Bilmem düzelir mi ama ben böyle koca istemem.Slm kizlar konum şu esim bi savas oyunu oynuo ve orda gurubu var isten gelir bizi öper günúmüzü sorar dus alir direk oyuna baslar..iki gün önce grubumu degistirecem böyle olmuyo cok konusuyoruz size vakit ayiramiyorum demisti..dun yine hergün olduğu gibi oldu ama bu kez whatsapp programından grup arkadaslari ariyordu ve ben cok bozuldum sessiz kaldim ama keyfim baya kacmisti kizimi uyuttum odaya geldim "yüzün yine asik " dedi bnde kizdim "isten geliyorsun yüzünü gören cennetlik kızı uyuttum sen arkadasinla konustun öpden uyudu"
Tamam farkındayım size vakit ayirmiyorim..( sarildi bana )beni ariyorlar çünkü oyundan çıkıyorum grubu degistiriyorum eskisi gibi olmicak..
Bilmiorum duzelirmi bu oyun durumu aklım bugun cok kaldi
Yani cnm varya bi cok kişi oynuo ve baya sinir oldum artik yazik o adamlarda evliymisBilmem düzelir mi ama ben böyle koca istemem.
Çocuk gibi ne oyunu ayol karısını,bebeğini göremeyecek kadar!
Bana ne canım kaç kişi oynarsa oynasın!Yani cnm varya bi cok kişi oynuo ve baya sinir oldum artik yazik o adamlarda evliymis
Yüzünü göremiyoruz diyor arkadaşım.Çocuk gibi oyun oynuyor diyorsunuz da adam gün boyu çalışıyor, sırf evlendi diye bu adam kendine, hobilerine bir vakit ayıramayacak mı? Ben erkek arkadaşımla birlikte oyun oynuyorum mesela, yeri geliyor o kendi hobileriyle ilgilenirken ben kendi hobilerimle ilgileniyorum. Evlenmeden önce bunları konuştuk, o da benim gibi sürekli yanyana mıçmıç ilişki sevmiyor, o oyununu oynarken sende kendine bir hobi bul onunla uğraş mesela. İlber Ortaylı'nın bir lafı vardı, "Türk milleti yalnız kalmayı öğrenememiş bir millet" diye, çok haklı
Yüzünü göremiyoruz diyor arkadaşım.
Hobi dediğimiz boş vaktimizin bir parçasıdır,tamamı değildir.
Evliyken de öncelikler eştir,bebedir,bence.
Eş bağımlılığı yanlıştır doğrudur konu o değil ki.Çok oynaması tabii ki yanlış ama öyle hemcinslerim var ki ilgi meraklısı, ilgisiz yapamıyorlar, resmen eşlerine bağımlı yaşıyorlar.
Evlinin halinden evli anlar cnmEş bağımlılığı yanlıştır doğrudur konu o değil ki.
Herkesin hayatı kendine.
Benim de kocam bana çok bağımlıdır ama bir şikayetim yok mesela.
Ama burada arkadaş,aynı evin içinde görüşememekten bahsetmiş,farkettiyseniz.
Ben seni gayet iyi anliyorum canim. Çünkü bizdede var bi savaş oyunu. Sanki telefonu eline yapistirmislar. Wc de dahi oynuyor. Sadece uyurken oynamiyor şimdi haksizlik etmiyeyimEvlinin halinden evli anlar cnm
Cevabina bayildimBenim kocada oyle elinden tel dusmez surekli kiziylrdm ayni.o oyun oynar ven byrda dert okurum
Onun tersini dedim bi gün yüzünü cevirmissinki bn cok yaslanmisim sonra aynaya bakmissinki snde yaslanmissinOh ne güzel hayat.
Kızımız büyüdü evlendirdim farkın da mısın de!
Ayy cnm benim ya oyunu sifilalimmi olurmu öyle acabaBen seni gayet iyi anliyorum canim. Çünkü bizdede var bi savaş oyunu. Sanki telefonu eline yapistirmislar. Wc de dahi oynuyor. Sadece uyurken oynamiyor şimdi haksizlik etmiyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?