• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esim ve yalani

kumarin haram paranin benim hayatimda yeri yok sizce bi sikinti olmayabilir ama bu bence ilerde bosanma sebebi bile olabilir ki milyonlarca ornek var
Canım katılıyorum sana haram para tep göster oynamasın yada eşinize bu yollarda para kazanan kişilerin hayatlarını okutun çoğu ya intihar etmiş yada sokaklarda

Yani kumar bir yerde evet haramda bence herkes bana. Cinsin umuduyla oynayip çocuğunun yemesinden gitmesinden kisip oynuyor belki bncede hoş değil .siz baski yaptikca iycede oynar çekici gelir ona bu durum böyle yaparak ta sizden sogumasina sebep olursunuz bu sefer skintidan iyice kumarbaz arkadaşlara sarabilir belki de. Kizcaksiniz diye saklamistir hoş değil ama bence tatli dille bunu neden istemediginizi boyle devam edersen evliliği bitiricem çünkü haram bu vb ama ses yukseltmeden azarlamadan vicdan yaparak konusun seviyosa sizi uzdugu için bile bırakabilir ama bagiris cagirisla bnce uzulmediginiz için siniriniz bi sure sonra yatisir nasilsa gibi dusunebilir

Oynasın ne olacak diyenlere ithafen yaziyorum.Eşim iddiaya 5 tl 10 tl olarak başladı başlarda birşey demiyordum.O dönem Hakkari'de görev yapıyorduk canı sıkılıyor diye ses çıkarmıyordum.Ordan geldik bu kez 300 400 olmaya başladı. Bunu görünce kavga ettim yeminler etti bir daha yok diye.inandım bende arada açıp kontrol ediyorum oynuyor mu diye hesapta bir işlem yapılmamış hiç. İşten yorgun geliyorum yemekle çocukla falan uğraşınca halim kalmıyor erken yatıyorum. Eşim elinde bilgisayar oturur maçlara bakar haber siteleri açık olur genelde.kart borçları yüzünden suphelendim hesabını aç bakacam nereye harcıyorsun dedim.bana güvenmiyor musun aç iddia hesabımı bak şurada haberlere bakıyorum diye üste çıktı. Sabah o uyurken cüzdanını telefonunu aldım sifremi unuttum diye internet bankacılığına girdim. Hesaplarını görünce gozlerimden yaşlar nasıl boşalıyor kovadan döker gibi. Meğer bizimki iddia oynamak için gidip bir de kredi çekmiş 70bin tl.bana iddia hesabı gösteriyordu oynamıyorum diye başka hesap açmış meğer. Şimdi kuzu kuzu bankaya çalışıyor. Elinde 5 kuruş kalmıyor istese de oynayamaz artık. Şimdiden ne yap et bıraktır canım ilerde daha büyük boyutlara gidiyor bu rakamlar

kizlar o kadar sinirliyim ki anlatamam biz gecen sene esimin dogum gununde iddia oynadigi icin cok buyuk kavga ettik. ben boyle seylerden nefret ederim ve bunu soylemistim. dogum gununde kuzeni agzindan kacirmisti oyle ogrenmistim. iki gun once internet gecmisinde kuponlarim diye bi sayfa gordum. ama sifre mifre istedi bakamadim gelince soracaktim ama aklimdan cikti unuttum. bugun aksam sinemaya gitmek icin hazirlanirken aklima geldi birden sordum ben boyle bi sey gordum ne o diye mirin kirin etti. sonra siiteyi acti baktim dunya kadar kupon once oynadiklarim falan dedi kapattim bende sayfayi. yolda giderken ben sana yalan soyledim gecen hafta biri soyledi kesin dedi oynadim 300 tl kazandim onla tatil ayarlamaya calisiyodum surpriz yapacaktim dedi sinirlendim ama bi sey diyemedim. yoldaydik sinemadan gelince dogum gununden sonra hic oynamismi diye bakmak geldi aklima cunku saatlerce aglayip yeminler etmisti tobe oynamicam demisti. actim baktim dogum gunjnden sonra 11 kere daha oynamis ! bagirdim cagirdim sustu sadece hic bi sey demedi utaniyorum haklisin dedi sadece sen beni salak saniyosun insanlar yalan yuzunden ayriliyo biliyosun dimi dedim gene gozleri doldu ben seni kaybedersem olurjm bilmem neler falan simdi oyle tek basina biraktim gectim oturuyorum sinirden ciglik atmak istiyo boyle bi konuda nasil yalan soyleyebiliyo ya!

