eşim ve yakın arkadaşım hakkında kafada mı kuruyorum

Kız arkadaşınızla güvenmiyorsunuz sanki ama öte yandan eşinize de müthiş bir güveniniz yok gibi. Daha önce şüpheli davranışlarını sezdiniz mi birbirlerine karşı. Hani tam anlamlandıramazsıniz veya konduramazsiniz belki ama mide bulandıran bir konuşma, bakış vb birşey oldu mu

Yüksek ihtimal o zamanlar sizden çok eşinizi daha yakın arkadaş olarak gördü ve hayır diyeceginizi boşuna beklentiye girmemesini belirtmek istedi fakat zamanla işler değişti gittikçe samimi arkadaş oldunuz hem sizinle hem eşinizle bağları güçlendi ve bütün özel anlarınıza eşlik edecek seviyeye vardı. Hala aynı şeyi söylüyorum ki aldatma yok, arkadaşının hatası var, bu sebeple arkadaşlığını bitirebilirsin ama bence eşinle aldatma ile suçlamaya girme.

herhangi bişey olmadı ama işte günümüzde sürekli böyle şeyler yaşanıyor korkuyorum ister istemez kimseye yapmaz demiyorum konduramıyorumda ama herkes herşeyi yapıyor maalesef günümüzde kimseye güvenim sonsuz değil kötüyü de cagırmak istemiyorum ama en ufak böyle bişey varsa yolun en başındayken karsıma cıksın istiyorum aksiyon almak istiyorum nası bi yol izlemem gerektiğini de buraya soruyorum

eşim zaten biliyodu o zaman hayır diyeceğimi ben sadece yaşanmış bişeyi grupta yazdım böyle böyle olcakmış diye diğer arkadaşlarıma grupta olan gülce de ne manaysa eşime ss atmış o zaman sevgiliyken hani eşim zaten bu durumdan hayır diyeceğimden haberi vardı yani

Peki gülcenin eşinize hayır diyeceginizi söylediğinizden haberi var mıydı?

Ben olsam sormam, çünkü verecekleri cevaplar manipülatif olacak, üstelik üste çıkarak sizi haksız çıkarmaya çalışabilirler.. Dahası birşey varsa artık önlem alacaklar açık bırakmamak için. Aralarında mutlaka birşey vardır demiyorum yanlış anlaşılmasın. Ben olsam hicbirsey söylemeyip izlerdim sanıyorum, bu da sabır gerektiriyor tabii.. Eşiniz telefon şifresini bildiğinizi kesinlikle bilmiyorsa ben ara ara telefonunu takip eder, çaktırmadan bakardım ilave olarak ama ayrıca mutlaka ikisini gözlemlerdim bir süre..

Kuzum sen sevgiliyken en yakın arkadaisna eşin sormuştur ne düşünüyor evelilik hakkında diye yakın arkadain ya sonucta ya hani oda ekran alıp şimdilik dusunmuyor evlilik diyebilir altında bsii arama aklını başına al

normal konusmuslar neden böyle düşünüyı felan dıye o zaman
Normal konuşmalar silinmiyormuş eşiniz tarafından demekki. Eşiniz arkadaşınızla normal konuşmamış demekki ki silmiş konuşmaları. Onun yanında size daha sıcak davranması, ona arkadaşını ayarlamaya çalışması vs çok şey anlatıyor tüm bunlar da, anlamak isteye işte. Kusura bakmayın pollyannacılık yapamayacağım ben yok sürpriz evlilik teklifi için organizasyon yardımı , yok evlilik hakkindaki düşüncelerinizi öğrenmek için yardım vsvsvs

Edit: Eşiniz de, arkadaşınız da olası bir evlilik teklifine cevabınızın hayır olacağını biliyormuş. Üye arkadaşların belki böyledir dediği şeylerin tamamı boşa çıkıyor böylece. Bana göre seçenek kalmıyor başka...

