- 25 Nisan 2017
- 764
- 556
- 23
- Konu Sahibi 06kelebek_s
-
Yok gelmedi daha spora gitti. Gelince küserim o konuşana kadar konuşmam sanırım ama eğer güçlü hissedersem de konuyu konuşmayı düşünüyorum...Eski konunu okumadım sanırım o yüzden bende anlayamadım, ama whatsaptan engel falan çocukça geldi bana ...
Evde mi şu an gelince tepkisi nasıldı ...
Doğru hatırlıyorsunuz.. Bazen daha büyüklerini kaldırdın diyorum ama bardak doluyor galiba... Çok üzülüyorum ağır sözleri var. Bela okudu bir de bana!...Hatırlıyorum konunuzu. Eşinizin şiddet problemi vardı, birkaç kez siz hamileyken öfkesini kontrol edemeyip şiddet uygulamıştı sanki. Ne diyeyim bilmiyorum hayat sizin, ben olsam farklı bir yol çizerdim ki benzer bir durumda çizmiştim.
Bu mesele için de umursamayın. Kendi bileceği iştir sizin geçmişte erkek arkadaşınızın olması ya da alkol almanız aman aman sorun edilecek bir durum değil.
eski konuya bakıp geliyorumYok gelmedi daha spora gitti. Gelince küserim o konuşana kadar konuşmam sanırım ama eğer güçlü hissedersem de konuyu konuşmayı düşünüyorum...
Aynısını söyledim kaç kez. Hayır engellemek nedir ya? Dediğiniz gibi ya birşey olsa çocuğa ona ulaşmam gerekse? Ama biliyor ki normal hattan ararım mesaj çekerim onun rahatlığından...Ya o an acil bir sey olsa kiziniz var sonucta ulasamasaniz daha mi iyi olur !?
Iki evli insan birbirini neden engeller hic anlamam kaldi ki bosanan ciftler bile cocuklari icin whatsappta iletisim halinde sizin ki engelliyor hangi kafayla?
Eski konu çok kötü aslında hiç bakmasanız yeridir ama dip not için de gerekli tabi :/eski konuya bakıp geliyorum
Daha neler yahu bela mı okudu bir de, sonuçta geçmişinizde olan (bence küçük ve normal) durumlar kendisine yapılmış bir sürpriz değildi ta en başından biliyordu. Sizde geçmişinizi kafanızda büyütüp kendinizce onu haklı bulmayın nolur. Kesinlikle haksız, sindiremiyorsa af edersiniz ama köyünden kız alsaydı.Doğru hatırlıyorsunuz.. Bazen daha büyüklerini kaldırdın diyorum ama bardak doluyor galiba... Çok üzülüyorum ağır sözleri var. Bela okudu bir de bana!...
Ben hak vermiyorum zaten ona da kızdı kaç kez. Bela okuması meşhur zaten sinirlenince... Anlmıyorum ki bu nasıl bir dil böylesine acıtıyor!...Daha neler yahu bela mı okudu bir de, sonuçta geçmişinizde olan (bence küçük ve normal) durumlar kendisine yapılmış bir sürpriz değildi ta en başından biliyordu. Sizde geçmişinizi kafanızda büyütüp kendinizce onu haklı bulmayın nolur. Kesinlikle haksız, sindiremiyorsa af edersiniz ama köyünden kız alsaydı.
Koskoca adam çocuk gibi whatsapp'tan engelliyor, üstüne bir de bela okuyor. Geçmişi hiç açmıyorum bana düşmez. Hiç muhatap olmayın kendisiyle, ay çok sinirlendim.Ben hak vermiyorum zaten ona da kızdı kaç kez. Bela okuması meşhur zaten sinirlenince... Anlmıyorum ki bu nasıl bir dil böylesine acıtıyor!...
Olmuş ama benim kadar olmamış erkek haliyle.Aynı evde yaşayıp wtasptn engellenmesi saçma eski konunuza baktımda eskiden herkesi sevgilisi olur yani ne var bunda bu devirde 5 geçmiş ilişkisi olanı bulsun opsun başına koysun kendinin hiç olmamismi
Sinir olmamak elde değil ki...Koskoca adam çocuk gibi whatsapp'tan engelliyor, üstüne bir de bela okuyor. Geçmişi hiç açmıyorum bana düşmez. Hiç muhatap olmayın kendisiyle, ay çok sinirlendim.
Elinden düşmüyor telefonu. Şüpheleneceğim şekilde davranıyor ama telefonunu inceliyorum bir şey bulamıyorum.Eşiniz sürekli ilgileniyor mu telefonla? Şüpheli durumlar falan oldu mu? En ufak tartışmada bahaneyle engelliyor gibime geldi. Daha rahat hareket etmek için?
Olabilir yani bunu kaldiramicaksa neden evlenmis benimde çöktü esimle yaşam tarzimizin alakası bile yoktu şimdi esime elimden geldikçe ayak uyduruyorum ve oda hiç konusunu açmaz gecmisinOlmuş ama benim kadar olmamış erkek haliyle.
Aklıma nedense direkt o geldi, bahaneyle engelliyormuş gibi... Takipte kalın bir süreElinden düşmüyor telefonu
okudum diğer konuları eşine katlanmak için büyük sabıra ihtiyacın var benim de bir sürü sevgilim oldu , genellikle evlilik öncesi sevgili flört vs bunlar normal yani ileri gidilmediği sürece anlam veremedim gerçekten sessiz kalın bir müddet bence bir tarafı kalkmış sanırım havası söner umursamazsın...Eski konu çok kötü aslında hiç bakmasanız yeridir ama dip not için de gerekli tabi :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?