- Konu Sahibi goldenbutterfly
inattan dolayı mı öyle dediniz :)kocan,sen koç burcu olabilirmisibn
Ben terazi eşim aslan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inattan dolayı mı öyle dediniz :)kocan,sen koç burcu olabilirmisibn
Eşiniz sizi bu kadar idare etmiş madem sizde onun için tedavi olup düzelin. Gereksiz tripler gerçekten. Hep böyleydim bir bahane olamaz , empati yapın tam tersi olsa kabullenirmiydiniz?Kızlar cevaplarınız için teşekkürler. Şunu da söyleyeyim. 6 yıldır beraberiz. Ve ben hep böyleydim. Ama tabi sürekli beraber olunca aynı evin içerisinde bu tavırlarım daha bir arttı. Cicim ayları falan yazmış biri ama dediğim gibi ben hep böyleydim. Eşime de bunu söyledim kavgada. O da benim için biraz da olsa snirlerine hakim olmaya çalışamaz mısın diyor. Çalışayım çalışmasına da olmuyor ki![]()
inattan demedım,kavgaya yer arıyon dye dedim,gençsin,farkındasın,azcıkda yoluna git,ama zamanla hele 30 dan sonra çok huyumuz değişiyor,eğer ıstersen pozıtıf değişim olur canım,bende eskıden çok alıngan biriydım,şimdi eser kalmadı,ama terazı azcık dengesız,inattan dolayı mı öyle dediniz :)
Ben terazi eşim aslan
yemin ederim çekilecek dert değilsin, sonra bu adamlar mutluluğu evin dışında arayınca dünyanın en kötüsü oluyorlar adama evinde huzur versen dünyanın sonu gelmez, avize yüzünden evi terk ediyorsun ciddi bir olay olduğunda eve bomba koyup patlat bari...............Kızlar 6 aylık mutlu giden bir evliliğim var. Aslında sorunumu nasıl ifade edeceğim tam bilmiyorum ama ben inanılmaz çabuk sinirlenen, çok çabuk alınganlık gösteren bir karaktere sahibim malesef ki.
Bu sinirimi eşime karşı da inanılmaz yansıtıyorum. Bir kaç örnek verecek olursam;
Mesela hayatım oradan bardağını kaldırıp makineye koyar mısın dedim, eşim onu 5 dk içinde yapmazsa olay çıkarıyorum. Burnundan getiriyorum resmen.
Ya da bana bir kaç gün sevgi cümleleri kurmasa hemen sen beni sevmiyorsun triplerine giriyorum, küsüyorum.
Hatta geçen gün beni beklemeden uyudu diye yastığımı aldım salonda yattım.
En son ve şu an da gerçekleşen konu ise evimize bir avize almıştık, içime sinmedi, değiştirmek istedim. 3 gündür avizeciyi ara sor diyorum o da 3 gündür unutuyor. Hem çalışıp hem okuduğu için yoğunluğuna vermek istiyorum ama elimde değil. En son bağırdım çağırdım, çok sorumsuzsun, 3 gündür 1 şeyi yapamadın falan diye. O da özür diledi, sabah ilk iş arayacağım dedi. Neyse akşam oldu eve geldi. Avizeciyi aradın mı dedim. Böyle şaşkın şaşkın kaldı, yine unutmuş. Telefonu eline aldı, hemen arıyorum diyor. Ben de sakın arama Allah aşkına bırak kalsın dedim. Öyle başladık tartışmaya. Sabah işe geç kaldığı için arama fırsatı olmamış, aklından çıkmış binbir türlü bahaneler. Bu tartışma baya farklı noktalara geldi. Sen bana şunu yap bunu yap dedikçe ben yapamıyorum diyor. Çok baskı kuruyormuşum üzerinde, çok alınganmışım ve kavgalarda çok ağır konuşuyormuşum. Bana bunları ilk kez söylüyor, beni ilk kez eleştiriyor.Söylediklerinde haklı da olsa çok zoruma gitti çok üzüldüm. Onun sınavı vardı akşam. Ben de o sınava gidince annemlere geldim. Bu akşam burada kaldım. O da arıyor mesajlar atıyor, eve geldim neden evde yoksun, sensiz bir hiçim diyor özürler diliyor vs. Avizeyi de halletmiş bu arada ama asıl mesele avize değil ki
