- 22 Ağustos 2016
- 211
- 98
- 13
- Konu Sahibi Sonumudumsun
-
Bır buçuk yılda binlerce kez konuştum tartısıyoruz falan bıkacgun herşey çok ıyı sonra yıne aynı artık şaşırdım nasıl davranış sergıleyecegımı ınanıEşiniz biraz anlayışsızlık ediyor sanki.
Yaş olarak çocuğunuz artık ergenliğe doğru gidiyor. O yaşta bir yegenim var resmen ergenlikte. İnanılmaz alinganlikta ve gozunde bir damla yaşla geziyor hik desen ağlıyor. Bunu dusunup biraz daha sabırlı olması lazım.
Üstelik o sizin evladiniz anne değilim ama bir anne evladını çok sever bununla kıyaslanmak yada rekabet etmek de çok saçma. Yani ben anne değilken bunu dusunuyorum o da bunu dusunebilmeli.
Çocuğunuzun bir terbiyesizliği yoksa çok konuşuyor diye bozma hakkı da yok. Annesine olan sevgisi için biraz daha çocuk o üstelik ergenliğe girecek bir iki yıla diye anlayış gostermsi lazım.
Bunu konusmalisiniz bence. O daha çocuk üstelik ergenliğe girecek bir çocuk biraz daha anlayışlı olmalısın demelisiniz bence.
Benim annem erken yaşta dul kaldı. Evlenmedi ama bazen ufak flortleri ourdu onlar bana annemin hatırı için aşırı anlayışlı davranirlardi bilirlerdi annemi önceliğini bunu kabullenmek zorunda da olduklarini ona göre davranirlardi. Eşini,e bunu bir hatırlatmanız lazım bence.
Bır buçuk yılda binlerce kez konuştum tartısıyoruz falan bıkacgun herşey çok ıyı sonra yıne aynı artık şaşırdım nasıl davranış sergıleyecegımı ınanı
Yanı bız oglumla kudururuz oynarız falan esım hemen çıkar odaya gıder hergun kavga çıkmasın dıye onun olmadığı saatlerde zaman gecırıyoruz ondan korktuğundan gızlı sevıyor degılım tartışma olunca oğlum çok cıddı derecede etkılenıyor problem çıkmasın dıye anlatabıldımmıBence siz teraziyi iyi yerlestiremiyorsunuz.
Elbette oglunuzu daha cok sevmeniz normal olan.
Esimle kizimin sevgini asla kiyasliyamam bile.
Kizimi daha cok seviyorum.
Gizli sevmek ne demek ya
O zaman önceki yorumu geri aliyorumYanı bız oglumla kudururuz oynarız falan esım hemen çıkar odaya gıder hergun kavga çıkmasın dıye onun olmadığı saatlerde zaman gecırıyoruz ondan korktuğundan gızlı sevıyor degılım tartışma olunca oğlum çok cıddı derecede etkılenıyor problem çıkmasın dıye anlatabıldımmı
Tabıkı gıttım görüştüm bana zorlu bır yol özellıkle erkek çocukları anneyı baba dışında bırısıyle çok zor paylaşır bu süreç enaz 2yıl sürer dedı esınızın çocuğu olmadığı ıcın sızı anlaması bıraz zor büyük görev sızde dedıBir pedagogla görüsseniz orta yolu bulma da size yardımcı olmaya çalışabilir
Bir süre ortak yapabilecekleri etkinlikler ayarlasaniz balık tutma sinemaya gitme vs. Gibi
Bu sirada eşinizi iyi izleyin eğer gercekten çocuğa ulaşmaya çalışıyorsa gerçekten çaba gosteriyorsa evliliğe devam edin yoksa oglunuzu secin derim ben
Cnm bak bunları dile getirmeyi hiç sevmem ama çok önemli birşeyi farketmen için yazacağım çünkü çocuklar en kıymetlidir. Ben bir üvey babayla büyüdüm kendi babam var görüşürdük sorun yoktu ama annemle yaşadığım için ve annem evli olduğu için üvey babamla çocukluğum ergenliğim geçti o kıskançlıklar biz de de vardı annem onun yanında sevmezdi beni kolay kolay çünkü tatsızlık çıkardı benim konuştuğum sustuğum güldüğüm hep batardı Ada'ma bu kıskançlıklar Zaman'la yerini nefrete bırakıyor ve evde sürekli sizinle nefret eden bir Ada'mla yaşamak iğrenç bi şey ben anneme hissettirmemek için elimden geleni yaptım çocuğunuzda yapacaktır bu yüzden ya o Ada'm oğluna Ada'm gibi davranmayı öğrensin çocuğun en güzel çağlarını mahvetmesin yada söyle defolsun gitsin. Bu söylediklerimi ciddiye al oğlunun neler yaşadığını bilmiyorsun asla da öğrenemeyeceksin çünkü çocuklar söylemez içine atar
