eger gercekten hicbiseye bakmadan kapatacagini zannetiyse ya sana cok güveniyor yada yedigi halti unuttu. yada ortada bi halt yok gocunmasi gereken
konustun mu onunla, ne diyor?
Bir erkek illa gezip tozmak bara gitmek zoruda mı hevesini alması için. Sonuçta bar ortamını sevmeyebilir beraber de çok güzel gezip tozabiliriz yani sevgiliyken ya da evlendikten bana göre. Bana saçma geliyor evlenmeden önce gezsin tozsun her gece bir alemde olsun evlendikten sonra durulsun. Evlendikten sonra noluyor sihirli bir değnek mi değiyor erkeklere o imzayı attıktan sonra bar bar gezme tozme hevesi birden sönüyor?
oyun oynamayı dusunuyorum aslında yapmam ama bu sefer hakettı kendıme yakıstırmasamda yapcam bazı seyler bu kadar da yalan soylenılmez kı
eminsen hic ugrasma bence. onun icin harcadigin zamana bile degmez...
ama icinde bi süphe varsa konus, dinle, öyle bitir istersen...
fake bi hesap mi acicaksin napicaksin?
ya benım ağrıma gıden bızım akrabanın kızıyla konusmaları numaralarını bırbırlerıne vermelerı tabı bu olay benle ayrıyken olmus halbukı bana o bana asıldı felan dedı halbukı ben oyle bı sey sormaamıstım yanı hava atıyo aklınca sevgılımde akrabam oluyo o kızda zaten sulanmadıgı erkek kalmadı oyle bı kız bu cok agrıma gıttı ıkısınıde butun sulaleye rezıl etmek ıstıyorum
benim eşimde çok çapkınmış.hem ailesinden, arkadaşlarından duydum, hem de kendisi anlattı. zamanında iki kızla aynı anda çıktığı olmuş.hatta abla-kardeşle bile çıkmış aynı anda.Tarık Akan'ın bir filmi vardı onun gibi
eşimle ilk tanıştığımızda 1 hafta sonra ondan ayrıldım.sonra barıştık.arkadaşlarına kimse beni terk etmedi onun gönlünü alıp ben terk edicem demiş. bak bak
şimdi derseniz; 6 yıldır birlikteyiz ve 3 yıllık evliyiz.
eski günler eskide kaldı.şimdi kocam bana aşık
Bir erkek illa gezip tozmak bara gitmek zoruda mı hevesini alması için. Sonuçta bar ortamını sevmeyebilir beraber de çok güzel gezip tozabiliriz yani sevgiliyken ya da evlendikten bana göre. Bana saçma geliyor evlenmeden önce gezsin tozsun her gece bir alemde olsun evlendikten sonra durulsun. Evlendikten sonra noluyor sihirli bir değnek mi değiyor erkeklere o imzayı attıktan sonra bar bar gezme tozme hevesi birden sönüyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?