• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esim ve para takintilari

Aynen oyle esime nezaketi de ogretemedim ve ben utaniyorum bunlari konusurken..neymis o duz bi adammis soyle deyince yapacakmis..ben musrif bile olamam onun sayesinde sormayin onu bile yasatmaz:)
Evlenmeden de böyleymiş kabullenip evlenmişsiniz. Gizleyip saklamanıs adam yapacak birşey yok. Ama isterlerse değişiyorlar inanın. Zamanla öğrenir inş

Bence evliliginiz oturmadan hemen hamile kalmayin. Teyzemden biliyorum da bir kere ayda iki kere doktoruydu kontroluydu testiydi dogunca bezi mamasi asisi bilmem ne si. Cocuk basli basinca ayri bir dünya ve masraf.
Çok cimriyse değişmez ama çok değilse zamanla yontulunabilir.

Maas ne kadar borc ne kadar die sormak lazim evin gecimini esiniz size veesin bana verdi su an ben cimri olmusum gerkenten gecinmek zor ay sonuna yetismiyor sizim 40 lira 50 lira nolacakki dediginiz sey ay sonunda size borc olarak geri donebiliyor
Haklisiniz ev gecindirmekte zordur tabi ama flort ederkende boyleydi sikayet ettigimde ben evlenmeyi dusunuyorum diyodu gezip tozma pahaliydi ee evlendik hala pahali

Başkasından tavsiyeyle ilaç almayın ki d vitamini hele hiç almayın. Sağlık ocağına gidin tahlillerinizi yaptırın ve bebek istediğinizi söyleyin zaten size gerekli vitaminleri tahlil sonucuna göre yazar ve siz de sigortanız üzerinden çok daha makul fiyattan alırsınız.

Biz de de ben sorarim adama kac para hesap odedin

Su nekadar bu ne kadar:KK45:

Cimriliginden mi yapiyor huyu mu boyle bunu eniyi siz bilirsiniz

Huyu boyleyse ellemeyin yazik

Cimrilikse o kotu isteo_O

İyide adam almayacağım çok pahalı dememiş ki :KK48: bence abartıyorsunuz benim eşimde asla fiyat söylemez bana da o tuhaf gelir di ilk zamanlar şimdi artık huyu mu biliyor market alışverişi bile yapsa fişi benim için getirir :KK66: bunun cimrilik ile bir alakası yok eşisin sonuçta sana söylüyor megafon alıp da eline çarşıda bağırmıyor ki valla kadınlar kulübünden şunu anladım ben hemde çok iyi bir şekilde erkek ne yaparsa yapsın yaranamaz bize herşeye bir kulp takarız mutlaka yazık bunları vallahi acıyorum bazen bu kocalara :işsiz:

Biz de de ben sorarim adama kac para hesap odedin

Su nekadar bu ne kadar:KK45:

Cimriliginden mi yapiyor huyu mu boyle bunu eniyi siz bilirsiniz

Huyu boyleyse ellemeyin yazik

Cimrilikse o kotu isteo_O
Bende hic sormam ama musrifklikten degil inanin para konusmayi sevmiyorum malesef cimrimi degilmi onu dusunmeye bile firsatim olmuyo para konusuluyo cunku surekli alsada konusuyo ona takintim

İyide adam almayacağım çok pahalı dememiş ki :KK48: bence abartıyorsunuz benim eşimde asla fiyat söylemez bana da o tuhaf gelir di ilk zamanlar şimdi artık huyu mu biliyor market alışverişi bile yapsa fişi benim için getirir :KK66: bunun cimrilik ile bir alakası yok eşisin sonuçta sana söylüyor megafon alıp da eline çarşıda bağırmıyor ki valla kadınlar kulübünden şunu anladım ben hemde çok iyi bir şekilde erkek ne yaparsa yapsın yaranamaz bize herşeye bir kulp takarız mutlaka yazık bunları vallahi acıyorum bazen bu kocalara :işsiz:
Hahaha ayni esime benzettim sizi fislerle gezer:)) ben marketin kapisindan cikinca fisi cope atarim

