eşim ve yakın arkadaşım hakkında kafada mı kuruyorum

Ben aldatma olmadığını düşündüm bunun sebebi de bu konuşmaların siz evlenmeden önce sevgili iken yapılmış olması . Siz 1 senelik sevgili 8ken tam evlenme teklifi yapacağı zamanlarda arkadaslariniza evlilik için erken olduğunu söylemişsiniz, hani diyorum bu kız eşinizle o zamanlarda arkadaşmis ve kız genelde erkeklerle daha iyi arkadaşlık kurduğu için eşiniz sizin teklif öncesi düşüncenizi sormuş da Kız da X böyle düşünüyor demiş olabilir mi? Eşiniz de kuzenine evlilik teklif edeceğim ama X böyle düşünüyormuş ne yapayım diye fikir almak amaçlı sormuş olabilir mi? Tabi ki yine çok büyük olmasada sizden habersiz düşüncenizi söylemesi yanlış ama aldatma niyeti yok gibi, evlendikten sonra bu muhabbet dönseydi ne alaka derdim ihanet ihtimal olabilirdi. Yinede siz birbirleri ile iletişime gecemeyecekleri şekilde ağızlarını yoklayin bakalım ikisinin cevabıda tutarlı olacak mı?

Turk insanı olarak ahlak sorunumuz var biliyorsunuz.
Gündüz kuşağı izlerseniz, o elini öptüğünüz amcalar ve teyzelerin sizden renkli cinsel hayatları olduğunu anlarsınız.
Bakın eğer heteroseksuel iseniz karşı taraf gözünüze hitap ediyorsa bir anlık gaflet yeter.
Anlatabildim mi?
Modern olsanız dahi insan dediğiniz canlı özünde ilkel beyni ile dürtü ile yaşıyor bir yandan.
Avrupai yaşam tarzını benimsiyor bile olsak bazı durumlarda muhafazakar davranmak durumundayiz. En azından benim için öyle.
-agnostik olduğum halde-

Esimin bekar erkek arkadaşlarıyla yuz goz olmam.
Bekar evli farketmez kimse single olarak yatıya kalamaz.
Abla kız kardeş kuzen hariç
Kocam ya da ben arkadaşımızda kalmaya girmiyoruz
Esimin yakın bir karşı cins arkadaşı yok
Benim de yok.
Yani Eşimin kızın biriyle dışarıda basbasa aktivite yapması bana göre olacak bir şey değil ben de yapmam rahatsız olurum

Bu arada evet arkadaşınız bir b.klar karıştıriyor

bende ilk etapta kıza hesap sormayı düşünüyorum. kocamı korumaktan falan değil sonrasında ona da sorucam hesabını
Çok yanlış yapmış olursunuz. Kıza neden hesap soruyorsunuz önce? Telefon şifresini dahi size vermeyen eşiniz bir kılıf uydursun kiz haber uçurunca diye mi?

X xxfearless yoruma tamamen katılıyorum. Eşine güvenip güvenmemek senin bileceğin iş. Ama yakın arkadaşım dediğin kızda masumiyet görmüyorum. Yakın kız arkadaş arkadaşını kollar. Sevgilisine dediklerini yetiştirmez. Ayrıca senin eşin niye başka bir kız hakkında "Sevgiye aç. Kolay kafalanır" falan diyor? Sen eşinin yakın bir erkek arkadaşı hakkında böyle bir şey desen eşinin içine kurt değil kurt sürüsü düşerdi.

Ne olursa olsun bu kadar kötü bir devirde her sey normallesmisken lütfen arkadaslarinizi ailenizin içine bu kadar dahil etmeyin geldi iki gün kaldi nedir yahu hic mi mahremiyetiniz yok su devirde insan kendi nefsine güvenmiyor ki
Gene sen ve gene değişik yorumların geçende eşcinsellerle ilgili saçma sapan yorumun vardı

1- Bence burada asıl sorun BENİM yakın arkadaşımla kocam neden mesajlaşıyor? Sadece ss meselesi değil diğer mesajları silmemiş demişsiniz.. Ne alaka
2 - evlenmişsiniz 1 yıl geçmiş bunun öncesi de var üzerinden geçmiş yüzyıllarr bir falso olsa bile hatırlamıyodum diyip geçeceklerdir
3- aklınızda kalmasın yine sorun, denk geldim diyin ne manaaa konuşmaları paylaşmak diyip aranıza mesefe koyun bu kadar takacak bir durum yokki.

niye defalarca kocama güveniyorum diyorsun ?

Yine bir Kemal'im vakası. Ben mesaj atılmasından çok konuşmaların silinmesini sorgulardım. Kız kötü pis ama kocayı koruyup kollayalım. Mesaj atan kız arkadaşla görüşmeyi kesiyorsunuz çünkü burnunuza pis koku geldi. O koku kocanızdan da geliyor ama. Ben arkadaşımdan habersiz kocasına asla mesaj falan atmam. Aynı şekilde bana bu tarz mesaj gelese hemen eşimle paylaşırım. Konuşmayı mesajları siliyorsam bir haltlar yiyorumdur.

Daha 1 yıllık evlilik, adam gizli iş çeviriyor ve sevgisinden eminsiniz. Ayrıca konu bana da geçmedi senaryo olabilir.

gülce eşinizle de arkadaş. yani sizin söylediğiniz lafları ona taşımış işte anlamayacak bir durum yok ki. ona daha yakın hissediyor demek ki. ben sevmem böyle başka insanların dahil olduğu kankitolu ilişkiler. mesafenizi koyun bence.

eşimle sevgiliydik 1 yıl olmuştu ve evlenme teklifi edicekti bana bende evlilik için erken olduğunu düşünüyorum yazmıştım
bence eşiniz istemiş olabilir laf taşımasını. evlilik hakkında ne düşünüyor teklif etsem kabul eder mi gibisinden. ya da bu konuda bir şey derse bana söyle demiştir o da yetiştirmiş. 3 lü arkadaş grubu laf yetiştirmeciliği işte. ben aşksal bir durum olduğunu düşünmüyorum.

Bekar ve karşı cins bırının gelip evimde kalmasını istemem. Kim nereye gelıyorsa otelını ayarlasın.
Aralarında bisi var mı bılemem ama boyle gevşek kızlardan oldum olası haz etmemısımdır
Al benden de o kadar birde eşim nasıl benden saklı şifresi olur anlamadım gitti tamam karıştırmayalım ama ne alak saklı

Belki eşiniz sürpriz evlenme teklifi planlıyordu ve gülceden yardım istedi sonra sizin aranızda böyle bir konuşma geçince gülce eşinize ss attı
benim o zaman evlenme teklifi olacagından haberim vardı ben yaşanmış bi olayı grubumuza yazdım bilmeyen arkadaşlarımız için işte böyle böyle olcakmış cevabım hayır olurdu zaten diye gülcede bu konusmayı ss alıp o zaman eşime göndermiş yani ozaman sevgiliyken

benim o zaman evlenme teklifi olacagından haberim vardı ben yaşanmış bi olayı grubumuza yazdım bilmeyen arkadaşlarımız için işte böyle böyle olcakmış cevabım hayır olurdu zaten diye gülcede bu konusmayı ss alıp o zaman eşime göndermiş yani ozaman sevgiliyken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…