İnannın çok zor maalesef evlenınce herşey degısıyor okuyorum burada herkesin bası sıkıştığında gıdecek bır annesı veya babası kardeşleri var gıdecek bı yerınızın olmaması o kadar zor ve acıkı anlatmam mümkün degılİcim ciz etti diyebilirim.ben sirf bu yuzden cocuklu bir kadinin yeniden evlenmesine karsiyim .belki insan yalniz kalabilir mi yeniden evlenmeye hakki yok mu diye dusunenler olabilir ama kendimizden once cocuklarimiz bence.ne kadar iyi bir insanla evlenilirse evlenilsin cocugun bir yani buruk kalir bence.bu benim gorusum tabi sizi elestirmek icin yazmadim lutfen kirilmayin.tabi baskasinin cocuguna sabretmek de kolay degil,insan yeri geliyor kendi cocuguna sabri tasiyor.o yuzden bu konuda kendine guvenen cocuklu biriyle evlenmeli.cocugunun kalbinin kirilmasina izin verme ,tabi esinin de uzulmesini istemezsin ama o koskoca insan.belki yeri gelir kizmaya hakki olur ama seninle bu konularda cocugunun yaninda tartisiyorsa dusun o cocugun icinden gecenleri.of bilmiyorum en kotu konularda bile bosan yazamiyorum rahatca ama cocugun gercekten uzuluyorsa bosanmayi bile dusunebilirsin.kendimi senin yerine koydum da cok zor
Ah canım benımde oğlum 11 yaşında.. kıyamam o yavruya lütfen oğlunu bu adam yüzünden gizli sevme,o daha çok küçük lütfen sevgini doya doya hissettir bu günleriniz birdaha gelmez yavrunu yaralama bu anlarını,yaşadıklarıni asla unutmaz sen annesisin kimseye ezdirme of beni yanlış anlama canım seni kırmak için yazmıyorum ama bu yaşlarda çocuklar çok konuşur,sorgular bunlar çok normal. Eşinın kendi oğlu olsa böyle mi yapar ?Kızlar yardımınıza ıhtıyacım var benım 2 evlılıgım ılk evlılıgımden 1oglum var 11 yasında 2 esım bekar doğal olarak babalık falan bılmıyor nısanda 2yıl olucak evleneli benım derdım oglumla esşimin arasında kalmaktan çok Yoruldum bırbırlerını kıskanıyorlar sorsam kıskanmıyolar ama ben bılıyorum oğlum hiperaktif çok konuşkan bır çocuk esım bu yüzden terslıyor az konuş falan dıye anne ve babamı kaybettım kardeslerım falanda yok esımı aılem yerine koydum oda sürekli oğlunu düşünüyorsun benı dusunmıyosun falan dıyor aksıne ben oğlumu ayrı onu ayrı seviyorum terazıyı dengede tutuyorum oğlumu gızlı sevdıgım zamanlar bıle oluyor bu durum duzelırmı sızce benım durumunda olanlar varmı kusura bakmayın uzun oldu kızlar
Haklisin ne diyeyim ki.insallah hayatinda hersey guzel olur.evladinin da senin gibi onu cok seven bir annesi var.esinledengeleri saglamaya calis buyuk bir sorun yasamazsiniz insallahİnannın çok zor maalesef evlenınce herşey degısıyor okuyorum burada herkesin bası sıkıştığında gıdecek bır annesı veya babası kardeşleri var gıdecek bı yerınızın olmaması o kadar zor ve acıkı anlatmam mümkün degıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?