Bende hic sormam ama musrifklikten degil inanin para konusmayi sevmiyorum malesef cimrimi degilmi onu dusunmeye bile firsatim olmuyo para konusuluyo cunku surekli alsada konusuyo ona takintim

Parayi seviyor demekki surekli dilinde olduguna gore:KK51:

Normalde nasil hesabini kitabini bilir mi

Gelecege yonelik yatirim planlari yapar mi

Hahaha ayni esime benzettim sizi fislerle gezer:)) ben marketin kapisindan cikinca fisi cope atarim

Ama çok seviyorum ben incelemeyi felan cimrilik den değil hoşuma gidiyor adam korkudan kredi kartı borcunu bile yatırdığı zaman mutlaka makbuz alır :KK70:

Bence çok takılmayın böyle şeylere aşkım bunu alalım dediğinde hayır çok pahalı olmaz demiyor sa bence çokta sıkıntı yok ortada :KK9:

Sorun para takıntısı değil. Kusura bakmayın ama eşiniz paleolitik cağdan kalmış. Dışarı çıkarken izin almak nedir? Cabuk eve gel nedir? Eşek başı olduğunu kabul etmiş zaten

Ben bi gariplik göremedim.o_O Sanki eşiniz değil de sizin takıntınız var gibi geldi, para konuşulunca neden gıcık oluyorsunuz bu kadar? ne bileyim biz de dışarda kahvaltı yaparız mesela ne kadar pahalı vs konuşuruz kendi aramızda.
Valla ben sevmiyorym pahaliysa gitmem pahaliysa almam, pahaliysa yemem ama yeyip yaptiktan sonra konusmam
peki sizce fiyatini soyleme amaci neydi esimede sordum cevap veremiyor anlamayi cok istiyorum

Merhaba hanimlar
yeni evliyim bunlar evliligin fitratindami var yoksa ben yanlis adamlami evliyim merak ediyorum..
Esimle para konusunda evlenmeden oncede sorun yasadik ama her seferinde hakliligimi kabul ettigi icin duzelir evlenince bi bayani evi gecindirmek neymis alisir diye dusunmustum ama aslinda yapisi buymus diye anlamaya basliyorum sanirim
bugunku son tartismamizdan basliyim genele gidicem
yeni evliyiz ve bebek dusunuyoruz 2 gun once bi arkadasimin tavsiyesi ile folik asit ve d vitamini tavsiyesi aldim esimede eve gelirken ilacin fotosunu mesaj attim her eczanede olmuyomus bi eczaneye sorarmisin diye birde ovulasyon ve gebelik testi dedim...al demedim bunu yazinca ne anlasilirki...
neyse zaten 2 testi almis ama vitaminleri biri 55 digeri 44 tl`ymis yokmus isterseniz getirtiriz demisler...
iste buna sinir oluyorum fiyatini bana soylemesine...flort ederkende 2 yildir bu konu yuzunden tartistik ayrildim ama yok..bi yere giderdik bu kadarmis su kadarmis kahvaltiya gideriz cikinca cok pahaliymis soyleme diyorum 40 kere..
evlendik ilk gunler hergun eve 70 tl lik alisveris yapiyorum fln cok kavga cikti..
neyse ben bu mevzulardan kavga etmekten bikinca saygimmi azaldi noldu bilmiyorum bugun o evde yokken kendim gittim eczaneye almaya..eve gelmis aradi nerdesin diye niye haber vermedin ben essek basimiyim cabuk eve donuyosun diye kukredi pasam
Konu ayriliga kadar geldi bende biktim dedim hep para para para
sizlerde de boylemi
4 yillik flort doneminde benim esimde oleydi ama evlnnce artk sorumluluk aldginin mcbr oldgunun farknda olmsyla beraber duzeldi smdi hic karsmaz ne kadr sormaz parasina bakma begeniosan al der biraz sabredin duzelir bence yavs yvas

