esim ve yalani

Bir akrabamız bu at yarışı sevdasına evini sattı şimdi aynı evde kiracı olarak oturuyor. Şaka gibi.

Kaynımda sağolsun iddia oynaya oynaya dünyanın borcunu yaptı hala belini doğrultamadı. Hastalık gibi bişey. Oynamadan duramıyorlar.
alışınca bağımlılık yapıyor galiba.bu bahsettiğim kişi ilk önceleri çok kazanmış.herhalde hep kazanıcam sandı oynadıkca battı.haydan gelen huya gidiyor canım işte.

Senin yaptigına ne demeli sen boyle davranirsan adam her türlü seyi yapar cemkirmeye gerek varmi bide kalkmis salondami yatsin diyosun yatak ayirmakta nedir ya kari kocasiniz siz cok buyuk bisey olmadikca bana hicte normal gelmiyor bu durum

o lafin gelisi hanimefendi genelde erkeklere salonda yat denir yani bilindik bi cezadir yada kusen es salonda yatar dizilerde bile islrnen bi kultur bu bubyuzden yazdim

Konu sahibinin derdi iddaa oynaması değil yalan söylemesi niye harama falan geldiniz anlamadım.
Oynayabilir,oynamayabilir kendi tercihleri benim eşimde oynar arada. Ama gizli saklı yapmaması gerekiyordu ve böyle basit birşeyden yalan söylememesi gerekirdi.Küçük sinek mide bulandırır.Yalan güven sarsan bir şey , insana direk demekki istediği her konuda yalan söyleyebilir düşüncesine sokar. Tepki verin elbet de ama abartmayın bu denli derim ben size.

Derdinin iddia oynaması olmadığına emin misiniz ? Bende sizin gibi anlamıştım fakat 2-3 yorumunda harama değinmiş

Yalan soylemesi hic hos degil ..

Bende hoslanmam boyle bos seylere para yatiranlardan , esim bir iki kere oynasammjmi dedi .
Izin vermedim ..

Hic oynamadin baslama bari ..
Sanki verdikleri kadar kazaniyorlarda ..

Derdinin iddia oynaması olmadığına emin misiniz ? Bende sizin gibi anlamıştım fakat 2-3 yorumunda harama değinmiş

canim tabi ki benim asil derdim yalan soylemesi cunku ben sevgililik doneminde ustune basa basa bu tur oyunlari sevmedigimi ve oynayanlardan da haz etmrdigimi brlirttim bunu bile bile boyle yapmasi rahatsiz etti beni. arkadaslar haram kismini da yazinca onlara o yondr de hak verdigimi belirtmek icin isin o boyutunu da bi nebze dusundugum icin yazdim

canim tabi ki benim asil derdim yalan soylemesi cunku ben sevgililik doneminde ustune basa basa bu tur oyunlari sevmedigimi ve oynayanlardan da haz etmrdigimi brlirttim bunu bile bile boyle yapmasi rahatsiz etti beni. arkadaslar haram kismini da yazinca onlara o yondr de hak verdigimi belirtmek icin isin o boyutunu da bi nebze dusundugum icin yazdim

Canım evlenmeden önce oynuyor muydu, biliyor musun ?

kizlar o kadar sinirliyim ki anlatamam biz gecen sene esimin dogum gununde iddia oynadigi icin cok buyuk kavga ettik. ben boyle seylerden nefret ederim ve bunu soylemistim. dogum gununde kuzeni agzindan kacirmisti oyle ogrenmistim. iki gun once internet gecmisinde kuponlarim diye bi sayfa gordum. ama sifre mifre istedi bakamadim gelince soracaktim ama aklimdan cikti unuttum. bugun aksam sinemaya gitmek icin hazirlanirken aklima geldi birden sordum ben boyle bi sey gordum ne o diye mirin kirin etti. sonra siiteyi acti baktim dunya kadar kupon once oynadiklarim falan dedi kapattim bende sayfayi. yolda giderken ben sana yalan soyledim gecen hafta biri soyledi kesin dedi oynadim 300 tl kazandim onla tatil ayarlamaya calisiyodum surpriz yapacaktim dedi sinirlendim ama bi sey diyemedim. yoldaydik sinemadan gelince dogum gununden sonra hic oynamismi diye bakmak geldi aklima cunku saatlerce aglayip yeminler etmisti tobe oynamicam demisti. actim baktim dogum gunjnden sonra 11 kere daha oynamis ! bagirdim cagirdim sustu sadece hic bi sey demedi utaniyorum haklisin dedi sadece sen beni salak saniyosun insanlar yalan yuzunden ayriliyo biliyosun dimi dedim gene gozleri doldu ben seni kaybedersem olurjm bilmem neler falan simdi oyle tek basina biraktim gectim oturuyorum sinirden ciglik atmak istiyo boyle bi konuda nasil yalan soyleyebiliyo ya!

napmaliyim salonda mi yatsin napsin cildircam ben bi sey yapmazsam kimseye anlatamam anneme anlatsam akil vermez nolmus oynasin der gecer ama cok sinirliyim akil verin

Ayrı yatmayın kesinlikle :KK20:

çevrenizde dert etmediğiniz bir kedi kaldı herhalde, sınava çalışmamak için, beni mi takip ediyorsunuz havasina donusturmeyin, hafizam iyidir.

ister hafizan iyi olsun ister takip et umrumda degil bolum aciklamasini okuyun site yetkilileri bu izni bana tanimis herkese tanidigi gibi bu sizi hic ilgilendirmez

onu lafin gelisi yazmistim canim yani oyle bi kultur vardir ya dizilere bile konu olur zaman zaman yani ne yapsam duzelir seklinde ornek vererek yazmak istedim sinirlendigimizde deriz ya olduruyum mu kendimi mi atayim falan oyle bi sey iste umarim aciklayabilmisimdir

Hımmm anladım öyleyse sıkıntı yok :KK66:
çünkü şeytan en çok yuva bozmak için uğraşır
zira Allah in en sevmediği helal bosanmaktir
Arş-i ala titrer
Allah korusun :KK69:

dogum gunu icin kutlama hazirlamistim kuzenleri gelmisti kuzeni agzindan kacirdi gecen sene oyle ogrenmistim o gunde baya kavga etmistik

Kesinlikle çok kavga çıkartma derim. Yapacak insan illa ki yapıyor. Konuşarak halledin..

Son düzenleme:
Eğer sizin gözünüzde başka bir kadinla aldatmakla es değerse bu konu en basta ogrendiginizde affetmeyecektnz. Biliyorsunuz ki insanin değer yargilari bir günde oluşup bir günde de değişmez. Yani sizin "yapma" demeniz bazi insanlara bazi konularda anlam ifade etmez.

Sizi üzmek istemediği için ve tartismamak için de tamam der gecistirir. Ve kendi doğrusunda ilerlemeye devam eder. Eğer değer yargilariniz esinizle uyusmuyorsa kararlarinizi gözden gecirmelisiniz, esinizi değiştirmeye calismaktan daha önce..

Ve bu asiri tepkileriniz evliliğin ilk zamanlari böyle karsilanir boyle devam ederseniz bir bakarsiniz siz sinir krizi gecirirken TV karsisinda meyve yiyen bir adam olusuverir. Bu yuzden makul olmakta fayda var. Her şeyde yakip yikarsaniz bir yerden sonra hükmü kalmaz.

Konusarak halledebilecegnz hicbir sorunu bu kadar buyutmeyin. Bugun değil ama gün gelir zararli çikan siz olursunuz

Back
X