• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim ve Telefonundaki Mail

İyi de adam saklamamış ki. Yani ben kaç tane siteye üyeyim bilmiyorum gerçekten. Her birini eşimize mi bildirmemiz gerek.

Mesela ben bu siteyi önceden de takip ediyordum özellikle bir konuya cevap vermek için üye oldum.

Eşi de bir arabayla ilgili soru soran birine cevap vermek için üye olmuş olabilir.

Bilgilendirme de yapıyoruz ki zaten forumlar karma konulardan oluşuyor.

Konu sahibi fazlasıyla abartmış.
Zaten saklamissa kötü dedim. :) özel olarak saklamışsa.

Bizim aylik faturalar Mail adresine geliyor, Maillerden girip faturalari takip ediyoruz. Haliyle oda benim Mailime giriyor bende onun Mailine girip faturalari indiriyoruz. O anda gördüm.

Yok artık, aynı bu site gibi bir site işte. Biraz daha geyik,biraz daha cıvık sadece.
Bir sorun varsa yazıyorsun.
Mesela; sevgilime doğumgünü hediyesi için ne almalıyım, bosch mu Siemens mi hangi bulasik makinasi daha iyi, muhabbet kuşum hirliyor neden olabilir, ev tipi lazer kullananlar yorum atabilir mi, implant deneyimleriniz var mı, kadına yapilan oralde nelere dikkat etmek lazım..
Binbir çeşit şey var. Aynı kadınlar kulübü gibi
Abartmayın , çaktırmadan yazdığı cevaplara bakin, üyelik isminden. Ona buna 'yalarim,gel ben öğretirim' yazan cümleler varsa et ağzına, ama insan gibi soru sorup öneri aldıysa bunda bir şey yok

Kizlar cok tesekkürler hepinize teler teker….
Ben Siteyi tam arastirmamistim, siteyi sadece cinsellik sitesi olarak algilamistim. O an biraz sarsildim ne yalan söyleyeyim. Hemen sizden bilgi almak istedim. Yorumlarinizdan sonra girip baktim detayli bir sekilde. Biraz aceleci davrandim.
Tekrar coooook tesekkürler…

Yok artık, aynı bu site gibi bir site işte. Biraz daha geyik,biraz daha cıvık sadece.
Bir sorun varsa yazıyorsun.
Mesela; sevgilime doğumgünü hediyesi için ne almalıyım, bosch mu Siemens mi hangi bulasik makinasi daha iyi, muhabbet kuşum hirliyor neden olabilir, ev tipi lazer kullananlar yorum atabilir mi, implant deneyimleriniz var mı, kadına yapilan oralde nelere dikkat etmek lazım..
Binbir çeşit şey var. Aynı kadınlar kulübü gibi
Abartmayın , çaktırmadan yazdığı cevaplara bakin, üyelik isminden. Ona buna 'yalarim,gel ben öğretirim' yazan cümleler varsa et ağzına, ama insan gibi soru sorup öneri aldıysa bunda bir şey yok
Tesekkürler, evet girip bakinca anladim bizim site gibi tek farki kadinlar ve erkekler sitesi olmasi.

Selam Kizlar
Benim sizlere danismak istediyim bir Konu var. Esimin telefonunda bir Mail dikkatimi cekti. Bir Siteye girmis ve Siteden Mail gelmis. Site adi Kizlar Soruyor ve gelen Mailde Xper puanina ulastiniz yaziyordu. Ben bu Siteye benim Telefonumdan girdim ve bir göz attim. Ama tabi beynim yandi, benim böyle bir sitenin varligindan dahi haberim yoktu. Cinsellik bölümünde neler neler yazanlar var akliniz hayaliniz durur. Telefonunda ve Mailinde hangi pye adiyla girdiyini bulamadim, Face‘den mi girmis yoksa normal internett sayfasindanmi bulamadim. Ne yazdigini nelere cevap verdiyini ögrenmek istiyorum. Ögreneyim ki gardimi ona göre alayim. Nasil ortaya cikarta bilirim bilen varmi?

Birde ben bayaga bir dagildim, bana göre aldatmakla bu. Benim esimin baska bayanlarla cinsellik üzerine paylasimlarda bulunmasi, onlarin cinselliklerini okuyup yorumlar yapmasi bence beni aldatmasi demek. Benmi yanlis düsünüyorum cok hassas davraniyorum?

Yorumlariniz icin simdiden cok tesekkürler.
Sizde bu siteye üyesiniz. O sitede bu sitenin benzeri. Sadece cinsellik yok. Adamın sorunlarını yazıp çözüm bulabileceği bi alanı olmasın mı yani? O siteye ne yazdı naptı gmail hesabından giriş yapıp görebilirsiniz ama gerek var mı o kadarına sizce

Selam Kizlar
Benim sizlere danismak istediyim bir Konu var. Esimin telefonunda bir Mail dikkatimi cekti. Bir Siteye girmis ve Siteden Mail gelmis. Site adi Kizlar Soruyor ve gelen Mailde Xper puanina ulastiniz yaziyordu. Ben bu Siteye benim Telefonumdan girdim ve bir göz attim. Ama tabi beynim yandi, benim böyle bir sitenin varligindan dahi haberim yoktu. Cinsellik bölümünde neler neler yazanlar var akliniz hayaliniz durur. Telefonunda ve Mailinde hangi pye adiyla girdiyini bulamadim, Face‘den mi girmis yoksa normal internett sayfasindanmi bulamadim. Ne yazdigini nelere cevap verdiyini ögrenmek istiyorum. Ögreneyim ki gardimi ona göre alayim. Nasil ortaya cikarta bilirim bilen varmi?

