- Konu Sahibi xxfearless
-
Dediğiniz gibi olsa kendi aralarındaki konuşmalar silinmezdiki o zaman.Gerçeğini yalanını bilemem ama benim aklıma böyle olabileceği geldi
Çok yanlış yapmış olursunuz. Kıza neden hesap soruyorsunuz önce? Telefon şifresini dahi size vermeyen eşiniz bir kılıf uydursun kiz haber uçurunca diye mi?bende ilk etapta kıza hesap sormayı düşünüyorum. kocamı korumaktan falan değil sonrasında ona da sorucam hesabını
Hesap hakkında uyarı nasıl geliyor 40 yıldır burdayım böyle birşey duymadım ayrıca kadın hep iyi şeyler yazmış kafada bi sorun mu var?uyarı geldi o hesap hakkında
X xxfearless yoruma tamamen katılıyorum. Eşine güvenip güvenmemek senin bileceğin iş. Ama yakın arkadaşım dediğin kızda masumiyet görmüyorum. Yakın kız arkadaş arkadaşını kollar. Sevgilisine dediklerini yetiştirmez. Ayrıca senin eşin niye başka bir kız hakkında "Sevgiye aç. Kolay kafalanır" falan diyor? Sen eşinin yakın bir erkek arkadaşı hakkında böyle bir şey desen eşinin içine kurt değil kurt sürüsü düşerdi.kız arkadasın neden konuşmalarınızı ona atıyor burda bi art niyet var ve kocanın onun hakkında bu kadar vicdanlı düsünmesi de bi kafa karıstırdı. büyüj ihtimalle kız arkadasın kocana karsı biseyler hissediyo ve kocan da bunun farkında ki sana daha sıcak davranmıs uzak dursun diye ikisine de güvenme benden söylemesi
Gene sen ve gene değişik yorumların geçende eşcinsellerle ilgili saçma sapan yorumun vardıNe olursa olsun bu kadar kötü bir devirde her sey normallesmisken lütfen arkadaslarinizi ailenizin içine bu kadar dahil etmeyin geldi iki gün kaldi nedir yahu hic mi mahremiyetiniz yok su devirde insan kendi nefsine güvenmiyor ki
niye defalarca kocama güveniyorum diyorsun ?Merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum. 1 haftadır içim içimi yiyor. Kendi kafamın uydurması mı yoksa gerçek mi artık algılayamıyorum.Lütfen yardımcı olun.Anlatıyorum.
Üniversiteden beri çok yakın bi arkadaşım var.Nişanımda düğünümde her özel günümde yanımdaydı ve bana hep yardımcı oldu.Ona karşı bu zamana kadar kendimi hep mahcup hissederdim.Ta ki bu olaya kadar..
Şuanki eşimle üniversite yıllarımdan beri beraberiz.Eşimi ilk tanıştırdığım arkadaşımda bu kız.Kızın adı gülce olsun.Gülcenin hep bi ailevi sıkıntıları var.Gülce genelde erkeklerle daha samimi ve çok fazla erkek arkadaşı var olan biri.Hal böyleyken eşimle de normal arkadaşlığına devam ediyordu.Yani bana nasılsa eşime de aynıydı.Düğünümde nişanımda hep birlikteydik.Ben kıskanç birisi değilim ve bu zamana kadar hiç böyle şüpheye düşmedim.Hatta 2 ay önce evimize misafir olarak geldi ve 2 gün kaldı.Eşim bana hep sıcak davranır fakat Gülcenin yanında ekstra bi sıcak davrandı.Ben hiç farklı bidüşünceye girmemiştim.Gülceye erkek arkadaşını felan ayarlamaya çalıştı.Eşimden şüphem yok.Eşim arkadaş olarak görüyor, ben buna eminim.1 hafta önce eşimin telefonuna bakarken bi ekran resmi gördüm eşim kuzenine göndermiş daha önceden farketmemiştim. Ekran resmi de Gülceninde olduğu oda arkadaşlarımızla olan gruptaki konuşlamarımızdı. O yıllarda eşimle ilgili yaptığım bi eleştiriydi.Bu konuşmayı ekran resmi almış ve benim iznim haberim olmadan eşime yollamış.Eşim Gülceyle olan konuşmalarını sildiği için ne konuştuklarını bilmiyorum.Gülceyle her zaman konuştuğumuzda bizim iyiliğimizi isteyen bi kız.Benim kötülüğümü istemeyen biri neden eşime göndersin sizce kuruntu mu yapıyorum eşim bunu niye silmiş olabilir yanlış mı düşünüyorum.Eşim kızın hakkında da sevgiye muhtaç olduğunu düşünüyor çok rahat kafalancak kız oldugunu düşünüyo ama bana olan sevgisine inancım tam.Sizce bu kuruntu mu artık uyuyamıyorum düşünmekten
çünkü kocası bi boklar yemiş olamaz asla sadece kızı suçlu çıkarmalıyızzniye defalarca kocama güveniyorum diyorsun ?
