- 26 Eylül 2025
- 56
- 9
- 1
- 27
- Konu Sahibi xxfearless
-
ben eşim yapmaz kemalim nyapmazı oynamıyorum napcagımı bilmiyorum napmam gerektigini soruyorum size niye çarpıtıyosunuz konuyuçünkü kocası bi boklar yemiş olamaz asla sadece kızı suçlu çıkarmalıyızz
normal konusmuslar neden böyle düşünüyı felan dıye o zamanKuzenşyle ne konuşmuş ekran görüntüsünü atıp ne demiş
Kız arkadaşınızla güvenmiyorsunuz sanki ama öte yandan eşinize de müthiş bir güveniniz yok gibi. Daha önce şüpheli davranışlarını sezdiniz mi birbirlerine karşı. Hani tam anlamlandıramazsıniz veya konduramazsiniz belki ama mide bulandıran bir konuşma, bakış vb birşey oldu mubenim o zaman evlenme teklifi olacagından haberim vardı ben yaşanmış bi olayı grubumuza yazdım bilmeyen arkadaşlarımız için işte böyle böyle olcakmış cevabım hayır olurdu zaten diye gülcede bu konusmayı ss alıp o zaman eşime göndermiş yani ozaman sevgiliyken
Yüksek ihtimal o zamanlar sizden çok eşinizi daha yakın arkadaş olarak gördü ve hayır diyeceginizi boşuna beklentiye girmemesini belirtmek istedi fakat zamanla işler değişti gittikçe samimi arkadaş oldunuz hem sizinle hem eşinizle bağları güçlendi ve bütün özel anlarınıza eşlik edecek seviyeye vardı. Hala aynı şeyi söylüyorum ki aldatma yok, arkadaşının hatası var, bu sebeple arkadaşlığını bitirebilirsin ama bence eşinle aldatma ile suçlamaya girme.benim o zaman evlenme teklifi olacagından haberim vardı ben yaşanmış bi olayı grubumuza yazdım bilmeyen arkadaşlarımız için işte böyle böyle olcakmış cevabım hayır olurdu zaten diye gülcede bu konusmayı ss alıp o zaman eşime göndermiş yani ozaman sevgiliyken
herhangi bişey olmadı ama işte günümüzde sürekli böyle şeyler yaşanıyor korkuyorum ister istemez kimseye yapmaz demiyorum konduramıyorumda ama herkes herşeyi yapıyor maalesef günümüzde kimseye güvenim sonsuz değil kötüyü de cagırmak istemiyorum ama en ufak böyle bişey varsa yolun en başındayken karsıma cıksın istiyorum aksiyon almak istiyorum nası bi yol izlemem gerektiğini de buraya soruyorumKız arkadaşınızla güvenmiyorsunuz sanki ama öte yandan eşinize de müthiş bir güveniniz yok gibi. Daha önce şüpheli davranışlarını sezdiniz mi birbirlerine karşı. Hani tam anlamlandıramazsıniz veya konduramazsiniz belki ama mide bulandıran bir konuşma, bakış vb birşey oldu mu
eşim zaten biliyodu o zaman hayır diyeceğimi ben sadece yaşanmış bişeyi grupta yazdım böyle böyle olcakmış diye diğer arkadaşlarıma grupta olan gülce de ne manaysa eşime ss atmış o zaman sevgiliyken hani eşim zaten bu durumdan hayır diyeceğimden haberi vardı yaniYüksek ihtimal o zamanlar sizden çok eşinizi daha yakın arkadaş olarak gördü ve hayır diyeceginizi boşuna beklentiye girmemesini belirtmek istedi fakat zamanla işler değişti gittikçe samimi arkadaş oldunuz hem sizinle hem eşinizle bağları güçlendi ve bütün özel anlarınıza eşlik edecek seviyeye vardı. Hala aynı şeyi söylüyorum ki aldatma yok, arkadaşının hatası var, bu sebeple arkadaşlığını bitirebilirsin ama bence eşinle aldatma ile suçlamaya girme.
