Eşim yalan mı söylüyor

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Merhaba kızlar abartıp kuruntu mu yapıyorum sizce..

Eşim buğün iş çıkışı gelip beni aldı her zamanki gibi.
Bi sıkıntı yok eve geldik yemek yerken ben buğün avm kahve içmeye gittim dedi.
Çok şaşırdım

Çünkü hem yoluna çok ters hemde 6 yıllık kocam hiç işi değildir yol değiştirip ters yere girip kahve içmek. Hiç. Neden hayırdır diye sordum. Canım istedi dedi. Ama inandırıcı gelmedi. İnşallah altından başka bir şey çıkmaz dedim. Daha önce bu tür yalanları çok oldu biraz bağırdı cagırdı sustu takmadım sonra yumuşadı şuan sorun yok ama ne bilim tuhaf geldi.

Daha önce bu tarz konularda yalanlarını yakaladım. Kızacağımı düşündüğü düşündüğü şeyler farklı anlatıyor sonra bir şekilde önüme düşüyor.

Benim tahminim o tarafta oturan kız arkadaşımı iş arkadaşını ewe bıraktı gelmişken uğradı. Kızarım diyede söylemiyor.

Benim iş yerime çok yakın yerde dibinde daha önce milyon kere oturduğumuz çok ünlü bir Cafe var amaç kahve içmekse neden ora değil de uzak yer

Dediğim gibi gözünüz kulağınız açık olsun bana normal olmayan şeyler var gibi geldi 🙄

Bir şeyini görmedim. Bana her zamanki gibi ilgili alakalı telefonu şuan elimde. Ama bu durumu açıklayamıyorum canım çok sıkıldı

Aynen canım erkekler bişeyler karıştırdığı zaman tuhaf tuhaf iyi davraniyor.benim eşim is yerindeki kiz arkadaşlarıyla yemeğe gitmesine izin vermiyorum. Bana söylemeden gidince hemen anlarim nasil diye sorarsan hareketleri herşeyi ifade ediyor

Benimkide öyle hemen yalan söylediğini anlarım. Ve eminim yalan.
Hissediyorum çünkü ama neden bilmiyorum.

Birde diyor bir şey olsa sana söylemirmiyim gittim diye.

Ama şüphe duyduğum hiç bir şey yok her şey normal şuan telefonu elimde

Bir şeyini görmedim. Bana her zamanki gibi ilgili alakalı telefonu şuan elimde. Ama bu durumu açıklayamıyorum canım çok sıkıldı
O zaman sakin sakin tekrar sorun ama ima etmeden "sen gitmezsin avm ye ters kalıyor diyr çok şaşırdım nerden esti" diyin mesela altınd birşey aramıyormuşcasına

Dediğiniz arkadaşa mı yakın gittiği avm? Çok açık değil mi birine yakalanmış size söyleyebileceği ihtimali üzerine de sizi bilgilendirmiş hani haberiniz olsun diye. Yoksa bir insan avm de kahve içtiğini neden söylesin ki durup dururken?

Benimkide öyle hemen yalan söylediğini anlarım. Ve eminim yalan.
Hissediyorum çünkü ama neden bilmiyorum.

Birde diyor bir şey olsa sana söylemirmiyim gittim diye.

Ama şüphe duyduğum hiç bir şey yok her şey normal şuan telefonu elimde
Şüphe değilde bizim izin vermediğimiz şeyleri yaptıklarında böyle davranirlar

kızcağız kim ? kimle içmiş kahvesini? biri avmde görür de söyler diye kendince önce o söylüyo ki bir şey yapmış olsam söyler miydim diye üste çıkacak.ne tarz yalanlarını yakaladın birileriyle mi görüşüyordu habersiz gizli gizli?

Kızcağız yanlış yazmışım pardon.

Yemin ediyorum ki dedi.
Bir şey olsa sana niye söylüyim.
Kız arkadaşlarıyla bir yerlere gitmeler istemediğim muhabbetlere girmesi görüşme dediğim kişilerle görüşmüyorum deyip görüşmesi. Ve hepsinin önüme düşmesi ama 2 yıldır hiç bir vukuatını yalanlamadı tam oh dedim bu çıktı

Dediğiniz arkadaşa mı yakın gittiği avm? Çok açık değil mi birine yakalanmış size söyleyebileceği ihtimali üzerine de sizi bilgilendirmiş hani haberiniz olsun diye. Yoksa bir insan avm de kahve içtiğini neden söylesin ki durup dururken?

Bu şehirde tayinciyiz akraba yok işlerimiz farklı olduğu için ortak tanıdık yok.

Okeye gidecem dedi dün düğüne gittin buğün okey oh dedim iş çıkışında avm ye kahveye gittim dedi

ahaha bir tanesi de aklını kullansın az bir yerlerinden daha küçük beyinleriyle kandırmaya çalışıyorlar insanı komikler cidden. bir şey yok dediyse kesssin var ağzına sı.ın derim. farklı zamanlarda farklı şekillerde sorun soruyu beyinleri yeteri kadar gelişmediği için afallayıp söyledikleri yalanı türetemiyorlar genelde ikinci soruda fatal error veriyorlar.

ahaha bir tanesi de aklını kullansın az bir yerlerinden daha küçük beyinleriyle kandırmaya çalışıyorlar insanı komikler cidden. bir şey yok dediyse kesssin var ağzına sı.ın derim. farklı zamanlarda farklı şekillerde sorun soruyu beyinleri yeteri kadar gelişmediği için afallayıp söyledikleri yalanı türetemiyorlar genelde ikinci soruda fatal error veriyorlar.
Bu ne kin bu ne öfke çok güldüm Allah iyiliğinizi versin 🤣

Çok sinirlendi çok soramadım ama yine soracağım

Back
X