- 7 Ocak 2011
- 844
- 60
- 323
- Konu Sahibi kakarakubara
-
ay ne desem nerden başlasam bilmiorum ama fikirlerinize ihtiyacım var eşim 1 2 günlük eğitime gitti dün akşam 8 9 gibi geldi her neyse gece yattık eşim yorgun oldugu için hemen uyudu ama beni uyku tutmadı döndüm durdum yatakta o arada eşim meryem dedi ilk anlamadım bana öyle gelio sandım bikaç kez gene meryem diye sayıkladı bu arada meryem eski sevgilisinapacagımı bilmiyorum yardımınıza ihtiycım var
Can sıkıcı bir durum,haklısınız ancak ne yapabilirsiniz ki?Bence bunu eşinize anlatmayın,sadece dikkatle takip edin onu derim.
bişey dicektim ama demiyorum ...ha yani ee neden hemen dürtüp sormadın ne
görüyorsun diye bu arada eşin kamudamı çalışıyor eğitim demişsin şu sıralar çok eğitim varda
ondan dedim araştır bilet sor ceplerine bak fiş kırıntısı falan varmı ne biliyim
yani rüya olduğu için al karsına sor desem anında 100 tane yalan uydurabilir üstelik bir mantıkta
arayamassın rüya sonuçta dediğim gibi araştır eğer kamuda teknik bir iş yapıyorsa izmir ve antalyada eğitim oldu bu hafta
ben Olsam Boguverirdim orda Onu : ) saka bir yana can sikici bir durum ,
o kisiyi dusunmus , ruyasina girmis olabilir ,
bu dusunce bile beni cildirtabilir , ben cok kiskanc biri oldugumdan ,
benim icin bosanma nedeni bile olabilirdi :)
ay ne desem nerden başlasam bilmiorum ama fikirlerinize ihtiyacım var eşim 1 2 günlük eğitime gitti dün akşam 8 9 gibi geldi her neyse gece yattık eşim yorgun oldugu için hemen uyudu ama beni uyku tutmadı döndüm durdum yatakta o arada eşim meryem dedi ilk anlamadım bana öyle gelio sandım bikaç kez gene meryem diye sayıkladı bu arada meryem eski sevgilisinapacagımı bilmiyorum yardımınıza ihtiycım var
ben Olsam Boguverirdim orda Onu : ) saka bir yana can sikici bir durum ,
o kisiyi dusunmus , ruyasina girmis olabilir ,
bu dusunce bile beni cildirtabilir , ben cok kiskanc biri oldugumdan ,
benim icin bosanma nedeni bile olabilirdi :)
Rüyasında görmesi,ismini sayıklaması bi derece normal sayılabilir.Sonuçta çok alakasız birilerini bile rüyamızda gördüğümüz olabiliyor.Sanırım sizin canınızı sıkan,bikaç günü sizden uzakta geçirdikten sonra böyle bir durumun olması.Tesadüf de olabilir,belli olmaz.Ama bence eşinize sormayın,rüya sonuçta,mantıklı bi açıklama yapmak zorunda değil.Başka bir arkadaş da demiş,üzerinden çıkan fişleri falan kontrol edin,beraber gittiler dediğiniz arkadaşlarının eşlerini falan tanıyorsanız onlarla konuşun,gerçekten iş için mi gittiğini öğrenmek adına.Kredi kartı kullanıyorsa ekstre geldiğinde bakın,o tarihlerde nerede neye harcama yapmış...Umarım sadece saçma bi rüyadır
evet o eğitimdeyken beraber gittiği 4 kişiden sadece 1i evli onun eşiyle beraberdim eşimin kredi kartı bende o maaş kartını kullanır ama ondanda sadece 200 lira otel parasını çekmiş sabah fişini gördüm çünkü
sonuçta kim olsa üzülürdü bu duruma,kesin arkadaşlarıyla gittiginden eminsen (ki zaten kredi kartı harcaması,evli arkadaşından ögrenmissin beraber gittiklerini) bence şüphelenme.
şöyle düşün.. sonuçta bazen en nefret ettiğimiz insanları bile rüyamızda görürüz,bugün ne görsek diye rüya seçemiyoruzki,bence yol yorgunu tesadüfen aynı güne denk geldi,sorsan ne değişecekki.. bana güvenmiyomusun dicek, bu kez aranız dahada bozulucak,hem neden o kızı rüyasında gördüğünü tekrar hatırlatasınızki,bence üstüne gitmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?