eşim ve yakın arkadaşım hakkında kafada mı kuruyorum

bunun hesabını nası soracam

gülce ekran resmini eşime atıyor ben eşimin telefonuda görüyorum o zamanki konuşmamızı
Anladım da siz beni anlamamışsınız. Eşinize telefonunu kurcaladığınız anlaşılmasın diye hesap soramıyorsunuz ya hani, ben de diyorum ki eşinize senin telefonunda gördüm değil gülce’nin telefonunda bir şeye bakıyordum senle konuşmasını görüp baktım, bu ekran görüntüsünü gördüm. Ne konuştunuz ve neden bana söylemedin? Diyin diyorum.

Eskiden göndermiş ben rastgele eşimin kuzeniyle olan konuşmasından gördüm yeni gördüğüm içinde kafam çok karışık bu kız daha gecen evime geldi bilsem davet eder miydim
Eşiniz, arkadaşınız ve siz üniversite döneminizden bu yana arkadaş değil misiniz ? Kız, eşinizle siz nişanlanınca tanışmamış ki. Yıllarca zaten sohbet eden, birbirini tanıyan arkadaşlar değil misiniz ?

evet şimdi anladım ksura bakmayın kafam cok karısık

ben bunu nası meydana cıkarıcam aralarında bişe olduysa yada varsa

Hiç ses etmeden takip ederek. Aslında evinize çağırmanız iyi olmuş o ortamda hissetmek kolay olurdu ama o zaman olayı bilmiyordunuz. Bundan sonra hal ve harketlerine ikisininde dikkat edin. Sonuçta biri eşiniz biri en iyi arkadaşınız onlarıda en iyi siz tanırsınız.

kız benim arkadasım sevgilimi sonrdan tanıştırdım

Belki kendinden öncesini bı kurcuklamak istedi maziyi olamazmi bu sebepler ? Gülceden laf almaya çalıştı eski erkek arkadaşı varmı vb sizin hakkınızda belki ondan sildi sonra o konuşmayı

evet tekrar cagırıcam evime

evet bende bu yüzden size sordum napıcagımı bilmiyorum çok kötü durumdayım 1 yıllık evliyim
Neden çok kötü durumdasınız anlamadım zaten kızla eşiniz üniversiteden beri arkadaşlarmis sizinle nasılsa eşinizle de aynı samimiyetteymis bu kadar samimiyette olur hepsi

çok mantıklı geldi suan

Bunu yaparsanız aralarında bir şey varsa ikisi de inkar eder ve siz suçlu durumuna düşersiniz. İlle sormak istiyorsanız birbirlerinde haberleri olmadan sadece birine sorun o kişide eşiniz olsun.
Ayrıca hem eşiniz hemde Gülce iyi niyetli gelmedi bana. Eşinizin uzun zamandır ekran görüntüsünü saklaması, Gülenin eşinizle sizin haberiniz olmadan yarışması hiç iyi niyetli değil.

Valla kocanız geçmişte kimleri beğendi yada hiç sevdiği biri oldumu vs.diye kızın ağzını aramaya kalktiysa Gulcenin suçu yok o zaman zavalli kız boşuna yanıyor bu hikayede bazı erkekler yapıyor bunu direkt eşine sorup ondan öğrense bile şeytan dürtüyor bu mazi konusunda .Sorulan sorular da sizi kizdiracagi için niye konuşuldu diyeceğiniz için silinmesi de mantıklı işte sonra böyle acaba oluyor insan.Bu nedenle açık açık eşinize sormanız ki kocanız o sizin daha o kadar uzak değilsiniz bunları konuşmayıp kafada kuran hep kocasını gözleyen kuşkucu kadınlara dönmeyin zor onların hayatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…