4 yillik flort doneminde benim esimde oleydi ama evlnnce artk sorumluluk aldginin mcbr oldgunun farknda olmsyla beraber duzeldi smdi hic karsmaz ne kadr sormaz parasina bakma begeniosan al der biraz sabredin duzelir bence yavs yvas
Ohh iste mis gibi cevap valla oyle dese surunurum yine aldirmam da adam isi bilmiyo:)(

Valla eksik anlatmış olabilirsiniz ben cimrilik göremedim eşinizde.. mesela ben de birine ilaç alıcak olsam 44 55 tl dese eczane çıkıp başka yere mi sorsam vs derim herhalde (gerçi öğrenciyim ehehe) mesele burda siz evet alalım dediğinizde tamam demiyorsa cimrilik ediyosa sıkıntı. Onun dışında şurda kahvaltı pahalı, aa bu şey ne kadar pahalı muhabbeti yapıyordur bence herkes. Günlük rutin konular

Valla ben sevmiyorym pahaliysa gitmem pahaliysa almam, pahaliysa yemem ama yeyip yaptiktan sonra konusmam
peki sizce fiyatini soyleme amaci neydi esimede sordum cevap veremiyor anlamayi cok istiyorum
Yani genel olarak hayat pahalılığını konuşuruz, normal geliyor bana. Pahalıysa almam değil olay, neden bu kadar pahalıya alyoruzu sorgulamak. Yani nasıl anlatayım, sizin mantığınız şey gibi sanırım benzine zam gelince hep 50 liralık benzin aldığım için beni ilgilendirmiyor kafası.:KK53: Pahalıysa almam diyorsunuz ya, pahalandıkça kısıyorsunuz ama niye o fiyata satıldığını hiç sorgulamıyorsunuz sanırım. Doğru mu anladım?Çalışıyor musunuz?

Merhaba hanimlar
yeni evliyim bunlar evliligin fitratindami var yoksa ben yanlis adamlami evliyim merak ediyorum..
Esimle para konusunda evlenmeden oncede sorun yasadik ama her seferinde hakliligimi kabul ettigi icin duzelir evlenince bi bayani evi gecindirmek neymis alisir diye dusunmustum ama aslinda yapisi buymus diye anlamaya basliyorum sanirim
bugunku son tartismamizdan basliyim genele gidicem
yeni evliyiz ve bebek dusunuyoruz 2 gun once bi arkadasimin tavsiyesi ile folik asit ve d vitamini tavsiyesi aldim esimede eve gelirken ilacin fotosunu mesaj attim her eczanede olmuyomus bi eczaneye sorarmisin diye birde ovulasyon ve gebelik testi dedim...al demedim bunu yazinca ne anlasilirki...
neyse zaten 2 testi almis ama vitaminleri biri 55 digeri 44 tl`ymis yokmus isterseniz getirtiriz demisler...
iste buna sinir oluyorum fiyatini bana soylemesine...flort ederkende 2 yildir bu konu yuzunden tartistik ayrildim ama yok..bi yere giderdik bu kadarmis su kadarmis kahvaltiya gideriz cikinca cok pahaliymis soyleme diyorum 40 kere..
evlendik ilk gunler hergun eve 70 tl lik alisveris yapiyorum fln cok kavga cikti..
neyse ben bu mevzulardan kavga etmekten bikinca saygimmi azaldi noldu bilmiyorum bugun o evde yokken kendim gittim eczaneye almaya..eve gelmis aradi nerdesin diye niye haber vermedin ben essek basimiyim cabuk eve donuyosun diye kukredi pasam
Konu ayriliga kadar geldi bende biktim dedim hep para para para
sizlerde de boylemi
Eşiniz biraz pinti olabilir ama sizde biraz fazlamı harcıyorsunuz acaba evlendiğinizde hergün 70 tllik alışveriş demişsiniz küçük bir kasabada, belkide çok sayılmayan gelirle, 2 kişilik ailede hergün 70 tl fazla geldi bana ama maddi durum çok iyiyse normal tabiki.. Diğer konularda haklısınız yeni evliliklerde oluyor öyle şeyler zamanla herkes birbirine alışır inşallah

Back
X