Esim ve oglumdan baska kimse yokmus

Hatemsafa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2016
538
735
53
36
Çok şükür ki ailem var ama ben kendimi çok kötü hissediyorum bugün oğlumun dogum günüydü akrabalarımızdan ve esimin arkadaşlarından birilerini çağırdık ama bi arkadaşı dışında kimse gelmedi içim burkuldu gözlerim doldu o kadar hazırlık yaptım kimsem olmadığını bi kez daha anladım ben ne yapayım ki iyi olmak suç mu bu hayatta

Son düzenleme:
Bugün bir üye de eşimle başbaşa oğlumun d.gününü kutlamak istiyordum kalabalık olacak diye dert yanıyordu direk aklıma o üye geldi. Keske su yazdiginizi okuyabilse. Sizde sıkmayın caninizi iyi günde herkes bir araya gelir önemli okan kotu zamanlarda yanınızda olmaları.
Aynen benim de aklima o uye geldi iste birinin derdi digerinin nimeti oluyor.
Kalabalik dogum gunleri daha guzel oluyor. Sizin aileler nerde ?

Bugün benim kızımın da doğum günü ikisinede nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllar diliyorum. Biz doğum günü kutlamadik henüz çünkü eşimin ailesi şehir dışına gitti mecburi iş için bizde bir kaç gün erteledik. Hislerini çok iyi anlıyorum insan kıymet verildiğini hissediyor açıkçası çocuk da olsa ev sahibi sizsiniz en azından bir görünüp gidebilirlerdi ya da gelemeyeceklerini söylemelilerdi. Olan olmuş üzmeyin tatlı canınızı bir daha ki sene kimseyi cagirmazsiniz boşverin sağlık sıhhat olsun da varsın kimse olmasın.

Geçen sene kızımın doğum gününü ailemin yaninda kutladım normalde aileme 17-18 saat uzakta oturuyorum. Ama davet ettiklerimden sadece birkaç kişi geldi ve ben dedim ki kızımın doğum gününü yaşadigım şehirde kutlasaydım ve aynisi olsa ilk söyleyeceğim şey bak ailem burda olsa böyle olmazdı olacaktı. Ama olmayınca olmuyor zorlayınca olmuyor sadece nasipte ne varsa o oluyor

Diğer arkadaşların çocukları yoksa o ortamda olmak istemeyebilirler,
Tek izin günlerinde kendi aileleriyle olmak da istemiş olabilirler,
Çok anlam yüklemiş ve klasik tabirle beklentiye girmişsiniz.
Nice mutlu yaşları olsun çocuğunuzun.
Teşekkür ederim canım evet çok beklentiye girdik bata süslemeler yaptık hazırlık yaptım istediğim gibi olmadı

Bugün bir üye de eşimle başbaşa oğlumun d.gününü kutlamak istiyordum kalabalık olacak diye dert yanıyordu direk aklıma o üye geldi. Keske su yazdiginizi okuyabilse. Sizde sıkmayın caninizi iyi günde herkes bir araya gelir önemli okan kotu zamanlarda yanınızda olmaları.
Kalabalıkla güzel.oluyor ama böyle şeyler benim.amacım oglumun eglenmesiydi çocuklarla ama olmadı yine de eğlendi kuzum

Geçen sene kızımın doğum gününü ailemin yaninda kutladım normalde aileme 17-18 saat uzakta oturuyorum. Ama davet ettiklerimden sadece birkaç kişi geldi ve ben dedim ki kızımın doğum gününü yaşadigım şehirde kutlasaydım ve aynisi olsa ilk söyleyeceğim şey bak ailem burda olsa böyle olmazdı olacaktı. Ama olmayınca olmuyor zorlayınca olmuyor sadece nasipte ne varsa o oluyor
Evet canım haklısın çok istedim ya olmadı diyorum bende çok ozenmistik nasip ne diyelim önem.vermediklerini düşünüyorum yakın zaman da kuzenlerimiz bebek mevludu yaptı gittiler çağırdığım kişiler biraz mesafe var araçla onbeş dakka filan ama yine de gelinebilirdi

Bugün benim kızımın da doğum günü ikisinede nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllar diliyorum. Biz doğum günü kutlamadik henüz çünkü eşimin ailesi şehir dışına gitti mecburi iş için bizde bir kaç gün erteledik. Hislerini çok iyi anlıyorum insan kıymet verildiğini hissediyor açıkçası çocuk da olsa ev sahibi sizsiniz en azından bir görünüp gidebilirlerdi ya da gelemeyeceklerini söylemelilerdi. Olan olmuş üzmeyin tatlı canınızı bir daha ki sene kimseyi cagirmazsiniz boşverin sağlık sıhhat olsun da varsın kimse olmasın.
Allah hayırlı ömür versin canım senin benim.evladım a da herkesin evladina da inşallah doğru diyosun önemli olan sağlık gerisi boş aslında

Back
X