napmaliyim salonda mi yatsin napsin cildircam ben bi sey yapmazsam kimseye anlatamam anneme anlatsam akil vermez nolmus oynasin der gecer ama cok sinirliyim akil verin

Senin yerinde olsam esimin yalanindan cok onu yalana ne tesvik etti diye dusunurdum.
Eyer ki esinde kumara karsi bagimlilik varsa bu daha vahim.

oynamasını bende istemem, ama eşinizin bu kadar kolay yalan söylemesi hoş değil, demek ki, çözüm olarak çok kolay yalan üretip, yine bildiğini yapmaya devam ediyor.
ağlaması da saçma geldi, mağdur olan o değil.

Çalışıyor musunuz bilmiyorum, bu durumda ilk yapacağım şey bütçeyi tamamen ayırmak olurdu, parasını da kesinlikle kullanmazdım.

Ben abarttığınızı düşünmüyorum yerinde davranmışsınız. Ben de iddiaya karşıyım inancımdan dolayı ama inanç boyutunu atlasak bile size defalarca yalan söylemesi... Umarım aynı hatayı bir kez daha yapmaz.

Benim kardeşim de çok oynar onu ama kazandığı parayı ne hikmetse bana hiç vermez "Haram para o sen kullanma" der ama kendi yiyor :KK14: Ben de hiç sevmem bazen gerçekten bağımlılık oluyor eline geçen parayı direkt ona yatırıyor kazanmak umuduyla...

Canim çok zor. Vazgecirmek cok zor. Esimin arkadaşı memleketten eşimin yanina calismaya geliyor, karisi da orda kaliyor, adam parasini biriktirmis biriktirmis 6 bin lirayi iddiaya yatirmis tabi eşimin sonradan haberi olmus, almış bir güzel pataklamis, sen bunun için mi karini cocugunu bırakıp buraya geliyorsun? Adam misin falan demis. Bir daha yapmayacagim demis ama bilemiyorum, bi kere bulasan bir daha da kurtulamiyor.
Allah kurtarsin, haram para çok pis bir sey. Evin bereketini de öldürür.
Az bile yapmissiniz. Ama ailenize soylemeyin sakin. Kendi aranizda çözün. Ya da en kolay çözümü de butun maasini siz alin ona sadece harçlık verin. Bir süre sonra birakir inşallah. .

Bunlar küçük şeyler yapmayın etmeyin. Kumar değil ki oynadığı şey. Büyütmeyin bence bu kadar.

Böyle davranarak vazgeçiremezsin çocuğunmuş gibi .. Neden yalan söylediğine gelince bence söylemek zorunda kalmış .. O vazgeçmiyecek hele ki sen böyle devam edersen ..

bence haklısın.
kendını dogru ve guzel ıfade etmen lazım. yalan kotu bırsey.. sımdı bunda yalan sonra baska konularda da yalana donusur.
sımdı cevap verenler ıkı goruse gore cevap verıyor haram oldugunu dusunenler ve masum bulanlar..
ama cevap verırken aslında soran kısıye gore cevap vermek de lazım soran arkadas bunu kumar olarak goruyor ve o yuzden cok sıkıntılı..kumarı da cok kotu bır sey olarak goruyor.. tabı benım fıkrımde soran arkadas gıbı...
ama evlılıktekı kavga gurultu de kotu bırsey evlılık cok kutsal her goruse gore ..onemlı olan her zaman aranızdakı ılıskı.. ıplerı koparmadan ılıskınıze zarar vermeden..
eşını en ıyı tanıyan sensın sımdı konusma desek belkı ters teper konus desek belkı devam eder..onun nabzına gore kendını kesın ve net ıfade etmelısın..

