- 10 Nisan 2016
- 2.738
- 3.348
- 133
- Konu Sahibi Mevsimyaz06
Allah razı olsun. Haklısın. Eşimin dediği olmuyor genelde yüzde 80 benim dediğim oluyor. Beni sindiremez hatta her seferinde dile getirir taş ezilir sen ezilmezsin diye. Ağlama sebebim madem benim dediğime gelecektin 1 haftaya inecektin memlekete gitmede ne diye kavga ettik üzüntüm bundan. Bu kadar sınır nedenGenel olarak bu
Canım benim 8 yıllık evliyim,seksen türlü şey yaşadık bi kez bile ananına evine gidersin diye tehdit edilmedim,yok boşarım bilmem ne denmedi bana anlatabiliyor muyum,üç kez filan diye kendini kandırma,ha üç kez itiraz etmişsindir geriye kalan 90 kez paşa paşa dediğini yapmışsındır bak buna inanırım. Adam seni sindirmiş,koca yıl para biriktirtmiş şimdi kuş uçmaz kervan geçmez yerde iznini geçirtecek savunması da yemekler bedava. Saygısız bi şekilde kandırılmışsın. Sende derdini anlatırken bile ağlıyorsun,bu mesaj biter ben seni unuturum üst konuya geçerim sen kendine yazık etme ,bombardımana tutuyormuşum,yüzleştirme olmasın o.
Boşanmak istemiyorum neden eşimin çok iyiliğini gördüm bu nadir olaylar dışında. Halada görüyorum. Ama nadir olaylar canımı çok sıkıyor. Hanı psikoloğa falan gitmeyi isteyecegim birlikte. Boşanmaya neden korkayim bunu bile sordum kendime çocuk yok
Ailem kabul ediyor. Ailemin maddi sıkıntısı yok.