- 10 Ağustos 2018
- 171
- 34
- 48
- Konu Sahibi Sumeyye5846
Merhaba hanımlar eşimle sorunlarımız var bazen öyle bir iyi oluyor şok oluyorum bazen de öyle bir kötü oluyor konduramıyorum aileden dolayı yetişme tarzlarımız düşüncelerimiz farklı kendisi 2 üni bitirmiş ama anne baba eski kafa olunca üni okumasının da bir faydası olmamış ailesi gibi düşünüyor her zaman 7 aylık hamileyim evden bazen anneme gitmek için bazen eşim şuraya gidelim o da binde bir derse bazende bir ihtiyacım olduğunda çıkıyrm onun haricinde evdeyim bugünde halka açık bir konser var eşime onu söyledim işe gitmcm evdeyim nasıl olsa ben gideyim kafam dağılır dedi bnde hep kendini düşünüyorsun bende geleyim ne olacak sanki dedim ve aldığım cvp sen hamilesin karnını gere gere nereye gidiyorsun. Sürekli aldığım cvplar bunlar akşam yürüyüşe çıkalım diyrm saat 9 bu saatte evli barklı kadının dışarda ne işi var pikniğe gidelim sıkıldım diyrm hamile kadının piknikte ne işi var otur evinde ama kendisi istediği her yere gidiyor bnmle gitmek istemiyor. Gerçekten hamile bir bayan bir yere gitmez mi ben mi yanlış düşüyorum uzun uzun yazdım hakkınızı helal edin düşüncelerinizi bekliyrm iyi ki varsinız