Kisir döngü olmuştur o şimdi.Guzel bir ders almadan kendine gelmez ne yazik kiMerhaba kızlar ben 7yıllik evli iki çocuk annesiyim eşim le aramız bazen çok iyi bazen çok kötü oluyo iyiyken canım cicim kötüyken demedigi etmediği kalmiyo. Dün tartıştık etmediği demedigi kalmadı beni istemediğini dedi şiddet uyguladı bugün kapıya geldi açmadım ailemi aramış hemen benim ailem onun ailesi geldi tartıştık ettik ama hala kendini haklı görüyo. İyi olmak istiyo ama sadece lafta kaliyo. Ufacık bişey desem bı tavır yapsam deliye dönüyo. Kackere üzdü kırdı affet dedi affettim ama hala aynı kendini savunuyo. Rezil oldugumuzla kalıyor sevgi bumu sizde böyle misiniz lütfen söyleyin
Ne yapmaliyimKisir döngü olmuştur o şimdi.Guzel bir ders almadan kendine gelmez ne yazik ki
Şiddet uyguladı affettiniz, yine uyguladı yine affettiniz.
Sonra bu adam neden kendini haklı görüyor diyorsunuz.
Pardon da haklı görmeyip ne yapsın?
Siz her koşulda affetmissiniz zaten
Maalesef sevdimSevgi bu degil tabiki siddet gosteriyormus bide. Seviyo musunuz gercekten bu insan gorunumlu ayiyi ?
Ayılara ayıp olmuş yazık o kadar belgeselde hiç görmedim erkeğin dişiyi dövdüğünüSevgi bu degil tabiki siddet gosteriyormus bide. Seviyo musunuz gercekten bu insan gorunumlu ayiyi ?
Kisir döngü olmuştur o şimdi.Guzel bir ders almadan kendine gelmez.Merhaba kızlar ben 7yıllik evli iki çocuk annesiyim eşim le aramız bazen çok iyi bazen çok kötü oluyo iyiyken canım cicim kötüyken demedigi etmediği kalmiyo. Dün tartıştık etmediği demedigi kalmadı beni istemediğini dedi şiddet uyguladı bugün kapıya geldi açmadım ailemi aramış hemen benim ailem onun ailesi geldi tartıştık ettik ama hala kendini haklı görüyo. İyi olmak istiyo ama sadece lafta kaliyo. Ufacık bişey desem bı tavır yapsam deliye dönüyo. Kackere üzdü kırdı affet dedi affettim ama hala aynı kendini savunuyo. Rezil oldugumuzla kalıyor sevgi bumu sizde böyle misiniz lütfen söyleyin
Bence ciddi bir adım atin.Blörf bile olsa gözünü korkutun.Sinirlarini çizmek zorunda olduğunu bilsin.Boyle nereye kadar gidecek?Bence haddini bir sekilde bildirinNe yapmaliyim
Şiddet uyguladı dedikten sonra sevgi bu mu diye sormanız garip değil mi ben size sorayım seven insan sevdiğine kıyabilir mi
Ne yapmaliyim
Beni de sucluyolar kayın babama dövdü diyorum oğluna kizacagina küfür ettim diye bana kızıyoSevdim.demissiniz de sevgi insani mutsuz etmez, siddet uygulayan biri unutturacagim demis affetmissiniz ama unutturmak yerine yine siddet uygulamis üstüne aileleri karıştırmış
Ne yapmaliyim diye sormaniz bile garip yani
Aileler ne diyor? Aman kizim erkektir yapar etmis bir cahillik affet gitsin mi diyorlar? O zaman o aileleri de bosamak lazim.ne diyim
Eee siz de kufretmeyin o dövünce hakli olun ne diyimBeni de sucluyolar kayın babama dövdü diyorum oğluna kizacagina küfür ettim diye bana kızıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?