bence eşiniz istemiş olabilir laf taşımasını. evlilik hakkında ne düşünüyor teklif etsem kabul eder mi gibisinden. ya da bu konuda bir şey derse bana söyle demiştir o da yetiştirmiş. 3 lü arkadaş grubu laf yetiştirmeciliği işte. ben aşksal bir durum olduğunu düşünmüyorum.eşimle sevgiliydik 1 yıl olmuştu ve evlenme teklifi edicekti bana bende evlilik için erken olduğunu düşünüyorum yazmıştım
Kuzenşyle ne konuşmuş ekran görüntüsünü atıp ne demişeşimle sevgiliydik 1 yıl olmuştu ve evlenme teklifi edicekti bana bende evlilik için erken olduğunu düşünüyorum yazmıştım
Eşiniz neden sizin bilmediğiniz bir telefon şifresi kullanıyor bana saçma geliyorkuruntu mu yani sizce
Al benden de o kadar birde eşim nasıl benden saklı şifresi olur anlamadım gitti tamam karıştırmayalım ama ne alak saklıBekar ve karşı cins bırının gelip evimde kalmasını istemem. Kim nereye gelıyorsa otelını ayarlasın.
Aralarında bisi var mı bılemem ama boyle gevşek kızlardan oldum olası haz etmemısımdır
benim o zaman evlenme teklifi olacagından haberim vardı ben yaşanmış bi olayı grubumuza yazdım bilmeyen arkadaşlarımız için işte böyle böyle olcakmış cevabım hayır olurdu zaten diye gülcede bu konusmayı ss alıp o zaman eşime göndermiş yani ozaman sevgiliykenBelki eşiniz sürpriz evlenme teklifi planlıyordu ve gülceden yardım istedi sonra sizin aranızda böyle bir konuşma geçince gülce eşinize ss attı
benim o zaman evlenme teklifi olacagından haberim vardı ben yaşanmış bi olayı grubumuza yazdım bilmeyen arkadaşlarımız için işte böyle böyle olcakmış cevabım hayır olurdu zaten diye gülcede bu konusmayı ss alıp o zaman eşime göndermiş yani ozaman sevgiliykenBen aldatma olmadığını düşündüm bunun sebebi de bu konuşmaların siz evlenmeden önce sevgili iken yapılmış olması . Siz 1 senelik sevgili 8ken tam evlenme teklifi yapacağı zamanlarda arkadaslariniza evlilik için erken olduğunu söylemişsiniz, hani diyorum bu kız eşinizle o zamanlarda arkadaşmis ve kız genelde erkeklerle daha iyi arkadaşlık kurduğu için eşiniz sizin teklif öncesi düşüncenizi sormuş da Kız da X böyle düşünüyor demiş olabilir mi? Eşiniz de kuzenine evlilik teklif edeceğim ama X böyle düşünüyormuş ne yapayım diye fikir almak amaçlı sormuş olabilir mi? Tabi ki yine çok büyük olmasada sizden habersiz düşüncenizi söylemesi yanlış ama aldatma niyeti yok gibi, evlendikten sonra bu muhabbet dönseydi ne alaka derdim ihanet ihtimal olabilirdi. Yinede siz birbirleri ile iletişime gecemeyecekleri şekilde ağızlarını yoklayin bakalım ikisinin cevabıda tutarlı olacak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?