- Konu Sahibi goldenbutterfly
Okulda olduğumdan dolayı anca yazabiliyorum. O kadar yorum gelmiş ki tek tek alıntılayamadım. Genelde hep aynı tarzda zaten. Şımarmışsın, kocan elinden kaçınca görürsün vs gibi. Kızlar farkındaysanız ben hatamın farkındayım zaten. Düzeltebilmek için uğraşıyorum. Ama şu konuda gerçekten haklısınız. Onu kaybetme korkusu yaşadığım ilk gün benim değişimim olacak galiba. Ama bu sefer de iş işten geçmiş olacak. Çok geç olmadan kendime çeki düzen vermem lazım. İnternetin başına geçmişken terapist araştırmaya başladım bile.
Bu arada avizeciyi neden benim aramadığım sorulmuş. Evde boş oturacağına arasana denmiş de benim boş boş oturduğumu nereden çıkardınız acaba. Zaten ben 3gün üst üste hatırlattığım halde aramadığı için sinirlendim.Neden ben aramadım çünkü avizeci onun arkadaşının akrabası. Hep eşim muhattap oldu. Ben arasam kel alaka olacaktı. Biraz da inat var işte bende. Yapması gereken şeyi yapmadıkça daha çok üstüne gidiyorum.
Bu arada avizeciyi neden benim aramadığım sorulmuş. Evde boş oturacağına arasana denmiş de benim boş boş oturduğumu nereden çıkardınız acaba. Zaten ben 3gün üst üste hatırlattığım halde aramadığı için sinirlendim.Neden ben aramadım çünkü avizeci onun arkadaşının akrabası. Hep eşim muhattap oldu. Ben arasam kel alaka olacaktı. Biraz da inat var işte bende. Yapması gereken şeyi yapmadıkça daha çok üstüne gidiyorum.