eşim ve yakın arkadaşım hakkında kafada mı kuruyorum

Kırk yıllık mesajları kim neden silmiyor benim için en ilginç yani ve pek inandırıcı değil
Ben hiçbir mesajı, fotoğrafı silmem. Benim gibiler de muhakkak vardır. Bir şey lazım oldu mu 5 yıl önceki mesajı bulur atarım. Kötü amaçla değil ama mesleki deformasyon diyelim arşivi severim.

Ben hiçbir mesajı, fotoğrafı silmem. Benim gibiler de muhakkak vardır. Bir şey lazım oldu mu 5 yıl önceki mesajı bulur atarım. Kötü amaçla değil ama mesleki deformasyon diyelim arşivi severim.
Ben çok tehlikeli bulurum maalesef böyle insanları öyledir değildir bilemem arşivcilik bide Z zxshermine cim var

Arkadaşınızın whtsp eşinizle konuşmalarına bakın ama içime kurt düşen şeyde temkinli olurum.
Kesinlikle bekar arkds bu şekilde yaparsa görusemm

Yok saçmalamıyorsun kurmuyorsun güzelim. Eşinin mesajları silmesi sen görme diye. Bir de konuları didik didik konuşmalarına takıldım ne alaka yani? Kadın manipülatif biri olabilir, eşinin aklına saçma sapann şeyler sokuyor olabilir aman dikkat. Eşinle adamakıllı konuşma ve o kadına da güzel bir ayar verme zamanı gelmiş

Tamam gülce ekran görüntüsü atmışta ( niyeti neyse ne artık) eşiniz bunu sizden neden gizlemiş üstüne mesajlarıda silmiş yani yemişim arkadaşı eşim dururken.

Bu kadar basit bir şeyi gizlemesi çok saçma, en başta size söylese çözülmeyecek bir şey değil ki, kim bilir neler gizliyor daha diye düşünürüm ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…