Birde ben bayaga bir dagildim, bana göre aldatmakla bu. Benim esimin baska bayanlarla cinsellik üzerine paylasimlarda bulunmasi, onlarin cinselliklerini okuyup yorumlar yapmasi bence beni aldatmasi demek. Benmi yanlis düsünüyorum cok hassas davraniyorum?

Yorumlariniz icin simdiden cok tesekkürler.
Nerden biliyorsunuz ki cinsellikle alakalı paylaşımda bulunduğunu, ilgili site buraya nispeten benziyor. Biraz daha yüzeysel sadece. Siz eşinizi nasıl burda anlatıyorsanız o da kendi sıkıntılarını paylaşmıştır belki.. Bence direkt kendisine sorun, bu yaptığınız saygısızlık olur gibi geliyor ama siz bilirsiniz

Orda sadece cinsellik konuşulmuyor ki.
Sen nickini öğrenip bir arat bakalım neler yazmış
Kadınlar kulübü gibi bir yer değil burda sadece kadınlar var
Orda genelde ergen tipler falan genç kızlar
Bende olsam hoşuma gitmez eşimin böyle bir sitede yazması
Cok tesekkürler beni anladiginiz icin. Beni düsündüren haberimin olmamasi. Ve dediyiniz gibi burasi gibi deyil o site.

Orası da bir forum. Tıpkı burası gibi. Eşiniz sizin KK üyesi olduğunuzu bilse, eyvah cinsellik forumu da var karım kesin beni aldatıyor mu demeli?
Hayir tabikide. Esim buraya üye oldugumu biliyor. Burdaki icerik sadece kadinlarin üye oldugu bir yer. Arada fark var. Ben Siteye üye oldugu icin beni aldatiyor anlaminda yazmadim, eyer orda kizlarla yazisip muhabbeti farkli yöne götürdüyse ve özelden yazismalar olduysa bu benim icin aldatmaya girer demek istedim ama kendimi yanlis ifade ettim sanirim veya tam anlatamadim.

Anonim bir yer biz de burda +18 de birşeyler yaziyoruz. Gayet normal bence. Tabi orda da özelden mesajlaşma falan varsa o başka.

Esimin oyle bir üyeliği olsa bozulur muydum? Hayir. Saklasa bozulur muydum? Evet. Yani aramizdaki iliski çok rahat. Onun mailinden aldim üyeliği. Onun faceinden giriyorum her yere. Yapılan isler degil saklanmasi itici.
Ama ama ama belki de sahte bir maildir. Iyi arastirmak lazim karşımızdakini rencide etmeden.
Benimde takildigim nokto sizin tam bahsettiyiniz sey. Bizde birbirimizin mailine gireriz mesela faturalari takip icin yada internetten ismarlanmis birseyi takip etmek icin. Veya bir yere üye olunsa haberimiz olur. Beni bir an düsündüren sey haberimin olmamasi benden saklamasi.

Ya ben kendi mailime bakmayı unutuyorum siz bu takipli enerjiyi nasıl buluyorsunuz. Aklıma geldi girip bakayım mailime bari. Hemen aldatılmaktan suphelenmeniz eşinizin vukuatı olduğundan mı yoksa ozguvensizliginizden mı?

O sitede bazı üyeler çok cıvık şeyler yazabiliyor denk gelişmişliğin var ama tabi eşinizin ne amaçla kullandığı da önemli sonuçta sizi rahatsız edecek şeyler yazdıysa kızmakta haklısınız
Kullanicilarin yazdiklari civik seyler ve haberimin olmamasi zaten beni düsündürdü. Burdaki siteyle kiyaslaniyor ama bu site gibi deyil orasi.

Daha adamın üye olup olmadığı belli değil.
Üyeyse neden üye olduğu belli değil.
Hangi konuları okuduğu belli değil.
Mesaj yazıp yazmadığı belli değil.
Yazdıysa ne yazdığı belli değil.
Evet, aldatılıyorsunuz.

Takılsın ne olcak aldatmak gibi birşey değil
Yanlış düşünüyorsun olsa da telefonundan bile belli olurdu elbett aldattığını oyüzden
Birşey sakladığınıda düşünmüyorum

Yani benim de hoşuma gitmezdi böyle bişey. Ama orda cinsellik üzerine konular var diye eşiniz de yazmış anlamına gelmiyor ki. Direkt aldatma diye etiketlemeniz yanlış

Bana yemek sepetinden sipariş maili, kredi kartı ekstresi, telefon faturası gibi benimle alakalı olmayan bir sürü mail geliyor. Adını bilmediğim bir alışveriş sitesinden sipariş bilgi maili geliyor. Bir mail gelmesi üye olduğunu göstermez.

Benim orada da üyeliğim var ve orada mesela gizli olarak da yorum yapabilirsiniz ya da kızlara dm şeklinde de mesaj atmış olabilir şifresi olmadan bunlara ulaşamazsın maalesef.

Back
X