Peki gülcenin eşinize hayır diyeceginizi söylediğinizden haberi var mıydı?eşim zaten biliyodu o zaman hayır diyeceğimi ben sadece yaşanmış bişeyi grupta yazdım böyle böyle olcakmış diye diğer arkadaşlarıma grupta olan gülce de ne manaysa eşime ss atmış o zaman sevgiliyken hani eşim zaten bu durumdan hayır diyeceğimden haberi vardı yani
evet vardıPeki gülcenin eşinize hayır diyeceginizi söylediğinizden haberi var mıydı?
Ben olsam sormam, çünkü verecekleri cevaplar manipülatif olacak, üstelik üste çıkarak sizi haksız çıkarmaya çalışabilirler.. Dahası birşey varsa artık önlem alacaklar açık bırakmamak için. Aralarında mutlaka birşey vardır demiyorum yanlış anlaşılmasın. Ben olsam hicbirsey söylemeyip izlerdim sanıyorum, bu da sabır gerektiriyor tabii.. Eşiniz telefon şifresini bildiğinizi kesinlikle bilmiyorsa ben ara ara telefonunu takip eder, çaktırmadan bakardım ilave olarak ama ayrıca mutlaka ikisini gözlemlerdim bir süre..herhangi bişey olmadı ama işte günümüzde sürekli böyle şeyler yaşanıyor korkuyorum ister istemez kimseye yapmaz demiyorum konduramıyorumda ama herkes herşeyi yapıyor maalesef günümüzde kimseye güvenim sonsuz değil kötüyü de cagırmak istemiyorum ama en ufak böyle bişey varsa yolun en başındayken karsıma cıksın istiyorum aksiyon almak istiyorum nası bi yol izlemem gerektiğini de buraya soruyorum
ay hiç şöyledir böyledir belki diyecek konu da değil niye adamın hevesini kırmaya çalışmış kieşimle sevgiliydik 1 yıl olmuştu ve evlenme teklifi edicekti bana bende evlilik için erken olduğunu düşünüyorum yazmıştım
Normal konuşmalar silinmiyormuş eşiniz tarafından demekki. Eşiniz arkadaşınızla normal konuşmamış demekki ki silmiş konuşmaları. Onun yanında size daha sıcak davranması, ona arkadaşını ayarlamaya çalışması vs çok şey anlatıyor tüm bunlar da, anlamak isteye işte. Kusura bakmayın pollyannacılık yapamayacağım ben yok sürpriz evlilik teklifi için organizasyon yardımı , yok evlilik hakkindaki düşüncelerinizi öğrenmek için yardım vsvsvsnormal konusmuslar neden böyle düşünüyı felan dıye o zaman
Ben bir art niyet olmayabilir düşüncesindeyim. Biri bir organizasyon yaparken kendi yakını ve kızın yakınından yardım alır.benim o zaman evlenme teklifi olacagından haberim vardı ben yaşanmış bi olayı grubumuza yazdım bilmeyen arkadaşlarımız için işte böyle böyle olcakmış cevabım hayır olurdu zaten diye gülcede bu konusmayı ss alıp o zaman eşime göndermiş yani ozaman sevgiliyken
Sacma sapan olan sensin hakikat tektir siz iğrençligi ve anormal durumları normal göstererek çağdaş olmuyorsunuz bunu akliniz önce bi idrak etsin yazık gerçekten yasayacaginiz surda yaşayabilirseniz 70 yil yarınınizin garantisi yok bomboş seyleri destekliyorsunuzGene sen ve gene değişik yorumların geçende eşcinsellerle ilgili saçma sapan yorumun vardı
70 yılını git ötede yaşa burnunu Allah nefes alasın diye vermiş insanların hayatına sokasın diye değilSacma sapan olan sensin hakikat tektir siz iğrençligi ve anormal durumları normal göstererek çağdaş olmuyorsunuz bunu akliniz önce bi idrak etsin yazık gerçekten yasayacaginiz surda yaşayabilirseniz 70 yil yarınınizin garantisi yok bomboş seyleri destekliyorsunuz
ben eşim yapmaz kemalim nyapmazı oynamıyorum napcagımı bilmiyorum napmam gerektigini soruyorum size niye çarpıtıyosunuz konuyu
Bunu diyen ve sevgisinden eminim diyen sizsiniz nasıl kemalim yapmaz demiyorsunuz anlamadım. Baya kıza odaklısınız.Eşimden şüphem yok.Eşim arkadaş olarak görüyor, ben buna eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?