madem siz bu konuda bu kadar hassasınız eşinizi buna saygı duyması gerekirdi bence.
ama bunun yerine gizlemeyi tercih etmiş, yalandan hiç hoşlanmam. hoşlanan da yoktur zaten ama bazı insanlar gizlemek yalan değildir diyorlar :110:

yalan söylediğine göre vazgeçeceğe benzemiyor, sizde yakalayınca kendinizi üzdüğünüzle kalıyorsunuz.
ya bırakın peşini sizden habersiz ne yapıyorsa yapsın, ya da ayrılın.

en azından yakalayıp da kendi canınızı sıkmayın, kendinizi üzdüğünüzle kalacaksınız gibi görünüyor.

kizlar o kadar sinirliyim ki anlatamam biz gecen sene esimin dogum gununde iddia oynadigi icin cok buyuk kavga ettik. ben boyle seylerden nefret ederim ve bunu soylemistim. dogum gununde kuzeni agzindan kacirmisti oyle ogrenmistim. iki gun once internet gecmisinde kuponlarim diye bi sayfa gordum. ama sifre mifre istedi bakamadim gelince soracaktim ama aklimdan cikti unuttum. bugun aksam sinemaya gitmek icin hazirlanirken aklima geldi birden sordum ben boyle bi sey gordum ne o diye mirin kirin etti. sonra siiteyi acti baktim dunya kadar kupon once oynadiklarim falan dedi kapattim bende sayfayi. yolda giderken ben sana yalan soyledim gecen hafta biri soyledi kesin dedi oynadim 300 tl kazandim onla tatil ayarlamaya calisiyodum surpriz yapacaktim dedi sinirlendim ama bi sey diyemedim. yoldaydik sinemadan gelince dogum gununden sonra hic oynamismi diye bakmak geldi aklima cunku saatlerce aglayip yeminler etmisti tobe oynamicam demisti. actim baktim dogum gunjnden sonra 11 kere daha oynamis ! bagirdim cagirdim sustu sadece hic bi sey demedi utaniyorum haklisin dedi sadece sen beni salak saniyosun insanlar yalan yuzunden ayriliyo biliyosun dimi dedim gene gozleri doldu ben seni kaybedersem olurjm bilmem neler falan simdi oyle tek basina biraktim gectim oturuyorum sinirden ciglik atmak istiyo boyle bi konuda nasil yalan soyleyebiliyo ya!

napmaliyim salonda mi yatsin napsin cildircam ben bi sey yapmazsam kimseye anlatamam anneme anlatsam akil vermez nolmus oynasin der gecer ama cok sinirliyim akil verin

ben eşimle sevgiliyken veli efendiye giderdim arada at yarısı oynardık 10 tl'lik...sonra iddia oynadık.sonra loto falan..hayır arada gulerek oynadık hıc te sorun yapmadım..sonucta kırkyılın başı oynarız o da bana soyler beraber.emınım kı senın verdıgın tepkıyı verseydım gızlı saklı oynardı...

yaptıgını onaylamıyorum ama ona yanaşarak konuş....beraber oynayalım hadı falan.sonra tatlı dılle uzaklaştırırsın ınan bana..

ben şimdi dıyorum mıllı pıyango bıletı alalım cıkacagı yok hayal kurarız ıste...yok bee şans oyunları keyıf ıcın..para bekleme falan dıyor :) anlıcan tatlı dil ile herseyı yaptırırsın cnm

ay benimkide iddaya dadandı 3 4 aydır Allahtan şanslı çok kavga etmiyoruz 20 veriyosa 400 500 geri alıyo hep degilde arada tabi onlada hediye fln alır bana:)) bendeilk zamanlar çok kavga ediyodum napm tek eğlencem bu dedi üzüldüm daha bişey demiyorum sonuçta para sorunumuz yok herşeye gidiyo 20 tl

Fazla büyütmüşsün.Eşini de bu kadar bağrış çağrış azarlamak ne anlamış değilim.

Back
X