Eşim yalan mı söylüyor?

mylittlepeony

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
406
520
33
Kızlar benim kb ı size özetlemem gerekirse para para para diyim siz anlayın. Yalancı, ağzı sadece boş laf yapan biri. Borcunu ödemekte olduğumuz evi kendi üzerine yaptı ve buna eşim razı oldu. Babası kendisini kandırdı ve kendi de buna razı. Babasına guveniyormuş ta Neyse kızlar konu şu ki kb ın bir kliması varmış satmak istemiş ama yeterli parayı vermedikleri için satmamış. Güya eşim de demiş ki satsan çok ucuza gider, en iyisi sen bize hediye et demiş. Ben de eşime sordum, sana sattı mı yoksa hediye mi dedim. Tabiki hediye dedi. Kıvırdı gibi biraz. Üstelik klimaya ihtiyacımız da maddi gücümüz de yok. Eşim yalancı değil ama ailesine babasına çok düşkün olduğu için açıkçası bu konuda acaba bana yalan mı söyledi diye düşünmeden edemiyorum. Huzurumuzu bozmak istemiyorum. Sizce bunu nasıl öğrenebilirim? Nasıl davranmalıyım. Lütfen bana fikir verir misiniz...

borcunu hala odediginiz evi esiniz nasil kayinbabaniza verdi onu anlamadim kredi cekerken bile eslere kocan ev aliyo haberin varmi der gibi imza attiriyolar artik sizin izniniz olmadan vede borcu odenirken nasil satabildi evi alacak kisinin borcu kapatip evi oyle almasi gerekir

Ev kredisi değil bu. Evi almak için bir miktar ödedik. Kalan miktarı da bankadan kredi çektik. Bu şekilde. Yani evin tapusu direk kp üzerine yapıldı.

valla koca bır evi sıze odetıp uzerıne yaptıktan sonra anlaşmaya devam ettıysenız bir klımanın lafı olmaz.
Evin yarısını kp ödedi. Bu yüzden birşey demedik. Diğer yarısını da biz kredi çektik. Klimanın lafı olmaz değil. Ev meselesini zamanında konuştuk tartıştık. Ama şuanda buna da tamam demesi ve klimayı satın alması tutulmayan sözler anlamına geliyor benim için.

huylu huyundan vazgecmez...ben boyle yapıda birinin hedıye edebılecegını duusnmuyorum.

Ev kredisi değil bu. Evi almak için bir miktar ödedik. Kalan miktarı da bankadan kredi çektik. Bu şekilde. Yani evin tapusu direk kp üzerine yapıldı.
Koca evi kp kapmis.
Aklin nerdeydi?
Dunyayi yikarim da o evi kp ye yaptirmam

Koca ev gittikten sonra klimayi mi kafaya takiyorsun

Arkadaşlar evin %60 ını kp kendisi ödedi. Eşim de onun için ses çıkarmadı. Ben zaten zamanında arıza çıkarttım. Neden kalan parayıda biz ödüyoruz dediğimde de çünkü evde biz oturuyoruz diyor. Bir nevi kirada oturduğumuzu varsayıyorum ben.

Valla kb nin akli zehir ben de sunu anladim bugün esinle aran bozulsa allah gostermesin elbeteki ama o evden zerre pay yok sana esinin uzerine olsaydi yari yariya olacakti. Sen evi vermissin be bacim klimanin lafi olmaz bence. Uyanik olalim yarina hicbirimizin garantisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…