Bilmem isine yarar mi cevabim ama bazi erkeklerde sadece öylesine anlatiyorlar gezipte sunu bunu yaptiklarini kiz arkadaslarina,daha dogrusu nasil diyeyim,yani mesela diyor ben söyle birlikte oldum böyle,sirf kiz düsünmesin diye aaaa bu nasil erkek.
halbuki ne sacma.
benim esim öyleymis.
askerden önce sIK sIK eglenmeye giden, gezen tozan ve birazda capkinmis (bi cok kiz arkadasi olmus)
ama askerligini dagin tepesinde komando olarak yaptiktan sonra uslanmis.
ben tanidigimda böyleydi, degisim benimle alakali degil. ama iyikide böyle, öbür türlüsünü cekemezdim.
simdi cok uslu, evden ise isten eve :) MASALLAH
işde benım sevgılımden bahsetmıssın resmen onceden sureklı gezen tozan kızlar ıcın her fırsatı degelendıren bırıymıs artık cok sıkıldıgını soyluyo benım her seye yettıgımı soyluyor hatta askerde bıle konusmak ısteyen kızlar oldu hattını kırdı sadece benımle konusuyor benım ıcın gece tarıfesı yaptı her gece benle konusuyo ama gene de ya ozlerse eskı hayatını dıye korkuyorum:26:
kızlar baslıktan da anlasılacagı gıbı esı veya sevgılısı onceden capkın olup eglenceye duskun olup duzelen var mı ya da huylu huyundan vazgecmez mı dıyosunuz
Sence geçer mi?Senin vereceğin cevap aradığın cevaptır arkadaşım...
Benim ki degilmis zaten lise caglarındayken flört etmeye basladık biz.
Ama teyzemin esiiiiii fenaymıs..
Teyzemle, enistem cocukluktan asıklarmıs birbirlerine üstelik.
Ama enistemin kırmadıgı fındık kalmamıs.
Bazen teyze bu adamı nasıl aldın diye dalga geciyoruz..
Ama allah var suan evine, cocuklarına, teyzeme cok baglıdır öyle seylerle isi olmaz.
anliyorum seni. simdi cevresinden uzak oldugu icin degisim kolay,
ama kendi cevresine ve hayatina döndügünde bu degisimi koruyabilcek mi oda var.
eger kisiligine güveniyorsan takma kafana derim,
ama söyledigi seyin arkasinda duramayacak bi insansa tedirgin olmakta haklisin
benim esim 5 senedir degismedi umarim seninkide degismez :)
evet bende askerden sonra cevresıne donunce nolcak onu beklıyorum merakla:)acaba esınızın burcu neydı,bu arada maasallh sıze
bende cevabı bılmıyorum kı şuan her seyıyle cok uslu ama askerden sonra degısır mı dıye korkuyorum of of
Koc benim askim... saol tatlim :)
cok agir bi askerlik gecirmis ve hayatinin ne kadar bos oldugunu orda anlamis,ondan sonra uslanmis.
erkekler askerde adam oluyor düsüncesinin en iyi örneklerinden biri :)
evet en ıyısı zamana bırakmak kadınlar kurcaladıkca bı sey buluyor cogunlukda,gercek sevgıyı bulmak zorİçinizde acabalar var..
Bu insan size kendini güvendirmek için ne yapmalı ki?
Onunla olmak istiyorsanız, seviyorsanız,
İredelenmeyin, didklemeyin ilişkinizi..
Neden bilmiyorum ama siz bişiyler bulmaya çalışyorsunuz.
Yada daha yeni..
Zamana bırakın! Nasipse olur illaki değilse zaten biter bir şekilde..
Siz dualarınızı eksik etmeyin. Hep hayırlı olanı dileyin.
Ve kendinizi üzmeyin..
bende kaç yıldır yanlızım, istiyorum seveyim, sevileyim ama olmuyor işte...
evet en ıyısı zamana bırakmak kadınlar kurcaladıkca bı sey buluyor cogunlukda,gercek sevgıyı bulmak zor
boyle ornekler duyunca cok mutlu oluyorum ya tabı hıc bısey kesın degıl onceden ıyı olup evlenınce gozu dısarı kayadabılır tabı
evet kesınlıkle kumar gıbı herkesın bahtına ne duserseTabikide.
Hic birseyin garantisi yok! Evlendiginde capkınlıklara devam eden de olur ya da böyle seylerle hic ilgisi olmayan birinin sonradan degismesi de söz konusudur.
Evlilik kumar gibi gercektende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?