Son düzenleme:
Eşinizin konuşmaları silmesi çok ofsayt bir hareket ne gerek var buna ? İkincisi de normal bir insan arkadaşının açığını kapatır kalkıp arkadaşının kocasına bu açığı vermez . Enseye şaplak kıvamında vıcık vıcık kanka olduğum 27 senelik dostum var eşinin yanında maksimum saygılı ve mesafeli davranırım arkadaşıma çünkü kocasının yanında saygınlığını bozmak istemem. Sizin arkadaşınız aleni şekilde sizi bozmak istemiş . Yuzleşin ve bu sözde arkadaşlığı bitirin eşinizin kulağının da sağlam bir bukulmeye ihtiyacı var gibi

Ben bir art niyet olmayabilir düşüncesindeyim. Biri bir organizasyon yaparken kendi yakını ve kızın yakınından yardım alır.
Evlilik teklifi vb önceden planlama gerektirir. Ve bu sürpriz olur. Sakın çaktırma denir
Der ki işte ben bunu planlıyorum, Ayşe o saatte dersi yok, şuraya getirir misin bı bahaneyle? Ben de kuzenimle balon susleyecegiz o arkadan şampanya patlayacak vb. Planım bu.
Gülce de der ki ya sen öyle diyorsun iyi hoş da Ayşe Şivan evlilik teklif edersen hayır diyecek. O da nereden biliyorsun vb demisse konuyu uzatmamak, istemiyormus gibi olmamak ya da bı tarafından uydurmadigini göstermek amacıyla SS atmış olabilir.
Ben sanmıyorum. Soracaksan suçlamadan Sor. Ayrı ayrı Sor ve teyit al bu konuşmadan karşı tarafın haberi olmayacak diye.
Sonrasını yaz yorumlariz:)
Yüzyüze Sor bu arada.

Gene sen ve gene değişik yorumların geçende eşcinsellerle ilgili saçma sapan yorumun vardı
Sacma sapan olan sensin hakikat tektir siz iğrençligi ve anormal durumları normal göstererek çağdaş olmuyorsunuz bunu akliniz önce bi idrak etsin yazık gerçekten yasayacaginiz surda yaşayabilirseniz 70 yil yarınınizin garantisi yok bomboş seyleri destekliyorsunuz

70 yılını git ötede yaşa burnunu Allah nefes alasın diye vermiş insanların hayatına sokasın diye değil benim içinde iğrenç ve anarmol sensin hadi şimdi git ağla

Sırf bu yüzden evlenince kendi içimize daha çok dönmemiz lazım. Bazı arkadaşlıklar disarda devam etmeli. Oturun kız kıza buluşun disarda takılın ama eşinizle ailenizle ilişkinizden biraz mesafeli tutun. Herkesi rastgele evinize almayın. Evinize aldığınız kişiler sorunlu tipler olmasin, kendi içinde ilişkisinde genel olarak mutlu, kendi hayatıyla ailesiyle ilgilenen kisiler olsun. Bu kişilerle dahi belli sınırları aşmayın. Eskiden annem derdi bu kadar iyi idrak edemezdim ama evlenince çok daha iyi anladım. Bu olayda da kızı komple hayatınızdan çıkartın eşinizle de sizinle de bir bağ kalmasin kesin olarak. Bu fikrinize baktınız eşiniz karsi çıkıyor ya da gizli görüşüyor ona da kapı orda diyin. Net olun ki insanlar da sizin bi duruşunuz olduğunu görsün saygı duysun size ve ilişkilerinize

Ben böyle şeyleri içimde tutup o insanla bir şey olmamış gibi ilişkime devam edemem. İkisiyle de yüzleşirim. Eşime de gülceyle aramıza mesafe koymamız gerekiyor bu saatten sonra derim. Gülce de evime gelmek istediğinde eşimle baş başa vakit geçiricez diye birkaç kez reddederim yüzsüz değilse daha da gelmez zaten. He sonra habersiz ikisi buluşurlarsa dananın kuyruğu kopar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…