İşin ilginç tarafı deli gibi seviyor ve deli gibi özlüyorum şu an. İmkanım olsa eve, yatağımıza ışınlanacağım. Ama gelin görün ki bu saçma sapan triplerime engel olamıyorum. Cidden verdiğim bu tepkiler normal mi, yoksa bir terapiste falan mı gitsem acaba? Çünkü adamdaki de sabır yani, bir gün o sabır taşacak diye korkmuyor değilim.Kendimi, bu şirret davranışlarımı nasıl düzeltebilirim
![]()
Ya benim tanıdığım kadın erkek tüm teraxiler çok sakin ruhlu tam evlenilesi insanlar siz niye boylesiniz ilginç. Ayrica sanki siz aslan kocanız terazi gibiinattan dolayı mı öyle dediniz :)
Ben terazi eşim aslan
Ya aslında tuhaf gelecek ama sinirlenmediğim anlar dışında gerçekten çok sakin, güler yüzlü,eğlenceli biriyim. Hatta ben eşimin bana katlanabilmesini buna bağlıyorum. Normalken melek olan ben sinirlenince şeytana dönüşüyorum. Dengesizliğin dibindeyim yani. İki uç duyguyu da yaşatıyorum kocama malesef. İnşallah kötü yönümü törpüleyebilirim de ben de eşim de kurtuluruz bu tartışmalardan.Ya benim tanıdığım kadın erkek tüm teraxiler çok sakin ruhlu tam evlenilesi insanlar siz niye boylesiniz ilginç. Ayrica sanki siz aslan kocanız terazi gibi
Canım herkes terapist falan demiş ama bunu kendin aşabilirsin bence bir iki kitap oku aklını pozitif düşünceler ile doldur ve hep güler yüzlü olmaya çalış geçer benceİnternette araştırdım ama karşıma bir dünya sonuç çıkıyor. Bana önerebileceğiniz çift terapisti var mı acaba kızlar?
Aslında 1 ay kadar ciddi anlamda kendim çözmeyi deneyip eğer olmazsa terapiste gidebilirim. Eşimi karşıma alıp güzel güzel konuşmam gerek zaten. Umarım terapiste gerek kalmadan ikimiz de orta yolda buluşuruz.Canım herkes terapist falan demiş ama bunu kendin aşabilirsin bence bir iki kitap oku aklını pozitif düşünceler ile doldur ve hep güler yüzlü olmaya çalış geçer bence
Ya aslında tuhaf gelecek ama sinirlenmediğim anlar dışında gerçekten çok sakin, güler yüzlü,eğlenceli biriyim. Hatta ben eşimin bana katlanabilmesini buna bağlıyorum. Normalken melek
Yok hic oyle degil ipler evcil hayvanlara degil zaten evcil olmayan hayvanlara takilir zaptetmek icin. Evliligimdede cok sukurki ustun taraf benim malesef olamayinnca boyle triplere giriliyo sanirim. Ama darbesini yemeden ustun cikan taraf sen ool bence yoksa buraya sende konu acmak zorunda kalirsin.Sizin evliliğiniz de ezilen taraf sizsiniz galiba, benim evliliğimde ip falan yok. Eşimle birbirimizi evcil hayvan gibi görmüyoruz çok şükür.
Yok hic oyle degil ipler evcil hayvanlara degil zaten evcil olmayan hayvanlara takilir zaptetmek icin. Evliligimdede cok sukurki ustun taraf benim malesef olamayinnca boyle triplere giriliyo sanirim. Ama darbesini yemeden ustun cikan taraf sen ool bence yoksa buraya sende konu acmak zorunda kalirsin.
Sizin evliliğiniz de ezilen taraf sizsiniz galiba, benim evliliğimde ip falan yok. Eşimle birbirimizi evcil hayvan gibi görmüyoruz çok şükür.[/QUOTE zora gelince ip lazim olur sen bir ip edin.
Tamam iste malesefki guclu ve ozguvenli olmanin verdigi bi ozellik iste sesini rahat cikarabilmekGüçlü ve özgüvenli olmak önemli ama ezen taraf diye bir şey olmamalıdır evlilikte.