Eşim ve yeni işi

arkadaşlar ilgilenen herkese teşekkürler. eşim yeni işi yarın kabul edecek. Bende bazı arkadaşların dediği gibi şuan yaşadığım yeri bırakıp taşınmam gerektiğine alışmaya çalışıyorum.. Yalnızlığın sıkıntısını çok çektim ama bununla da başa çıkabileceğime inanıyorum. İnşallah hayırlı olur..

arkadaşlar ilgilenen herkese teşekkürler. eşim yeni işi yarın kabul edecek. Bende bazı arkadaşların dediği gibi şuan yaşadığım yeri bırakıp taşınmam gerektiğine alışmaya çalışıyorum.. Yalnızlığın sıkıntısını çok çektim ama bununla da başa çıkabileceğime inanıyorum. İnşallah hayırlı olur..

berilinannesi hakkınızda hayırlısı olsun,bu konularda karar vermek gerçekten zor,benimde kafam karışık bu aralar,ev mi alsak,eşim master mı yapsa ( benim eşim de mühendis),araba mı alsak ne yapsa karar veremedik bi turlü,inş hakkımızda herşeyin hayırlısı olur..ama bende eşinizin işine yakın bi yere taşınmanızdan yanayım

teşekkürler hilal. Sizde de durumlar bayağı karışıkmış, Allah kolaylık versin . Vallahi taşınmaya karar verdim sağolsun burdaki arkadaşlar sayesinde kafamdaki problemleri çözdüm, ama nasıl olacak diye uyuyamıyorum sabaha kadar.:26:

canm evlenmişsin nihayetinde anne baba kardeş artık iklinci plan eşin nereye sen oraya

Bence eşine yakın ol herzaman. Burada eşinden uzak yaşayan bayanların dertlerini okuyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…