Eşim WhatsApp’tan engelledi yine!!

Sinir olmamak elde değil ki...
Bana düşmez ama söyleyeceğim keşke eşinizi de karşıma alıp çocuğa anlatır gibi anlatabilsem. Geçmişte sevgililerinizin olması sizi tüh kaka, evlenilmez biri yapmaz. Geçmişte alkol almanız sizi dinsiz yapmaz. Geçmişte sosyal olmanız sizi aman yarabbi bu nasıl bir kadın konumuna düşürmez.
Bunların hiçbiri suç olmadığı gibi gayet tabi normal ve sağlıklı durumlardır. Eşinizin ''Erkek Haliyle'' sizden daha az sevgilisi olması tamamen kendi problemidir, o zaman hayatı zindan etmeyeceği bir kadınla evlenseydi. Her kavganızda bunlar bir suçmuş gibi başınıza kakılıyorsa bence problem yalnızca whatsapptan engellemesi değil.

Tabi sadece bu değil asıl sorun her tartışmada karşıma geçmişi çıkarması. Yıldım artık!...

Triplerde çığır açmak
Ellerinde olsa e devletten falan da engelleyecekler yakında
Hadi bekar neyse de evli niye yapar bunu

Eski butun konularinizi okudum. Esinizle iliskinizde zaten cok sorunlar vardi. Bi kizla sirf kiskandirmak icin konusmus. Sonra sizin isteginizle engellemisti. Daha sonra cevapsiz arama falan vardi ve size konusmadik diye yalan soylemisti sanirim.

Bide gecmiste hatta hamileliginizde el kaldirmisti size.

Bosanin diyemem. Cok zor. Ama en azindan siz tavir koyun artik. Resmen ergen kizlar gibi teip yapiyo ve her seferinde onu yatistiran siz oluyosunuz gibi.

Artık konuşmuyorum bu konuları. Açtığında da amacının konuyu çarpıtmak olduğunu söylüyorum.
Alttan almayın ve geçmişinizin karanlık olduğunu düşünmeyin. Kendisine de söyleyin sizin geçmişinizle uğraşacağına psikiyatriste gidip hamile eşimi dövdüm diye terapi alsın.

Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim. Aslında tavır koyuyorum ama sanırım uzatmıyorum. Daha fazla uzatmam lazım belki de. Gönlümü alınca ben de barışıyorum. Belki de anlamıyor iyi niyetimi.

Alttan almayın ve geçmişinizin karanlık olduğunu düşünmeyin. Kendisine de söyleyin sizin geçmişinizle uğraşacağına psikiyatriste gidip hamile eşimi dövdüm diye terapi alsın.
Haklısınız terapiye de gidemedik maddi olarak sıkıştık. Aslında en iyisi terapiste gitmek :/

Haklısınız terapiye de gidemedik maddi olarak sıkıştık. Aslında en iyisi terapiste gitmek :/
Küçük bir bebeğiniz var maddiyat sorun oluyordur illa ki ama fırsatını bulduğunuz ilk anda mutlaka gidin zira hem şiddet eğilimi var hem geçmişe takıntılı.

Gemisiniz zoruna gidebilir. Olabilir ama bunu bu sekilde size yansitmasida cok yanlis.
Esimin gecmisinde benim zoruma giden kisiler ve olaylar var. Benim gecmisimdede oyle. Konustuk anlattik. Ikimizde birbirimizin bilmesi gerektigini dusunduk.
Ozellikle ben ilk zamanlar cok kafama taktim cok soru sordum ama aştık. Asla birbirimize yansıtmadık. Kavgalarin hic birinde konu buraya gelmedi yani. Size yaptigi buyuk haksizlik. Siz hayatinizi değiştirmiş ve farkli bi hayata adim atmissiniz buna saygi duymali.

Bence sert bi dille kendinizi anlatın.

Anlattım anlatmasına ama anlamıyor ki... Ya da işine öyle geliyor bilmiyorum. Bir tartışmada beni susturmak bastırmak için meseleleri çarpıtıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…