zor asla baba vermeyeceginden cocuklari yada boyle tokezlemeye devam etcez yani baska bi yolu yok yok:((

Hemde nasil zor.kavga etmeye korkuyorum acikcasi.pireyi deve yapar esim bana zarar vermez ama avazi ciktigi kadar bagirir.coluk cocuk sesimden korkarmi yok.ya gozumu karartip alcam gitcem cocuklarimi ki buda cok zor asla baba vermeyeceginden cocuklari yada boyle tokezlemeye devam etcez yani baska bi yolu yok yok:KK43:(
O bağırdıkça siz daha çok vapurun çocukların evde olmadığı bir zamanda Zeytinyağı gibi siz üste Çıkın

Back
X